- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
- #1.281
Aynur,ozay,inay,doga,kasim 24,.... Digerleri neredesiniz ya,ben uzun zamandir gelemedim simdi geldim ve bakiyorum sizlerde yoksunuz .umarim iyisinizdir,bakiyorum beni unutdunuz hic arayip sormuyosunuz
selam kızlar dün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda 36 haftalık olduk hala inanamıyorum bugünlere sorunsuz bir şekilde geldiğime oğlum 2800 gr olmuş kilosu gayet iyi dedi bende yarım kilo almışım çok beğendi kilo alımımı tansiyonumda normal suyumuzda normal nstye girdim ondada sorun yok 7 aralıkta son kontrolüm olacak doğum tarihini o zaman netleştireceğiz yani herşey yolundaymış
Nigarcım , maşallah valla bende inanamıyorum..çok şükür geldin bugünlere ..iyi haberlerini aldıkça daha mutlu oluyorum canım arkadaşım...az kaldı vallaha :) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh... darısı hepimizin başına...
selam kızlar dün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda 36 haftalık olduk hala inanamıyorum bugünlere sorunsuz bir şekilde geldiğime oğlum 2800 gr olmuş kilosu gayet iyi dedi bende yarım kilo almışım çok beğendi kilo alımımı tansiyonumda normal suyumuzda normal nstye girdim ondada sorun yok 7 aralıkta son kontrolüm olacak doğum tarihini o zaman netleştireceğiz yani herşey yolundaymış
canım kötü olmuş istediğin tahlilleri yaptıramamışsın bundada vardır bir hayır rabbim büyük inşallah gönlündeki olur sosyal hizmetlerden güzel haber alırsın canım bak burda bir arkadaşımız daha var bebek 07 oda help geçirmiş şimdi tekrar bebek düşünüyor doktoru onaylamış dediğim gibi bundada vardır bir hayır hayırlısı olsun öpüyorumSenin adına sevindim nigarcığım.Benim olmadı maalesef işlerim yolunda gitmedi.Ben Kayseri Erciyese gitmiştim ya.Üstüne basa basa o genetik tahlilden de istedim.Tamam dedi muayene eden dr.Bir sürü tahlil verdi,labaratuardaki kız da o tahlil istenmemiş dedi,tekrar gittim başka dr.Baktı bilgisayardan tamam istenmiş dedi.Zaten bunlar çıksın bunların sonucuna göre başka tahliller yapılır dedi.Neyse 1 ay sonra gittik sonuç almaya.Bu sefer başka dr.vardı.O da demesin mi?Sizden asıl olan genetik tahlil yapılmamış.Ya çıldıracaktım sinirden zaten 6 saatlik yoldan gelmişiz artı 3 saat hastanede sıra beklemişiz o yorgunluğa,hastanenein kapanmasına 15 dk .falan vardı ancak bana sıra gelmiş.Bende dedim ama ben uzak yoldan geldim ve ısrarla bu tahlil için geldiğimi söyledim nasıl olur.Bu yapılanlar ne tahlili dedim.Tamam bunlar normal çıkmış ama dedi,yanındaki diğer bayan dr.da baktı.Bu istenen tahlillerin help sendromu ile ilgisi yok dedi.Hem help sendromunun hamilelik için belirleyici bir tahlili yok.Help sendromu çok farklı bir olaydır.Preklamsiden de farklıdır.İstediğiniz tahlili yaptırın hamile kallınca ancak bir kaç tahlil yapılır,duruma göre yol izlenir ve bununda garantisi yoktur dedi.Diğer erkek dr.da ben senin yerinde olsam kendimi riske atmam dedi.
Yani Bu gittiğim 4-5 .hastahane bunda da ben bir sonuç alamadım canım.Artık osayfayı kapattım ben.Allah işimi rast getirmedi bir türlü kısmetimde yok ya da beni için hayırlı olmayacağına inanıyorum.
Dr.ların bile basiretibağlanıyor sanki.Tahliler istendi hepsi diyor,başka dr. kontrol ettiriyorum tamam sorun yok diyor,sonuç almaya gidiyorum asıl tahlil istenmemiş diyorlar.Ne biçim hastane ya da benim işim rast gitmiyor.Zaten hastane peşinde oldu olacak demekten 36 yaşada girdim.
Ama Allah bir anda çok güzel başka bir kapı açtı bana Kız evladımızı almak için sosyal hizmetlere başvurduk,Şimdi kızımızi bekliyoruz ailecek.
canım benim şükürler olsun rabbime.nigarcım benimde niyetimi bozdurdun ya yeniden.(hoş bende çok müsaitim)öpüyorum çoooooook....
canım kötü olmuş istediğin tahlilleri yaptıramamışsın bundada vardır bir hayır rabbim büyük inşallah gönlündeki olur sosyal hizmetlerden güzel haber alırsın canım bak burda bir arkadaşımız daha var bebek 07 oda help geçirmiş şimdi tekrar bebek düşünüyor doktoru onaylamış dediğim gibi bundada vardır bir hayır hayırlısı olsun öpüyorum
canım benim sizlere iyimi örnek oluyorum yoksa kötümü bilemedim tekrar bebek düşünmene çok seviniyorum doktorum ban ne dese beğenirsin hiç sorunsuz geldin sen bu gidişle 3. bile doğurursun dedi çoğu gebeden daha rahat geçiriyorsun dedi bundada kilo alımın az ve tuzsuz yemen etkili oldu dedi korunmayı bıraktınmı?
