- Konu Sahibi nehirinannesi2011
- #1.241
hepinizin bayramını kutluyorum inşallah bir dahaki bayrama hepiniz bebeklerinizle girersiniz iyi bayramlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önce Nigarımdan başlayalım... okuduklarıma çok sevindim canım benim rabbim yardım edecek inşaallah . bütün herşey iyi gidiyor maşaallah.senin adına çok seviniyorum. sadece bir cümlende gözyaşlarımı tutamadım.duaların beni ağlattı.bekliyoruz ama ne mümkün sınanmaya devam ediliyoruz. nehirinannnesi ve ben artık biraz yorulduk ve ben nerdeyse artık bebek falan düşünmek dahi istemiyorum.iyice işe güce verdim kendimi.
Çelikprenses umarım sende nigarım gibi bu haftalara gelir ve çabucak geçersin.bir an önce bebeğini kucağına alırsın.senide çok öpüyorum...
Herkesin tüm dileleri duaları kabul olsun. herkesin bayramını kutluyorum.sevgilerimle....
Kızlaaarrr nasılsınız görüşmeyeli !
Gökçecim ne güzel memlekete gitmişsin , senin adına sevindim..
Ben hep evdeydim bu bayram , hiç biryere gitmedim
Kızlar bu arada kontroller ne zaman ?? Nigar ve senin için çok heyecanlanıyorum ,Sizleri böyle hafta hafta ilerlemiş gördükçe rabbime hergün için şükrediyorum..
Hergün en az siz kadar heyecanla gebelik takviminizde yazan bilgileri okuyorum , sanki kendim gebeymişim gibi.
Ne mutlu bize.....
Kızlaaarrr nasılsınız görüşmeyeli !
Gökçecim ne güzel memlekete gitmişsin , senin adına sevindim..
Ben hep evdeydim bu bayram , hiç biryere gitmedim
Kızlar bu arada kontroller ne zaman ?? Nigar ve senin için çok heyecanlanıyorum ,Sizleri böyle hafta hafta ilerlemiş gördükçe rabbime hergün için şükrediyorum..
Hergün en az siz kadar heyecanla gebelik takviminizde yazan bilgileri okuyorum , sanki kendim gebeymişim gibi.
Ne mutlu bize.....
Benim kontrolüm 10 kasımda canım. Merakla bekliyorum haftası ile uyumlu olacak mı diye. Geçen sene bu haftalarda preeklampsim başlamıştı biraz galiba çünkü güzel yavruma 1 hafta küçük demişlerdi. Gelişimde farklılık var o kesin. İlk gebeliğimde 23. haftada iken midem iç sıkışmamıştı yani plesantam yukarı çıkmamış bile doğru dürüst. Bunda ise hiçbir yere oturamıyorum hemen rahatsız oluyorum. İzmir'de gittiğim kontrolde plesantan yukarda, kan dolaşımında da problem yok dedi doktorum. Kan dolaşımı ipucu veriyormuş. Öyle işteeee. Senden de müjdeli haberleri alsak öyle sevineceğimki anlatamam sana.
selam kızlar ben geldim vakit bulupda yazamadım kızım hasta bugünde onu doktora götürdüm boğazı iltihaplanmış antibiyotik başladık
gelelim kontrolümüze gayet güzel geçti emin adımlarla ilerliyoruz kilosu 2200 gr olmuş suyuda normal benim tansiyonda iyi gidiyor bende 1 kilo almışım toplamda 7.5 kilo aldım galiba 9 kiloyla kapatacağım ben bu hamileliğimi karnımda çok fazla yok bende pimpirikleniyordum çıkmıyor diye ama bebeğimin gelişimi iyi 1 dahaki kontrol 20 kasımda
merhaba canlarım...ben yanlış konuyu takip ediyormuşum günlerdir...en son bi nigar yazmış kimseden ses yok...meğer buradaymışsınız allahım aklımı koru..korktum vallahi şimdi.nasılsınız hepiniz iyi haberlerinizi aldım daha güzel günlere inşallah birlikte...lütfiyecim ben de 3 yldan sonra tekrar inanç beye gittim.(önce anne hayati riski %25 gibi rakam vermişti şimdi kabul etmiyor allah allah ben değilmiydim acaba filan diyor...)bu kez sorun yok gebe kalabilirsin kontrollü bir şekilde devam ederiz problem olduğundabebeğin küvöze alırız dedi.rutin kan testi istedi folik asit verdi bakalım ben de çoştum yine anlayacağınız arkadaşlar!!!!!!!
