Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

bende çok kötü hastalandım grip boğaz ağrısı akşam serum taktırdık biraz rahatlattı ama sabah aynıydı aile hekimime gittim 3 gün rapor aldım haftayada izin almıştım ondan sonrada doğum iznim başlayacak inşallah ve bugünden itibaren evdeyim artık çok şükür bugünlerimize
alışverişlerimi tamamlayım zaman yaklaşıyor artık daha yıkanıp ütülenecek

Yapıyorum canım yaa , hepsini denedim ..doktor demişti işte adetten 14 gün önce çatlama oluyormuş zaten akıntıdan takip ediliyor vs, ama geçen ay adetin 8.günün de yumurtlama oldu benim..herşeyim şaştı galiba biraz da psikolojik bu ay gün aşırı deneyeceğim artık utanma sıkılma da kalmadı tövbe tövbeee...

offf offf dikkat et kendine aman , kem gözlere şiş nazara gelip hastalanma kurban olayımm.. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik , bol bol dinlen canım benim.. bu aralar havalar bir tuhaf zaten halen kısa kollu geziyoruz valla... zaman az kaldı gerçekten Allahım hayırlısı ile göstersin o günleri...

amin canım buda nazarlık olsun demi maşallah suphanallah allahım herkese yaşatsın böyle güzel hamilelik evdeyim artık bol bol dinleneceğim inşallah

canım benim yaaaa.ne kadar hayat dolusun yazarken bileee.hamile sandım seni.bu enerjiyle çok az kaldı inşallah...lütfen kendini bebeğe değil de yaşadığın ana adapte et.en hayırlı zamanda olsun.nigarım gelmiş geçmiş olsun size de.kendini iyi hissetmeden kalkıp eşya filan yerleştirmek yok.çok çalıştın birkaç gün dinlenip tadını çıkar anlaştık değil mi canım.TOPRAKESRA VE TOPİKTEKİ TÜM CANLAR HEPİNİZ KOCAMAN ÖPÜLDÜNÜZ....

Canım arkadaşım sorma , ne güzel sürpriz yapacaktım herkese ama olmadı .. ne yapalım pes etmek yok valla , ne olursa olsun denemeye devam ..en kısa zamanda bebeklerimiz gelecek inşallah.. bakarsın beraber hamile kalırız

Esrayı da unutmayalım tabii..canım dostum benim ...sen,ben,esra düşünsene üçümüz aynı anda hamiş kalmışız... ayyy.ne güzel olur valla....Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..

sağol canım hiç bu kadar ağır geçirmemiştim bu hastalığı inşallah biran önce düzelirim nane limon ıhlamur aklıma ne gelirse içiyorum ama kolay atlatacağa benzemiyorum iş falanda yaptığım yok canım yatıyorum bol bol

Merhaba canım arkadaşlarım. Nasılsınız hepiniz?

Lütfiyecim, adetinin gelmesine ben de üzüldüm. İnan mutlu haberi bekliyorum senin için. Çünkü buraya ne zaman kendi bebeğim ile ilgili birşey yazsam, mutluluğumdan utanıyorum ((( Bir kaç gündür o yüzden birşeyler yazmaya elim varmadı. Senin yerinde olsam ben de aynı şeyleri hissederdim. Ama en azından biliyorsunki bir kez hamile kaldın ve hiçbir problem yok. Annem ablamdan sonra bana hamile kalmadan önce yoğun bir stresten geçmiş 3 sene kullanmadığı ilaç kalmamış. En sonunda İzmirde gittiği bir doktor yumurtlama testi istemiş, kadıncağızın yumurtlama kalitesi düşmüş meğer .1 ay içinde hamile kalmış sonra verilen ilaç sayesinde. Belki de zaman kaybetmeden sen de böyle bir test yaptırmalısın. Çok büyük üzüntüler yaşadık, bu sebepten olabilir. Esra ve senin bir ar önce tekrar mutlu olmanızı istiyorum, hem de çok.

Nigarcım çok çok geçmiş olsun, şimdi ilaç da kullanamıyorsun, çok sıkıntın vardır. Allah yardımcın olsun arkadaşım.
Bebek07 iltifatların için teşekkürler, valla mutfakta iyiyimdir, hobi işte , zamanla geliştirdim kendimi, seviyorum sevdiklerime özel şeyler hazırlamayı :) Aramıza döndüğünde güzel oldu, inş senin de en yakında müjdeli haberini alacağız.

