- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
- #2.201
Canlar nasılsınız....aramıza yeni katılan arkadaşlar beni belki hatırlayamaz ama nehirinannesi, nigarım ve kadesa ve çelikprenses beni çok iii bilirler:), çoğu zaman umutsuzluğa kapıldık. 1 yıl önceki gebeliğimden dolayı ,1 yılda rabbim nasip etmediği için bebek sahibi olamadım.Preeklampsi illetinden korkuyla 9 ayı tamamladım sonunda ve Rabbimin izniyle bebeğimi 15 gün önce kucağıma aldım. Aldığım gün oğlum için çok gözyaşı döktüm ama gidenler geri gelmiyor, zaman yaraları hafifletiyor sadece,insan olarak önümüze bakmak ve önce moral olarak kendimiz toplamalıyız. biliyorum çok zor ama moral ve kendine güven çok önemli,bu hastalık yüzünden kendimi çok suçladım ama suçlamayı bırakıp moral depoladıktan sonra hamile kalabildiğimi düşünüyorum.hamilelik boyunca diyet ve bolbol dinlenme galiba preeklampsinin en önemli düşmanı ,illaki nasipte var bunun içinde dua dua dua yalvarmak.
Rabbim herkese nasip etsin inşallah.buradakilere çok dua ettim hastanede inşallah dualarım kabul olur.
Sevgilerimle...
arkadaşlar karnım ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi korkuyorum
benim ilk hamileliğimde de kasık ağrısı olmuştu canım her an hastalanıcam diye bekliyordum ve korkuyordum..yerleşme ağrısı sancısı falan diyorlarmış buna araştır bak istersen..herkes de olmuyormuş ya da hissetmiyorlarmış.. doktor hamilesin demiş ki sıkıntı yapma içine..inş. her şey çok iyi olacak...
bu sabah yeniden bhcg baktırdım sonuç kötü( değer düşmüş. yani gebelik yok artık..çok ağladım yine hem de bu ay 2 kere aynı acıyı yaşadım.rabbim neden beni bununla sınıyor anlamıyorum artık. zaten 2 kere evlat acısıyla sınandım.. bugün hiç olmadığım kadar isyankarım..bu ayda olmadı diye kabullenmişken gebe olduğumu öğrendim ve sevincim sadece 1 gün sürdü.haksızlık değil mi bu.çevremde bir sürü insan sırf bebek istemedikleri için gidip kürtaj oluyorlar..rabbim neden istemeyene verip bebeklerin kanına girmelerine izin veriyorki..hala adet olmadım ne yapayım bilmiyorum.adet söktürücü kullanmak istemiyorum..
bu söylediklerini bende söyledim hep hatta bazen yine söylüyorum tv.de bebeğini döverek öldürenleri ya da işkence edenleri gördükçe neden böylelerinin çocuğu var da bu acı bana denk geldi diye ama bazı şeyler elimizde değil işte..verecekse veriyor..bizim sınavımız da bu sanırım..çok üzüldüm emin ol..benmde hevesim kırıldı senle beraber..[/Q
merhaba canım..kızım yoğun bakımdayken başka bir kız çocuğu gelmişti yoğun bakıma zamanında doğmuş ama solunum sıkıntısı vardı..bir süre sonra normale döndü.ailesine ulaşamadı doktorlar günlerce aradılar.. en sonunda bebeği çocuk esirgeme aldı..o gün o kadar çok ağladım ki o bebek giderken..muhtemelen babası olmayan bir bebkti...hayatım boyunca o kadar güzel bir bebek görmedim..hala aklıma gelince içim acıyor..çocuk esirgeme bebeği götürürken ne düşündüm biliyomusun.. eğer annesi babası hayatta olmasaydı o kızı kesinlikle evlatlık alırdım..kimbilir orada başına neler gelecek( lanet olsun böyle anne babaya..nefret ediyorum böyle insanlardan..ben kızım yaşasın diye ne mücadeleler verdim onlar oraya bırakıp kaçtılar..
bugün yoğun bakım sürecinde yaşadığımız 103 günü yeniden her saniyesiyle yaşadım..nasıl bir sınavdır bitmiyor..bugün sanırım adet olucam..belirtiler başladı..bu ay ovulasyon testi kullanıcam..bakalım hayırlısı..rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize..bütün arkadaşlarıma ve bütün bebek isteyen kadınlara dua ediyorum..üzme kendini lütfen.
