Senin adına sevindim nigarcığım.Benim olmadı maalesef işlerim yolunda gitmedi.Ben Kayseri Erciyese gitmiştim ya.Üstüne basa basa o genetik tahlilden de istedim.Tamam dedi muayene eden dr.Bir sürü tahlil verdi,labaratuardaki kız da o tahlil istenmemiş dedi,tekrar gittim başka dr.Baktı bilgisayardan tamam istenmiş dedi.Zaten bunlar çıksın bunların sonucuna göre başka tahliller yapılır dedi.Neyse 1 ay sonra gittik sonuç almaya.Bu sefer başka dr.vardı.O da demesin mi?Sizden asıl olan genetik tahlil yapılmamış.Ya çıldıracaktım sinirden zaten 6 saatlik yoldan gelmişiz artı 3 saat hastanede sıra beklemişiz o yorgunluğa,hastanenein kapanmasına 15 dk .falan vardı ancak bana sıra gelmiş.Bende dedim ama ben uzak yoldan geldim ve ısrarla bu tahlil için geldiğimi söyledim nasıl olur.Bu yapılanlar ne tahlili dedim.Tamam bunlar normal çıkmış ama dedi,yanındaki diğer bayan dr.da baktı.Bu istenen tahlillerin help sendromu ile ilgisi yok dedi.Hem help sendromunun hamilelik için belirleyici bir tahlili yok.Help sendromu çok farklı bir olaydır.Preklamsiden de farklıdır.İstediğiniz tahlili yaptırın hamile kallınca ancak bir kaç tahlil yapılır,duruma göre yol izlenir ve bununda garantisi yoktur dedi.Diğer erkek dr.da ben senin yerinde olsam kendimi riske atmam dedi.
Yani Bu gittiğim 4-5 .hastahane bunda da ben bir sonuç alamadım canım.Artık osayfayı kapattım ben.Allah işimi rast getirmedi bir türlü kısmetimde yok ya da beni için hayırlı olmayacağına inanıyorum.
Dr.ların bile basiretibağlanıyor sanki.Tahliler istendi hepsi diyor,başka dr. kontrol ettiriyorum tamam sorun yok diyor,sonuç almaya gidiyorum asıl tahlil istenmemiş diyorlar.Ne biçim hastane ya da benim işim rast gitmiyor.Zaten hastane peşinde oldu olacak demekten 36 yaşada girdim.
Ama Allah bir anda çok güzel başka bir kapı açtı bana Kız evladımızı almak için sosyal hizmetlere başvurduk,Şimdi kızımızi bekliyoruz ailecek.