• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

bugün kendi doktoruma gittim moralimi düzeltti hiç tahlil sonuçlarında hiç problem yokmuş geri zekalı doktor cuma günü beni çok korkuttu tansiyon içinde stresden uzak dur dedi 20. haftadan sonra ki tansiyon bizim için daha önemli dedi rapor istedim vermedi daha sonraki aylarda kullanman gerekebilir diye bende kabul ettim şimdilik sorunum yok çok şükür

bugün kendi doktoruma gittim moralimi düzeltti hiç tahlil sonuçlarında hiç problem yokmuş geri zekalı doktor cuma günü beni çok korkuttu tansiyon içinde stresden uzak dur dedi 20. haftadan sonra ki tansiyon bizim için daha önemli dedi rapor istedim vermedi daha sonraki aylarda kullanman gerekebilir diye bende kabul ettim şimdilik sorunum yok çok şükür

Canım çok sevindim , sen zaten biliyorsun söylememe hiç gerek yok , bilinçlisin, dikkatlisin çok şükür.için rahat olsun bak gör hiç bir sorun çıkmayacak Allah'ın izniyle inşallah. Aslında bizim gibi preeklampsi geçmişi olanlara 9 ay rapor vermeleri lazım ama nerdeee.
çok şükür bin şükür, bak 8.hafta oluverdi bile maşallah..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
9 tane nazar boncuğu 9 ayı tamamla diye :16:

Canım çok sevindim , sen zaten biliyorsun söylememe hiç gerek yok , bilinçlisin, dikkatlisin çok şükür.için rahat olsun bak gör hiç bir sorun çıkmayacak Allah'ın izniyle inşallah. Aslında bizim gibi preeklampsi geçmişi olanlara 9 ay rapor vermeleri lazım ama nerdeee.
çok şükür bin şükür, bak 8.hafta oluverdi bile maşallah..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
9 tane nazar boncuğu 9 ayı tamamla diye :16:

canım benim inşallah hep böyle güzel gider ve sağlıklı bir doğum yapabilirim rapor 20. haftadan sonra verebilirim şimdi sorunun yok dedi banada mantıklı geldi önümüzdeki ay hep beraber inşallah katılırsınız aramıza

canlarım nasılsınız?

Lütfiye hayırlısı olsun canım,vakti ne zamansa o gün gelsin bebişimiz.

Nigar nasılsı kuzum? bebiş nasıl? herşey yolunda mı? kızın biliyor mu kardeşi olacağını?

Gökçe sen nasılsın hayatım? ya faceye eklediğin o nefis yemekleri sen mi yapıyorsun? ne zamandır soracağım unutuyorum valla harikalar ya:9:

Esracım,becerikli arkadaşım görünmüyorsun hiç.çok öpüyorum seniii

güzel teyzelerimiz pazar günü bizim doğum günümüz..bu sene kalabalık bir kutlama yapacağız İnşallah.pastamızı sipariş verdik,doğum günü için magnetli süsüler hazırlatıyoruz..ben onların telaşındayım şu günlerde.siz de buyurun gelin,hepiniz davetlisiniz..gelecek seneye de hepimizinkini sırayla burada kutlarız İnnnnşallahhhh. sizi çok seviyorummm:16::16:

canlarım nasılsınız?

Nigar nasılsı kuzum? bebiş nasıl? herşey yolunda mı? kızın biliyor mu kardeşi olacağını?

Gökçe sen nasılsın hayatım? ya faceye eklediğin o nefis yemekleri sen mi yapıyorsun? ne zamandır soracağım unutuyorum valla harikalar ya:9:

güzel teyzelerimiz pazar günü bizim doğum günümüz..bu sene kalabalık bir kutlama yapacağız İnşallah.pastamızı sipariş verdik,doğum günü için magnetli süsüler hazırlatıyoruz..ben onların telaşındayım şu günlerde.siz de buyurun gelin,hepiniz davetlisiniz..gelecek seneye de hepimizinkini sırayla burada kutlarız İnnnnşallahhhh. sizi çok seviyorummm:16::16:
iyiyim dilekcim şimdilik sorunum yok güzel gidiyor bulantılar başladı çok seviniyorum daha önceki gebeliklerimde hiç bulantım olmuyordu bu sefer daha farkli geçiyor inşallah sonuda güzel olur bu arada canım acayip ekşi istiyor :2::2:
kızıma hala söylemedik canım şöyle iyice bir yoluna girsin ondan sonra düşünüyoruz ailedede kimse bilmiyor
doğum gününüz var demek ne güzel güzel bir kutlama yapın bizide gelmiş say şimdiden doğum gününüzü kutluyorum haftaya cumarteside kızımın var çok heyecanlı bekliyoruz bakalım çocukları benim için kocaman öp

canlarım nasılsınız?

