- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
- #1.041
selam izmirli kardeşim çok geçmiş olsun rabbim sabrını verecek inşallah yaşanan acıların.canım ben de 1997 de tam 15 yıl önce yaşadım bu illeti.32 haftalık aniden çıkan mide ağrısyla preklampsinin ileri hali help geçirmişim.bunu yıllar sonra yaptığım araştırmalar sonunda öğrendim.pıhtılaşma ne var açıkçası ben de bilmiyorum fakat oğlumun ve benim hayatımı kurtaran doğum raporlarımda adı geçen ege üniversitesinde (geçen yıl telefonaçtım üniversitede doçent olmuş)dr.murat ulukuş ve ekibi hepsinden allah razı olsun 1 gece de hastalığımın teşhisini koyup ertesi gün acil doğuma aldılar.TOPİKTEKİ TÜM ARKADAŞLARI ÖPÜYORUM.SAĞLIKLA KALIN...
Allah oğlunu bağışlamış sana
Benim kızımın neden böyle olduğu belli değil.Ben acaba tansiyondan mı oldu diye düşünüyorum.Çünkü bende protein çıkmıyordu,ara ara tansiyonum yükseliyordu ama düşük değerlere de iniyordu.Bir de burada okuduğuma göre preeklemsi olduğunda bebek daha zayıf doğuyormuş.Benim kızımın kilosu da iyiydi.Bilmiyorum işte,kader...
Duaların için çok teşekkür ederim canım arkadaşım, benim de dualarım hepinizle...
merhaba kızlar.uzun zamandır yazamıyorum ama yazılarınızı hep okuyorum.çalışmaya başlayanlara hayırlı olsun,Rabbim yüzünüzü gülgürsün.Yeni katılanlara hoş geldiniz diyorum.
kızlar içinizde preklamsinin eklamsiye dönüşenini yaşayan var mı?ben eklamsi de geçirdim ama çok şükür bebeğime bir şey olmadı.ara ara başım ağrıyor.tansiyonum çıktı sanıyorum.1.5 yıl geçti hala tansiyondan tedirginim.
çelikprenses diyarbakırda üniversiteye mi gidiyorsun.Ben doğmumumu orada yaptım.Orada Ahmet yalınkaya diye bir prof. var Allah razı olsun.Beni ogün hastaneye yatırmasaydı belki ben de kızımda hayatta değildik.Bana her an kriz geçirebilirsin dedi,6 saat sonra kriz geçirdim.Çok şükür ki kriz anında hastanedeydim.
kızlar ben de 1 vya 2 sene sonra kızıma kardeş istiyorum. bakalım hayırlısı.bu yıl maraşa tayinimiz çıkmıştı.Burdaki doktorları da anlatılanlara göre pek beğenmedim. bakalım hayırlısı.hepiniz öpüyorum.Rabbim dualarınızı kabul etsin.göbüşlerinizi kocaman yapsın:))
yok canım benimki şiddetli preeklemsiydi zaten hastanede yatıyordum sürekli kontrol altındaydım en son bebeğin kordon bağı dolanmış hemen ameliyata aldılar çok şükür ikimizde kurtulduk ve ben tekrar hamileyim allahım hepimiz için sağlıklı doğumlar nasip etsin
merhaba kızlar.uzun zamandır yazamıyorum ama yazılarınızı hep okuyorum.çalışmaya başlayanlara hayırlı olsun,Rabbim yüzünüzü gülgürsün.Yeni katılanlara hoş geldiniz diyorum.
kızlar içinizde preklamsinin eklamsiye dönüşenini yaşayan var mı?ben eklamsi de geçirdim ama çok şükür bebeğime bir şey olmadı.ara ara başım ağrıyor.tansiyonum çıktı sanıyorum.1.5 yıl geçti hala tansiyondan tedirginim.
çelikprenses diyarbakırda üniversiteye mi gidiyorsun.Ben doğmumumu orada yaptım.Orada Ahmet yalınkaya diye bir prof. var Allah razı olsun.Beni ogün hastaneye yatırmasaydı belki ben de kızımda hayatta değildik.Bana her an kriz geçirebilirsin dedi,6 saat sonra kriz geçirdim.Çok şükür ki kriz anında hastanedeydim.
