• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

bugün biraz moralim bozuk sizinle paylaşmak istedim. bir süredir böbreklerim ağrıyordu, dün nefroloğa gittim idrar tahlilimde eser miktar albümin çıktı. sonuçları henüz doktora göstermedim ama moralim çok bozuldu. daha hamileliğimin başındayım ve protein kaçağı şimdiden başlamış sanırım. bu beni çok korkuttu şimdi 24 saatlik idrar biriktiriyorum inş önemli bir şey çıkmaz. dualarınızı bekliyorum...

bugün biraz moralim bozuk sizinle paylaşmak istedim. bir süredir böbreklerim ağrıyordu, dün nefroloğa gittim idrar tahlilimde eser miktar albümin çıktı. sonuçları henüz doktora göstermedim ama moralim çok bozuldu. daha hamileliğimin başındayım ve protein kaçağı şimdiden başlamış sanırım. bu beni çok korkuttu şimdi 24 saatlik idrar biriktiriyorum inş önemli bir şey çıkmaz. dualarınızı bekliyorum...

Dur bakalım panik olma hemen zaten üzülmemen lazım. Eser miktarda ne demek bilmiyorum, sonucu almadan şartlama kendini. Gebe kadınlarda biraz protein kaçağı olabiliyor bazen. Üzme kendini şimdiden canımmm

Son düzenleme:
Kızlar benim size haberlerim var. İyi haberler :) Bende gebelik şekeri çıkmıştı ya doktorum dahiliyeye git demişti. Dahiliyeci parmaktan alınan sonuçlara göre tanı koyamayız dedi be bugün 100lük şeker testi tekrarlandı. Sonuçlar güzel, şeker hastası değilmişim :)) Öyle rahatladımki. Diyete devam tabi, zaten her hamilenin suni şekerden uzak durması gerekiyormuş.

Esracım az önce de dediğim gibi, moralini yüksek tutmaya çalış preeklampsi zaten bu kadar erken oluşmuyor, en iyisini doktorlar bilir. Bak bana da hemen şeker var dediler ama şimdi tam tersi.

esracım hemen moralini bozma lütfen inşallah önemli birşey yoktur preeklemside bu haftalarda çıkması imkansız gibi birşey bu her hamilede olabilen olağan şeyler doktoruna git bakalım ne diyecek güzel haberlerini bekliyoruz dularımız seninle birde doktorun kim?perinatoloji uzmanımı?

Kızlar benim size haberlerim var. İyi haberler :) Bende gebelik şekeri çıkmıştı ya doktorum dahiliyeye git demişti. Dahiliyeci parmaktan alınan sonuçlara göre tanı koyamayız dedi be bugün 100lük şeker testi tekrarlandı. Sonuçlar güzel, şeker hastası değilmişim :)) Öyle rahatladımki. Diyete devam tabi, zaten her hamilenin suni şekerden uzak durması gerekiyormuş.

Esracım az önce de dediğim gibi, moralini yüksek tutmaya çalış preeklampsi zaten bu kadar erken oluşmuyor, en iyisini doktorlar bilir. Bak bana da hemen şeker var dediler ama şimdi tam tersi.
gökçe çok sevindim şekerin çıkmamasına sen yinede dikkat et be tatlım hamurişlerinden uzak dur çok şükür bunuda atlattın

canımmm çok sevindim inan.bugün okulda bir gireyim dedim.haberini okuyunca gözyaşlarımı tutamadım.herkes ne oldu diye sordu.mutluluktan dedim.inş.bu sever olacak.7.sınıflarda ümidi kesmemekle ilgili bir metin okuyorduk.aklıma sen geldin yine gözlerim doldu.inan çok mutlu oldum.hayırlı ve de uğurlu olsunnnnnn:))):nazar::nazar::nazar::46:

Allah razı olsun canım arkadaşım. Evet çok acı çektik , kimimiz daha beterini yaşadı ,kimimiz kıyısından döndü ama yaşadıklarımızı birbirimizi anlamaya fazlasıyla yetti .iyi dileklerin için çok teşekkür ediyor, seni sevgiyle kucaklıyorum..iyi ki varsınız :16: :16: :16:

tebrik ederim allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin inşallah:=)

canımm. çok teşekkür ederim .Yüce Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..seninle haftamız çok yakın , beraber ilerleyeceğiz inşallah hayırlısı ile ..
yalnız preeklampsi diğer arkadaşların da dediği gibi öyle hemen bu haftalarda başlamıyor canım benim , bir doktora gitmeden kesin hüküm verip üzme kendini ne olur ..
haklı olarak endişeleniyoruz ama lütfen moralini yüksek tut. göreceksin bak herşey yolunda gidecek..

yaaa bak ben ne dedim , bunlar nazar boncuğu olsun inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:....çok sevindim arkadaşım benimm..

esracım hemen moralini bozma lütfen inşallah önemli birşey yoktur preeklemside bu haftalarda çıkması imkansız gibi birşey bu her hamilede olabilen olağan şeyler doktoruna git bakalım ne diyecek güzel haberlerini bekliyoruz dularımız seninle birde doktorun kim?perinatoloji uzmanımı?

gökçe çok sevindim şekerin çıkmamasına sen yinede dikkat et be tatlım hamurişlerinden uzak dur çok şükür bunuda atlattın

Nigarcım senin kontrol ne zaman , ne zaman belli olacak doğum tarihi ?

lütfiyecim ne yazacağımı bilemedim inan.kardeşimle konuşuyordum telefonda.bir taraftanda kk.açtım.lütfiye hamile diye bir çığlık...çok sevindim az kalır canım.sağlıkla allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah...inanç beye gidersin herhalde.haberleşelim mutlaka...