merhaba canlarım...ben yanlış konuyu takip ediyormuşum günlerdir...en son bi nigar yazmış kimseden ses yok...meğer buradaymışsınız allahım aklımı koru..korktum vallahi şimdi.nasılsınız hepiniz iyi haberlerinizi aldım daha güzel günlere inşallah birlikte...lütfiyecim ben de 3 yldan sonra tekrar inanç beye gittim.(önce anne hayati riski %25 gibi rakam vermişti şimdi kabul etmiyor allah allah ben değilmiydim acaba filan diyor...)bu kez sorun yok gebe kalabilirsin kontrollü bir şekilde devam ederiz problem olduğundabebeğin küvöze alırız dedi.rutin kan testi istedi folik asit verdi bakalım ben de çoştum yine anlayacağınız arkadaşlar!!!!!!!
Canım hoşgeldin ...Senin adına çok sevindim , hayırlı zamanda hayırlısı ile gelsin bebeğin inşallah.inanç bey bana da öyle söylemişti çünkü , hatta sen dediğinde şaşırmıştım..her gebelik kendine özgü, rahat olmalıyız bence de ...
teşekkürler arkadaşım...sana da en hayırlı zamanda nasip edecek inşallah...2 ay folbiol kullanacağım.rutin kan testlerini devlete yaptırıp gitmiştim.+ test toksoplazma IgMC-RUBELLA-CMV-HCV-HIV İSTEDİ.bunlar olumsuz olursa gebelik olmaz dedi.daha tahlil yaptırmadım.ayrıca pıhtılaşma istemedi.bakalım hayırlısı inşallah hepimiz için...nigarım nasılsın canım gün sayıyoruz artık ne güzel şükürler olsunrabbime...çelikprenses seni de facede daha yakından tanıma fırsatım oldu yemekler bu arada harika on parmakta on marifet...tüm iyi dileklerim sizler için olsun
testi yaptım olumsuz ..regl olmuşum ... bu yaşıma kadar hiç gecikmeyen adetimin gecikecegi tuttu ... ne yapalım kısmet ..çok üzgünüm , hemde çok...
ben 2 kere düştüm o tuzağa ve beni birazda bu işten bu yersiz umutlarım soğuttu, benimde reglim saat gibidir.geçen ay 4 gün gelmeyince tamam dedim Allah bana acıdı ama malesef, habire ayağa kalkıp yeniden düşüyorum.Amannnn valla artık çok sıkıldım bugün bi arkadaşımla otururken fark ettim tam 18 ay olmuş kaybedeli ve ben 6. ayın içindeyim, yani kısacası seni yine yeniden çok iyi anlıyorum canımmm benimmm ama hayat kendi doğrultusunda gidiyor.Yok şöyle yap böyle yap yok arı sütü yok şunu ye nafile, hayatımıza devam edicez ve olacağı varsa olacak, kendini üzme bende üzülüyorum evet...ama üzülmeyelim yeteri kadar üzüldük hatta daha şimdi sildim gözyaşlarımı. Boşverelim bakalım.nolacak...çok öptüm seni çok seven kankan....
Sabah eşimle konuştum ( yurtdışına gitti kendisi , haberi yoktu haliyle ) o da üzüldü , bana psikolojik olarak adetimi geciktirdiğimi söyledi e düşündüm haklı yanii.. o kadar adapte oldum ki artık hamileymiş gibi davranıyordum son bir haftadır , demekki hormonlarım etkiledi. nasıl bir psikolojin var biyolojik dengeni bile etkiliyorsun lütfen biraz rahat ol dedi. umarım sadece psikolojik olarak etkiden dolayı böyle olmuştur :44: ...bu hayal kırıklığı ile yaşamak çok zor , her ay aynı şeyler tekrarlıyor , kafayı dağıtmam lazım.. yoksa yememe az kaldı