kızlar ben de 1 vya 2 sene sonra kızıma kardeş istiyorum. bakalım hayırlısı.bu yıl maraşa tayinimiz çıkmıştı.Burdaki doktorları da anlatılanlara göre pek beğenmedim. bakalım hayırlısı.hepiniz öpüyorum.Rabbim dualarınızı kabul etsin.göbüşlerinizi kocaman yapsın:))
Nigarım ya 12 hafta olmuşsun çok sevindim nasılsın iyimisin herşey iyi gidiyordur inşaallah.öptüm
cnm ben 2 yaşindaki oglumu medipolf dogurdum cok memnun kaldim yogunbakim doktoru enver beydi kendisi doct.ve anadolu yakasinin en iyi yogunbakim unitesine sahip cok memnun kaldim kadim dogum doktoruda sule selviydi ikinci dogumumda memnumdum ama 3.dogumumda ilgisizdi pek memnun kalmadim ama orada baska doktorlarda var bahar hanim sema hanim gurkan bey var super ama erkek oldugu icin esim beni yollamami 3.dogumum erdemde oldu tam amlamiyla berbatti yogunbakimi cok kotuydu
iyiyim canım olduk valla ilk 3 ayı bitirdik çok şükür bugün kontrolümüz vardı herşey çok güzel ikili tarama için kan verdim ense kalınlığı çok iyi çıktı tansiyon güzel kilo alımım çok güzel yani herşey çok iyi inşallah hep böyle güzel devam eder
esracım yaz geldi çok şükür yeni yeni ısınmaya başladık ama doktorum güneşte çok durma akşamları loş ışıkta otur dedi tansiyonu dengeliyormuş
nehirinannesi rüyamda seni gördüm çok güzeldi hayırlı haberlerini bekliyorum gökçe sende başladın çalışmalara sendende güzel haberler bekliyorum okullarda kapandı ne güzel dilekcim sen nasılsın oğluşlar ne yapıyor
bu arada cinsiyetini öğrenemedik göstermedi olsun sağlıklı olsunda gerisi önemli değil hepinizi öpüyorum
ayy nigarım şimdi okudum ya maşallah Allah hayırlısıyla vaktinde sağlıklı doğum yapmayıda nasip eder inş dualarımız seninle bol bolsüt iç tansiyona önlem oda .osteocare alıyomusun 20 haftadan sonra magnezyumda kullanmıştım ben .sadece bebe aspirini mi yoksa iğnede kullanıomusun
merhaba kızlar nasılsınız o kadar uzun zaman olduki girmeyeli buraya syfaları tam okuyamadım kısaca özetlermisiniz kimler hamile çok merak ediyorum pe fazla nete giremiyorum kilolarımda aynen duruyo kız akimera kilo verebildinmi ben hastaneden geldğim gibi duruyorum maşallah tosun gibiim süt gidecek diyede dyet yapamıyoum kzlar sizi çok özledim inşallah dahasık girmeye çalışacağım ALLAHa emanet olun canlarım[
...
akimera sana inanamıyrum bende medipolde doğum yaptım ikisinide bizimde doktorumuz enver beydi hala da ona gidiyoruz kızım içinde beni leyla doğurttu çok memnunum ben senin bebiş ne alemde çok şeker olmuş ya facede gördm resimlerine yorum yapamadım nasıl yetişiyorsun hepsine ben hala adapte olamadım sıkışıpkalıyorum çocuklarla ev işleri arasında yardım edecek kimsede yok Allah yardımcımızolsun Allah bebişlerimize hastalık yüzü göstermesin inşallah
ooooo kimleri görüyorum .. terken gelmiş , canım yaaa özlettin kendini .ara sıra uğra yalnız bırakma bizleri..bebişin resimlerini bende merak ediyorum..
Nigarcım nasıl gördün rüyanda hayır olsun , dün gecede kız kardeşim görmüş rüyasında ikizlerim oluyormuş .Rabbim hayırlara çıkarsın inşallahhh.
Gökçeciiiiiimmmmmmm , iyiyim tatlım sen nasılsınsın.Antalya ya yaz geldi , konyaaltı doldu taştı şehri görseniz cıvıl cıvıl valla , tabii bu arada sıcaklarda bastırdı. kalan kiloları bol bol yüzerek vermeye çalışacağım.
Akimera , kiloları vermek istiyorsan tansiyonunu kontrol ederek lahana çorbası iç derim ben ama dikkatli olmak lazım 8 günden fazla yapma , kasları eritiyor.
ben son bir kür daha yapayım demiştim ama eritti bitirdi beni bugün itibari ile bıraktım , bol hareket ve dikkatli beslenmeyle devam etmeyi düşünüyorum.
hamile kaldığım kilo dan 8 kilo gerideyim diyordum ya kızlar, şu an tam 11 kilo gerideyim . şaka gibi valla azmin elinden hiçbirşey kurtulmuyor .kuş gibi oldum..
dilekcim , esracım , bebek07 , ranaecrin , bebek07 sizler nasılsınız bakiiiimmm
arkadaşlarım canlarım çok mutluyum akşamdan beri...müjdeeee!!! kulübte önceleri yazmıştı ilk gebeliğinde help geçirmiş benim gibi...HÜLYAEYÜP RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETTİ.MUHAMMED EMİR DÜN 32 HAFTALIK DÜNYAYA GELDİ.İKİSİ DE SAĞLIKLI ÇOK ŞÜKÜR...FACE DE RESİMLERİ VAR.MÜBAREK MİRAÇ KANDİLİNDE RABBİM HEPİMİZİ HAYIRLI YOLLARA ÇEVİRSİN İNŞALLAH.KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?