İyiyim Dilekcim, meleklerinin doğum günü kutlu olsun şimdiden. Allah seninle ve eşinle beraber yaşayacakları nice sağlıklı mutlu ömürler versin onlara. Ben gayet iyiyim dediğim gibi, toksoplazma tiroid gibi testleri yaptırdım hepsi temiz çıktı. Beklemedeyiz işte, okulların kapanmasına az kaldı, son sınavları yapıyoruz,İngilizce sergisi ve mezuniyet hazırlıkları falan derken zaman çabuk geçiyor. Yemeklerin hepsini ben yaptım, beğendiğin için teşekkürler :) Benim hobilerimden bir tanesi yemek yapmak. Sevgilerimleeeee :)

tuanacım hoşgeldin benimde korkularım vardı ama bir nebze olsun rahatladım gebeliğimiz aynı iğne ne kullanıyorsun birlikte aşacağız inşallah nasıl geçiyor hamileliğin rabbim sağlıkla kucağımaza almayı nasip etsin canım

hoşbulduk canım ben iğne hibor 0,2 ml kullanıyorum hamileliğim biraz zor geçiyor mide bulantıları beni mahvediyor tansiyon ilacı nidilat kullanıyorum oda mideme fokunuyor çalıştığım için çok zor geçiyo yani senin hamilelik nasıl gidiyor tansiyon ilacı ve iğne ne kullanıyosun aynı haftada ve aynı durumdayız nerdeyse burdan sürekli paylaşımda bulunalım canım

Aaaaaaa Canım hoşgeldin..gerçekten yoktun uzun zaman oldu, yeni bebişin hayırlı olsun bir tanem . çok sevindim vallaha yaa..Nigar ile aynı haftadasın Maaşallah :nazar::nazar:
inşallah en kısa zamanda ben de size katılacağım.:emir_bebek:

hoşbulduk canım çok teşekkür ederim inş.allah en kısa zamanda sizede bu mutluluğu yaşatsın

hoşbulduk canım ben iğne hibor 0,2 ml kullanıyorum hamileliğim biraz zor geçiyor mide bulantıları beni mahvediyor tansiyon ilacı nidilat kullanıyorum oda mideme fokunuyor çalıştığım için çok zor geçiyo yani senin hamilelik nasıl gidiyor tansiyon ilacı ve iğne ne kullanıyosun aynı haftada ve aynı durumdayız nerdeyse burdan sürekli paylaşımda bulunalım canım

canım ben iğne fragmin 5000*2 kullanıyorum coraspin haftada 2 kere, elevit, progestan,folik asit tansiyon ilacı bana vermediler benimde bulantılarım var ama o kadar aşırı değil idare ediyorum akşam erkenden uykum geliyor başkada şikayetim yok çok şükür haftalarımız aynı burdan paylaşıp destek olalım canım doktora ne zaman gideceksin

canım ben iğne fragmin 5000*2 kullanıyorum coraspin haftada 2 kere, elevit, progestan,folik asit tansiyon ilacı bana vermediler benimde bulantılarım var ama o kadar aşırı değil idare ediyorum akşam erkenden uykum geliyor başkada şikayetim yok çok şükür haftalarımız aynı burdan paylaşıp destek olalım canım doktora ne zaman gideceksin

ben coraspini hergün kullanıyorum folik asitide hergün ama yarım kullanıyorum benimde erkenden uykum geliyo yemeği yiyince uyuya kalıyorum doktora cuma akşamı gidicem inş.herşey yolundadır.

Canlar nasılsınız uzun zamandır size katılamıyorum ama yazıların hepsini okudum.Arkadaşım doğum iznine ayrıldığı için işler bana kaldı bu cuma doğumu var inşaallah 1 sene arayla 2. bebeğini de kucağına alacak.Ben Allah a çok şükür iyiyim bi problemim yok ama tek kaldığım için baya yoğunum iş' te.

