- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
- #1.001
Aa tamam simdi anladim, allah yardimciniz olsun. Bir seneniz ne zaman bitecek insalalh bu defa saglikli bebekleriniz olur, allah bebegini kaybeden hic bir anneyi gozu yolda birakmasin insallah.[/QUO
Nehirin annesininyeni bitti beni de bitmek üzere korunma sürecim. İyi dileklerin içn sağol canım.
günaydın kızlar ben geldim geçen hafta izin almıştım bugün başladım çok şükür bulantılar dışında bir sorun yok hiçbirşey yiyemiyorum tabi böyle oluncada bayağı bir halsizlik var kızımın mezuniyeti vardı birde doğum günümüz ikisini bir kutladık
esra lütfiye gökçe ne diyeceğimi bilemiyorum kolay değil yaşadıklarınız rabbim dayanma gücü ve bol sabır versin acılarınızı derinden hissediyorum elbet yeni bir çocuk çocuklarınızın yerini alamaz ama acılarınız bir nebze olsun diner çalışmalar nasıl gidiyor yok mu güzel haberler
Ben de henüz başlamış bir çalışma yok canım :)) Ama çok az çoook az kaldı. Bulantıları da takma, 3. ayda geçer yada azalır.
sayılı günler kaldı desene hayırlı vakitte konsun göbüşüne canım heyecanla bekliyorum bulantılarım var diyordumya dün sabah birden bıçak gibi kesildi hiç kahvaltı falan yapamıyordum sabah süper bir kahvaltı yaptım içime bir şüphe düştü acaba birşeymi oldu diye azar azar azalması gerekirken birden kesildi hemen doktora gittim çok şükür bebeğim iyiymiş 10+2 olmuşuz 2 hafta sonraya randevu verdi ense kalınlığı ve ikili tarama yapılacak şimdi daha iyiyim
Nigarcım , tatlım benim iyi olmana çok sevindim .. inşallah hiç birşey olmayacak bebişe hayırlısı ile gelecek annesi o.baksana 11 haftaya geldiniz bile ne çabuk değil miAllah korusun sizi, tüm bebiş bekleyen hamileleri...
sayılı günler kaldı desene hayırlı vakitte konsun göbüşüne canım heyecanla bekliyorum bulantılarım var diyordumya dün sabah birden bıçak gibi kesildi hiç kahvaltı falan yapamıyordum sabah süper bir kahvaltı yaptım içime bir şüphe düştü acaba birşeymi oldu diye azar azar azalması gerekirken birden kesildi hemen doktora gittim çok şükür bebeğim iyiymiş 10+2 olmuşuz 2 hafta sonraya randevu verdi ense kalınlığı ve ikili tarama yapılacak şimdi daha iyiyim
güzel dileklerin için sağol canım 11. haftaya girdik çok şükür bugünlerimize darısı 40 haftayı görmeye olsun sen neler yapıyorsun çalışmalar nasıl gidiyor
slm kızlar nasılsınız bakalım.nigarım sen nasılsın hayatım bebiş nasıl.nasıl gidiyor hamilelik.lütfiyecim sende varmı bi gelşme diğer kızlardada yok sanırım.pek takip edemiyorum ksr bkmyın daha öncede bahsetmiştim taşınma telaşımız var 3 çocukla ev arayıp durduk nihayet bulduk şimdi 10 gün içinde toplanıp taşınmamız gerekiyo çookk zormuşş acayipp yorgunumm..bebişlerim iyi.şu taşınma telaşım bitsinde yeni evimdem melihimin yeni halini yüklerim size.çok tatlı bi keltoş bu yavv..darısı sizinde başınıza inşallah..gökçe hiç canını sıkma canım.eminim sende en yakın zamanda güzel haberlerini vereceksindir.dediğin gibi moral çok önemli gerçekten hiç kafana takmadığın beklemediğin bi anda geliveriyo meleğin ben buna çok inanıyorum.bol bol dua et bizimde dualrımız seninle esrayla lütfiyeyle anneliği tekrar isteyen herkesle..öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın şanslı hatunlar:))
Nasıl gitsin birtanem bu aralar çalışma var desem yalan olur , çünkü eşim halen vermem gereken kilolarım olduğunu düşünüyor bir daha risk alamayız diyor .. yürüyüşe başladım deli gibi zaten diyet halindeyim sürekli offf offf ne siz sorun ne ben söyliimm.. adam da haklı şimdi diyecek bir lafım yok ama şuan önceki hamile kaldığım kilodan 8 kilo gerideyim , o bir 10 kilo daha vermem gerektiği kanaatinde ..haziranda böyle geçsin bakalım hayırlısı ile 5 olur , 10 olur artık ne kadar verirsem daha fazla bekleyemeyeceğim.
Bu aralar malum morallerim yerlerde , her uyandığım gün kızım geçen yıl bugün yaşıyordu diyorum , ne mutluymuş bana diyorum hep bakalım 5 hazirana kadar bu hallerim devam eder. 5 haziran kaybımızın 1.yıldönümü..
ama akşam movimax festivalde çok ilginç bir film vardı anneler ve kızları diye , biraz ona baktım sonlarına denk gelmişim .. bebekler , anneler, kızları .. hastahene, doğum üzerine.önce çok ağladım izlerken ama o film herşeye rağmen yeniden ayağa kaldırdı beni , anne olmanın verdiği o müthiş hissi yüreğimde , taa derinlerde çok şiddetli hissettim ve dedim ki yeniden anne olmalısın , herşeye rağmen dünyadaki şüphesiz en güzel duygu, en büyük mucize..
Canlarım, yine yeniden başlıyoruz.İnşallah bu sefer Allah yüzümü güldürür. Start verildi ve bıraktım ...hehehe
Merhaba canım,
İlk önce tebrik ederim,Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Sanırım önceki hamileliğinde tansiyon sorunu yaşamışsın.Bu hamileliğinde riskli gebelik uzmanına mı yoksa normal bir kadın doğumcıya mı gidiyorsun?
teşekkür ederim canım güzel dileklerin için çok sağol inşallah bu sefer sağlıkla sorunsuz bir şekilde kucağıma alabilirim tansiyon sorunuyla birlikte 26 haftalık 780 gr ağırlığında doğum yapmıştım doktor konusuna gelince 3 tane doktora gidiyorum 1 tane devlette 1 tane kayseride özel bir hastaneye 1de perinatoloji uzmanına gidiyorum perinatolojiye belirli haftalarda gideceğim şimdilik bir sıkıntım yok inşallah hep böyle devam eder sendede mi var tansiyon problemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?