canım kötü olmuş istediğin tahlilleri yaptıramamışsın bundada vardır bir hayır rabbim büyük inşallah gönlündeki olur sosyal hizmetlerden güzel haber alırsın canım bak burda bir arkadaşımız daha var bebek 07 oda help geçirmiş şimdi tekrar bebek düşünüyor doktoru onaylamış dediğim gibi bundada vardır bir hayır hayırlısı olsun öpüyorum
canım benim sizlere iyimi örnek oluyorum yoksa kötümü bilemedim tekrar bebek düşünmene çok seviniyorum doktorum ban ne dese beğenirsin hiç sorunsuz geldin sen bu gidişle 3. bile doğurursun dedi çoğu gebeden daha rahat geçiriyorsun dedi bundada kilo alımın az ve tuzsuz yemen etkili oldu dedi korunmayı bıraktınmı?
canım hakkında hayırlısı neyse olsun umarım gönlüne göre olur herşeysağol nigar'cığım ne güzel Allah tamamına erdirsin inşallah.Bir de 3. patlat derim benBebek07 ile tanışıyoruz önceden beri onunla özeldende konuşuyoruz.İnşallah onun da hakkında hayırlısı olur.Bizim işlemlerimiz bitti.sadece kızımızdan haber gelmesini ve onu gidip almak kaldı geriye
Bende hamilelik olursa artık 3. bebek olmuş olacak.
KORUNUYORUM NİGARCIM DAHA.ARTIK ELİM KOLUM BAĞLI RABBİME HAYIRLI YÖNE YÖNLENDİR DİYE DUA EDİYORUM.inanç bey benden testte istemedi tuzu kesmeyeceğiz dedi.ona da şaşırdım.ne bileyim...yine benim dediğime çıkacak bu mesele.32.haftaya kadar sorunsuz devam eden gebelik aniden yaşanan stresle karaciğer enzimleri ve vücut dengesinin bozulması...sağlıkla kalın...
canım hakkında hayırlısı neyse olsun umarım gönlüne göre olur herşey
tuzu nasıl kesmiyor ya anlamadım bazen tuzu azıcık kaçırsam hemen şişmeye başlıyorum bence çok etkili tuz idrarda proteinde hiç çıkmadı tansiyonda hiç çıkmadı stres bütün rahatsızlıklarda etken hayırlısı neyse o olsun canım senin içinde
Bizler için bu haftaya gelmek hayaldi, gerçek oldu. O kadar mutluyumki senin için. Herşey çok güzel olacak Nigarcım.Nazar değmesin size...
canım sende geleceksin hiç merak etme sende iyi gidiyorsun maşallah gökçecim allahım nazarlardan kem gözlerden korusun
Bu haftam o kadar kötü geçti ki ama şimdi bunları okuyunca bi sevindim anlatamam canım benim.Çok merak ediyorum artık doğsun biran önce de görelim şu mucizeyi, rabbim nazardan saklasın. Doğru diyosun stres herşeyden beter bu aralar bende de fazlaca var...Hadi bakalım hayırlı haberleri bekliyoruz tatlım çok öptüm.
hayırdır esracım noldu umarım kötü birşey yoktur heyecan korku karışık duygular içerisindeyim rabbime sığındık bekliyorum umarım sorunsuz bir şekilde kucağıma alabilirim
öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum
canım kafana takmamaya çalış birde bu stres etkilemesin seni herşeyin iyi olacağını düşünüyorum canım benimYok tatlım , herşey üst üste geldi iş yerinde arızalar , işten ayrılanlar falan moralim bozuldu bu hafta biraz şimdi iyiyim ama Allah a şükür haftasonu moralimi düzeltiyor.Canım benim hiç korkma ben başaracağına Allahın izniyle mutlu olacağına eminim...
maşallah sizin adınıza çok sevindim. geçen yıl bu tarihlerde bende preeklampsi yüzünden 28. haftada kızımı kaybettim. şimdi 5 haftalık hamileyim ve bir daha bu hastalığa yakalanmamak için her gün dua ediyorum.sizin yazdıklarınızı okuyunca daha da ümitlendim. inş hepimiz bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı...
maşallah sizin adınıza çok sevindim. geçen yıl bu tarihlerde bende preeklampsi yüzünden 28. haftada kızımı kaybettim. şimdi 5 haftalık hamileyim ve bir daha bu hastalığa yakalanmamak için her gün dua ediyorum.sizin yazdıklarınızı okuyunca daha da ümitlendim. inş hepimiz bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı...esra kardeşim seninde güzel haberlerini alalım inşallah...önce hülya nigar çelik prenses umudumuz oldular...daha çok arkadaşımız var düzenli takiple bu hastalığı yenen.senden ricam lütfen riskli gebelik uzmanına yada bu konuda bilinçli hekimlere takibini yaptırman...sağlıkla kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?