Anneler günü benim içinde buruk geçti bide geçen sene demiştimki seneye bende kutlayacağım.ama olmadı tabi. napalım.inşaallah bizede Rabbim nasip eder en kısa zamanda mutluluğu...Çelikprenses ve nehiririnannesi üzülmesin yeter şimdi bunları yazarken bile boğazım düğümleniyor kader arkadaşlarım canlarım benim ya...

Nigarım son yazdıklarına göre iyi gidiyor herşey,senin adına ve bizim adımıza çok seviniyorum.Senin şu hamilelik çizelgendeki takla atan bebeğe takılıyo hep gözüm çok tatlı eğer hamile kalırsam o bebeği koyarım anlarsınız hamile olduğumu tamam mı...:3:

Nehirinannesi canım arkadaşım içimden bi ses haziranda bomba :21: patlıcak diyo bak benim hislerim kuvvetlidir.hafife alma .:46: sen nasılsın keyfin nasıl istanbul işleri durgun mu yoksa iyice alıştın mı gidip gelmeye.ya aslında şöle görüşebilsek süper olur ama nasip inşaallah seni çok kocamannn öptüm.

Kadesam bilge arkadaşım benim demek çalışmalarımı beğendin, bende gördüğün gibi arkadaşımın oğlunun d.günü için magnetler yapmıştım çok eğlenceli ama sabır isteyen bişey oda bende bolca var biliyosun.:52:d.gününüz şimdiden kutlu ve uğurlu olsun daha çokkkkk uzun yaşları hep birlikte kutlayın canım benim...:16:

:55:

Canlar nasılsınız uzun zamandır size katılamıyorum ama yazıların hepsini okudum.Arkadaşım doğum iznine ayrıldığı için işler bana kaldı bu cuma doğumu var inşaallah 1 sene arayla 2. bebeğini de kucağına alacak.Ben Allah a çok şükür iyiyim bi problemim yok ama tek kaldığım için baya yoğunum iş' te.

Anneler günü benim içinde buruk geçti bide geçen sene demiştimki seneye bende kutlayacağım.ama olmadı tabi. napalım.inşaallah bizede Rabbim nasip eder en kısa zamanda mutluluğu...Çelikprenses ve nehiririnannesi üzülmesin yeter şimdi bunları yazarken bile boğazım düğümleniyor kader arkadaşlarım canlarım benim ya...

Nigarım son yazdıklarına göre iyi gidiyor herşey,senin adına ve bizim adımıza çok seviniyorum.Senin şu hamilelik çizelgendeki takla atan bebeğe takılıyo hep gözüm çok tatlı eğer hamile kalırsam o bebeği koyarım anlarsınız hamile olduğumu tamam mı...:3:

Nehirinannesi canım arkadaşım içimden bi ses haziranda bomba :21: patlıcak diyo bak benim hislerim kuvvetlidir.hafife alma .:46: sen nasılsın keyfin nasıl istanbul işleri durgun mu yoksa iyice alıştın mı gidip gelmeye.ya aslında şöle görüşebilsek süper olur ama nasip inşaallah seni çok kocamannn öptüm.

Kadesam bilge arkadaşım benim demek çalışmalarımı beğendin, bende gördüğün gibi arkadaşımın oğlunun d.günü için magnetler yapmıştım çok eğlenceli ama sabır isteyen bişey oda bende bolca var biliyosun.:52:d.gününüz şimdiden kutlu ve uğurlu olsun daha çokkkkk uzun yaşları hep birlikte kutlayın canım benim...:16:

:55:

Canlar nasılsınız uzun zamandır size katılamıyorum ama yazıların hepsini okudum.Arkadaşım doğum iznine ayrıldığı için işler bana kaldı bu cuma doğumu var inşaallah 1 sene arayla 2. bebeğini de kucağına alacak.Ben Allah a çok şükür iyiyim bi problemim yok ama tek kaldığım için baya yoğunum iş' te
Anneler günü benim içinde buruk geçti bide geçen sene demiştimki seneye bende kutlayacağım.ama olmadı tabi. napalım.inşaallah bizede Rabbim nasip eder en kısa zamanda mutluluğu...
Çelikprenses ve nehiririnannesi üzülmesin yeter şimdi bunları yazarken bile boğazım düğümleniyor kader arkadaşlarım canlarım benim ya...

canlarım iyi dilekleriniz için çok teşekkürler..

