- Konu Sahibi nehirinannesi2011
- #1.021
Ben yaklaşık 3 ay önce 34 haftalık bebeğimi kaybettim.Hareketlerini hissetmiyorum diye doktora gittim,acil sezeryana aldılar.2 gün yaşadı kuzum
Hamileliğimin son 2-2.5 ayında tansiyon problemim vardı,idrarda protein olmadı ama hiçbir zaman.Bebeğimin neden böyle olduğunun kesin bir cevabı yok.
Genetik uzmanına da gittim.Yapılan testlerde pıhtılaşma çıktığını ama bunun çok az düzeyde olduğunu,bundan sonraki gebeliğimde riskli gebelik uzmanına gitmem gerektiğini söyledi.Şimdi bir an önce doğru doktoru bulup gitmek istiyorum.
Burdaki diğer arkadaşlara da sesleniyorum.İZMİR'de memnun kaldığınız riskli gebelik uzmanlarını yazar mısınız?
canım başın sağolsun rabbim dayanma gücü ve bol sabır versin gebelikte tansiyon yüksekliği ve idrarda proteinle birlikte gelişirse preeklemsi oluyor ben ve burdaki arkadaşlar hepimiz preeklemsi geçirdik benimde genetik araştırmalarım yapıldı kanda pıhtılaşma problemi çıktı gebelikte iğne kullanıyorum
sende kendine iyi bir perinatolog bulup ona göre devam edersin izmirde doktor diğer topiklerden duyduğum kadarıyla sermet sağol, fuat akercanın iyi olduğunu biliyorum herşey gönlüne göre olsun