- Konu Sahibi nehirinannesi2011
- #1.321
demi canım sağlıklı olsunda tarih önemli değil ne yapalım hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin oğluşum inşallah esrayla sende bu güzel duyguyu bir an önce yaşarsınız doğumdan özelikle ikinize çok dua edeceğim gerçekten fazlasıyla hakediyorsunuz anneliğiİyiyim Nigarcım teşekkür ederim sende iyisin çok şükür.. sabah bende o nu düşündüm 12 sine şurda ne kaldı diye ama sonra baktım 38 hafta damı yaapacak bu kız dedim .. Hayırlısı olsun zamanında gelsin de bebişimiz tarihler hiç ödemli değil ..
Valla yaa değil mi topik şenlendi en yakın zamanda esra ile bende katılırım innnşşşallaahhhhhh.... öpüyorum çok .. dikkat et kendine ...
sağol canımnigarıma kocaaamaaan bir MAŞALLAH...
canım moralini bozma hemen bunun tedavisi var çok şükür yediklerine biraz dikkat edersen düzelir inşallah aralık annelirinde birkaç kişidede çıkmıştı biraz diyetle normale döndü seninkide düzelir inşallah moralini bozma biliyorsun bizlerde moral çok önemli bu sefer herşey güzel olacak inşallahPek keyfim yok.. 100lük şeker yüklemesi yaptırıcam demiştim ya, sonuçlar değerlerin üstünde çıktı.Diyete devam ve belki insülin tedavisi ... Doktor " Çok tatlı çıkmışsın sonuçlara göre " dedi. Dünden beri enerjim çok düşük :2::2::2: Tedavi edilirse tehlikeli birşey yok ama nedense hep 27. haftada olumsuz birşey öğreniyorum. Bebek annesi için insülin üretirmiş bunu bile öğrenince o kadar üzüldümki, kıyamam ben ona...
Bu arada Esra35, Nigarın da dediği gibi 0.4 clexan kullanıyorum günde 1 kez, 4. haftadan beri. İnş sen de sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.