Esracım eğer magnetler yaptığını bilseydim benimkileri de sen yapardın belki,farklı birşey o kadar çok aradım ki :(

Nigar kimseye söylememekle iyi etmişsin,bende en yakınlarım hariç kimseyle paylaşmamıştım hamileliğimi.

Gökçe ne becerikli hatunsun Maaşallah :) bende yemek yapmayı severim.

Tuana nickin tanıdık geldi.hamileliğin hayrılı olsun,Hoş geldin aramıza.

Merhaba yeni katıldım aranıza

Benim hikayem çok yeni hamileyken 29. haftada tansiyonum çıktı ve preeklempsiden şüphelendi dr ve nitekim öyle çıktı ve 33. haftada bebeğim karnımda öldü normal doğum yaptım (Mart ayında). Sonrasında da birtakım testler ve heterozigot kan pıhtılaşması teşhisi kondu. Tekrar hamile kalmayı düşünüyorum ve bir prof dr a gidiyorum. Dr en az 6 ay bekle dedi. Benimle aynı durumu yaşayanlar varmış herkese geçmiş olsun diyorum. Allah kimseye böyle bir acı vermesin. 2. gebelik için ne dersiniz tavsiyelerinizi bekliyorum

Benim hikayem çok yeni hamileyken 29. haftada tansiyonum çıktı ve preeklempsiden şüphelendi dr ve nitekim öyle çıktı ve 33. haftada bebeğim karnımda öldü normal doğum yaptım (Mart ayında). Sonrasında da birtakım testler ve heterozigot kan pıhtılaşması teşhisi kondu. Tekrar hamile kalmayı düşünüyorum ve bir prof dr a gidiyorum. Dr en az 6 ay bekle dedi. Benimle aynı durumu yaşayanlar varmış herkese geçmiş olsun diyorum. Allah kimseye böyle bir acı vermesin. 2. gebelik için ne dersiniz tavsiyelerinizi bekliyorum

hoşgeldin canım kaybın için üzüldüm burdaki arkadaşlarımızın hepsi preeklemsi geçirdi kimi şanslı oldu kimi sizin gibi şanssız genetik araştırmaların yapılmış bu çok iyi gebelikte kan sulandırıcı iğne kullanacaksın bu arada fazla kilon varsa onu vermeye çalış ne kadar az kiloyla hamile kalırsak o kadar rahat geçiririz bendede homozigot var ve şu an hamileyim kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bakalım nasıl bir son bekliyor bizleri tuzu azalt şimdilik tavsiyelerim bunlar

hoşgeldin canım kaybın için üzüldüm burdaki arkadaşlarımızın hepsi preeklemsi geçirdi kimi şanslı oldu kimi sizin gibi şanssız genetik araştırmaların yapılmış bu çok iyi gebelikte kan sulandırıcı iğne kullanacaksın bu arada fazla kilon varsa onu vermeye çalış ne kadar az kiloyla hamile kalırsak o kadar rahat geçiririz bendede homozigot var ve şu an hamileyim kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bakalım nasıl bir son bekliyor bizleri tuzu azalt şimdilik tavsiyelerim bunlar

Canım ben de senin gibiyim, 2 tane değerim heterozigot çıktı bende de pıhtılaşma var coraspin kullanıyorum 2.5 aydır, bir kaç haftaya da korunmayı bırakıyorum. Ben 9 ay beklemiş olacağım 2. gebeliğim için. Nehirin annesi, Esra 1 sene beklediler.Bence 6 ay çok erken ama yine de sen bileceksin. Öncelikle ruhunu toparlamanı tavsiye ediyorum sana. İnsan yeni kaybettiğinde hemen yeni bir bebeği olsun istiyor zamanla mantıklı düşünmeye başlıyoruz sonra. Nigarda da pıhtılaşma olduğu için o da kan sulandırıcı haplar kullandı benim gibi, şimdi de hamile ve şükür iyi gidiyor. Ben bugüne kadar bizim gibi pıhtılaşması olup da coraspine rağmen tekrar preeklampsi yüzünden bebeğini kaybeden duymadım. İnşallah tekrarlamaz bizlerde bu hastalık. Sana baş sağlığı ve büyük sabır dilerim.

Ayrıca Nigar'ın da dediği gibi gebelik süresince tuz azaltılacak, yağlı şeylerden uzak durulacak bol bol kalsiyum ve magnezyumlu şeyler yenilecek. Doktorum süt ürünlerini bol tüketmemi söyledi.

Back