Bana gelinceeee.. Yarın ilk şeker yüklemesini yaptıracapım 50 lik olanı. Umarım güzel çıkar. Cumartesi de büyük kontrol var. Oğlum kaç gram çok merak ediyorum. Umarım gelişimi güzeldir. Çünkü geçen sene bu haftalarda 1 hafta geri demişlerdi. Umutluyum bu sefer, Nigarında dediği gibi hedefim 38. haftaya kadat gelmek. Hepinizi öpüyorum, sevgiyle kalın...

Son düzenleme:

Canııııımmmmm beniiiiimmmmmmmmmm. sakın öyle düşünme asıl siz yazmazsanız birşeyler, ben o zaman üzülüyorum.. sizler mutlu haberleri verdikçe kendim kadar seviniyorum ..sakın ama sakın aklınıza öyle şeyler getirmeyin. asıl bizle paylaştığınız için çok mutlu oluyorum..inan sende öyle hissederdin emin ol..beni yüreklendiren cesaretlendiren sizlersiniz .. siz olmasanız nasıl olurdu inan hiç düşünmek bile istemiyorum.Lütfen rahat ol , bu senin en doğal hakkın...
dediğin teste gelince şayet bu ayda başaramazsak gideceğim zaten doktora ...Her zaman hep hayırlısını diledik biliyorsun..Neylerse Mevlam güzel eyler...
hadi sabırsızlıkla bekliyorum son kontrolünü , herşey dilediğimiz gibi olsun..öpüyorum..bütün pozitif enerjilerimi gönderdim bilee

Kontrolden geldik :)) 766 gram olmuşuz teyzeleri...Doppler yine güzel çıktı şimdilik preeklamptik bir bulgu yok hala, olmaz da inşallah. Suyumuz baya fazlaymış. Yalnızca ilk 50 grlık şeker yüklemesinin tokluk sonucu 145 çıktığı için yüksek dedi, 100 grlığa gerek duymadı doktor ama şekerli şeylerden uzak dur dedi hatta meyveyi bile az tüket dedi.

Nigarcım nasılsın şimdi? Bende de boğaz ağrısı var biraz ballı tarçınlı çayla idare ediyorum. Sesim bi garip oldu :))

Lütfiyecim sen nasılsın? Yazdıklarını okuyunca rahatladım canım arkadaşım. Öpüyorum herkesi...

Ayyy baya buyumusuz:)Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasib etsin insallah.

canım kontrolün çok güzel geçmiş çok mutlu oldum şekerede biraz dikkat edersen düşer allahın izniyle kilosuda çok güzel maşallah
daha iyiyim canım ıhlamur nane limon ballaı süt idare ediyorum bizim buralar çok soğudu resmen kış geldi suyun fazlalığına ne dedi önemlimiymiş?

canım daha iyiyim evde olmak iyi geliyor bolca dinleniyorum 1 kilo vermişim biraz iştahım azaldı boğazımda ağrıyınca en kısa zamanda normale dönerim inşallah öpüyorum kendine iyi bak

iyi olmana sevindim nigarcım..bende seni öpüyorum..havalar burada da birden soğudu valla.aman dikkat..

Allahıma şükürler olsun.. ... aman canım dikkat edin kendinize..
bende iyiyim canım ne olsun..hafta sonu biraz yoğundum , nikahlar, nişanlar gezdim durdum vallahi..yine yeni yeniden çalışmalara devam ....

Suyun fazlalığı için şu yorumu yaptı: Preeklampside su azalır burada tam tersi iyi birşey dedi. Ama çok şaşkındı su konusunda :44:

Fıstıklar nasılsınız,
uğramıyorum sanmayın okuyorum hepsini.NigARIM İİ olmana sevindim iznede ayrılmışsın dikkat et kendine ,geçen ayın 12 sinde bişeyler imzalarken iş yerinde 12.11.12 yazdım ay dedim tam 1 ay var birden,sen aklıma geldin.
Herkesin iyi olmasına çok sevindim.çelikprensesde pek iyi inşaallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.ben aynı bi değişiklik yok,iş güç ...
hepinizi çok kocaman ayrı ayrı öpüyorum canlarımmmm benimmm.

Aynur,ozay,inay,doga,kasim 24,.... Digerleri neredesiniz ya,ben uzun zamandir gelemedim simdi geldim ve bakiyorum sizlerde yoksunuz .umarim iyisinizdir,bakiyorum beni unutdunuz hic arayip sormuyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…