lütfiyecim ne yazacağımı bilemedim inan.kardeşimle konuşuyordum telefonda.bir taraftanda kk.açtım.lütfiye hamile diye bir çığlık...çok sevindim az kalır canım.sağlıkla allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah...inanç beye gidersin herhalde.haberleşelim mutlaka...

canım beniiiiiiimmmmmmmmmmmm.. çok ama çok teşekkür ederim..İnşallah sende takılırsın bana tez vakitte ..Evet inanç bey'e gideceğim gelecek hafta ..internetten buldum adresini ..
Folik asite devam ediyordum bakalım ilave birşeyler söyleyecek mi ..bütün gelişmeleri yazacağım zaten buradan .. yine yeniden başladık ,Rabbim yardımcımız olsun.
Sevinçlerim buruk ta olsa , insanoğlu gerçekten herşeye alışıyor.beterin beteri var diyorum hep ve dilerim hepimizin yarım kalan hayalleri gerçekleşir.öpüyorum kocaman.:16:

selam kızlar kontrolden geldik ama pek iç açıcı değil gelişimi çok yavaşlamış kan akımı iyi değil suyumda biraz azalmış kilo 3 haftada sadece 200 gr almış 2700 olmuş nstde sorun yok salı günü tekrar gideceğim ona göre karar verilecek ben en az 3000 kilo olmuş diye hayal ediyordum neyse bunada şükür biraz küçük olacak ama inşallah sütümde bol bol olurda ben ona bakarım bebeğin hareketlerini kontrol et azalma olursa mutlaka gel dedei bugünlerde pek hareketi yok demekki kan akımı iyice yavaşlamış dularınızı esirgemeyin lütfen

selam kızlar kontrolden geldik ama pek iç açıcı değil gelişimi çok yavaşlamış kan akımı iyi değil suyumda biraz azalmış kilo 3 haftada sadece 200 gr almış 2700 olmuş nstde sorun yok salı günü tekrar gideceğim ona göre karar verilecek ben en az 3000 kilo olmuş diye hayal ediyordum neyse bunada şükür biraz küçük olacak ama inşallah sütümde bol bol olurda ben ona bakarım bebeğin hareketlerini kontrol et azalma olursa mutlaka gel dedei bugünlerde pek hareketi yok demekki kan akımı iyice yavaşlamış dularınızı esirgemeyin lütfen

Nigar moralini bozma canım. Zaten çok az kaldı. Sağlıklı olsun o kadar da küçük değil kilosu. Telefonunu özelden yaz ya da facebooktan mesaj at arayacağım seni.

Nigar zaten bu zamana kadar geldin artık doğum yapsanda bebeğin için sorun teşkil etmez.Bence sen artık riske atma dr.da tavsiyesiyle bir an önce doğum yap.Kilosu iyi bizim durumumuza göre

desteğin için çok sağol. dediğini yapmaya çalışıyorum. kötü şeyler getirmemem gerekiyor aklıma. salı doktora gideceğim bakalım ne diyecek. inç olumsuz birşey çıkmayacak:)

böbrek ağrım olduğu için nefroloğa gittim bu hafta. perinatoloğa gidiyorum fuat akercan a izmirde. ii olduğunu söylüyorlar. herşey ii olur inş...

İdrar biriktiriyorum demiştin, onun sonucu ne oldu canım? Ben de burada bir perinatoloğa, İzmir'de ise Hüseyin Ceyberi'ye gidiyorum, hüsranla biten ilk gebeliğimin bitiminden 10 gün sonra Hüseyin Bey'e gittim. Perinatoloğa gitmekle iyi ediyorsun, en ufak ayrıntıyı kaçırmıyorlar. Gerçi Hüseyin Bey de öyle sağolsun.Sonuçlarını merak ediyorum. Tez zamanda haber ver canım.

Nigar moralini bozma canım. Zaten çok az kaldı. Sağlıklı olsun o kadar da küçük değil kilosu. Telefonunu özelden yaz ya da facebooktan mesaj at arayacağım seni.

canım sağolasın evet kilosu o kadar küçük değil ne bileyim kızım çok küçüktü çok zorluk çektim buda en azından 3 kilonun üstünde doğsun diye hayal ediyordum neyse bunada şükür artık son günlerim rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah yazayım canım teli

Nigar zaten bu zamana kadar geldin artık doğum yapsanda bebeğin için sorun teşkil etmez.Bence sen artık riske atma dr.da tavsiyesiyle bir an önce doğum yap.Kilosu iyi bizim durumumuza göre
sağol canım pazartesi burda bir doktora daha gideyim ne diyecek bende riske atmak istemiyorum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik

Şimdi ben de korkmaya başladım, bugün biraz moralim bozuktu bu şeker olayına da üzülmüştüm. Ya benimki geri kalırsa diye...Kan akımı azalırsa diye.
canım korkma bu normal gebelerdede olabilir sıkı takipte ol özellikle 32. haftadan sonra bu işin beslenmeylede alakası yok ben onu anladım tamamen bünye meselesi 2 tane iğne kullanıyordum yinede yetmiyor demek herşey güzel olcak allahın izniyle öpüyorum

böbrek ağrım olduğu için nefroloğa gittim bu hafta. perinatoloğa gidiyorum fuat akercan a izmirde. ii olduğunu söylüyorlar. herşey ii olur inş...

canım güzel haberlerini bekliyoruz fuat akercanı duymuştum iyi bir doktormuş

Back