günaydın arkadaşlar
dün annemin tomografisi çıktı tümör 4 cm idi 2 cm olmuş..çok sevindik tümörün küçülmesine..bu akşam onkoloğumuzla randevumuz var çok heyecanlıyım..büyük ihtimalle yeniden kemoterapi başlanacak ama bu bile korkutmuyor artık beni çünkü tedavi işe yarıyor..tek korkum vücudun başka bir yerine yayılmaması..kızlar dua edin lütfen..öpüyorum hepinizi
çok mutlu oldum..her şey yolunda gider umarım...duamı bile ettim şimdiden:)bu arada ben doktora gittim artık bir problem yok gebelik olabilir dedi şu meşhur incir kürünü sordum hemen gebelik için bi faydası olur mu diye ben bu saçmalığa inanmıyorum yok böyle bir şey dedi..yine de hastalandıktan sonra ona da bir başlamak istiyorum belki yarar kim bilir sonuçta incir yani zararlı bir şey değil...sende dene istersen denemediysen..
bu sabah yeniden bhcg baktırdım sonuç kötü( değer düşmüş. yani gebelik yok artık..çok ağladım yine hem de bu ay 2 kere aynı acıyı yaşadım.rabbim neden beni bununla sınıyor anlamıyorum artık. zaten 2 kere evlat acısıyla sınandım.. bugün hiç olmadığım kadar isyankarım..bu ayda olmadı diye kabullenmişken gebe olduğumu öğrendim ve sevincim sadece 1 gün sürdü.haksızlık değil mi bu.çevremde bir sürü insan sırf bebek istemedikleri için gidip kürtaj oluyorlar..rabbim neden istemeyene verip bebeklerin kanına girmelerine izin veriyorki..hala adet olmadım ne yapayım bilmiyorum.adet söktürücü kullanmak istemiyorum..
canım merhaba..
uzun zamandır giremedim öncelikle sayfadaki tüm arkadaşlarımın geçmiş kurban bayramlarını kutlarım..
Deniz'e hamile kalmadan önce senin yaşadıklarını birebir yaşadım. ilk gebeliğimde korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmıştım fakat ikincide maalesef bir kaç ay uğraşmak zorunda kaldım, hatta stresten adetimi 9 gün geciktirmiştim. Her şeyden önce rahat ol ovulasyon testi deneyebilirsin ama ben derim ki adetin biter bitmez bir gün ara ile denemelisiniz çünkü bende adet bittiğinin 10 .günü yumurtlama çıkmasına rağmen meğer ben adet biter bitmez yumurtlarmışım öyle yakalamıştık.
Bu arada annen ile ilgili haberler çok sevindirici çok mutlu oldum Rabbim bir an evvel şifasını versin ve geride kalsın bu günler inşallah..
günaydın arkadaşlar
dün annemin tomografisi çıktı tümör 4 cm idi 2 cm olmuş..çok sevindik tümörün küçülmesine..bu akşam onkoloğumuzla randevumuz var çok heyecanlıyım..büyük ihtimalle yeniden kemoterapi başlanacak ama bu bile korkutmuyor artık beni çünkü tedavi işe yarıyor..tek korkum vücudun başka bir yerine yayılmaması..kızlar dua edin lütfen..öpüyorum hepinizi[/QUOT
zeynepcim annenin tedavisinin iyiye gitmesine çok sevindim dualarımız annenle
sende çok stres yapma bende ilk hamileliğimde 1 sene hamile kalamamıştım sonraki hamileliklerimde korunmayı bıraktığım gibi kalmıştım yani anlayacağın stres çok etkili oluyor güzel haberlerini bekliyoruz
günaydın arkadaşlar
dün annemin tomografisi çıktı tümör 4 cm idi 2 cm olmuş..çok sevindik tümörün küçülmesine..bu akşam onkoloğumuzla randevumuz var çok heyecanlıyım..büyük ihtimalle yeniden kemoterapi başlanacak ama bu bile korkutmuyor artık beni çünkü tedavi işe yarıyor..tek korkum vücudun başka bir yerine yayılmaması..kızlar dua edin lütfen..öpüyorum hepinizi[/QUOT
zeynepcim annenin tedavisinin iyiye gitmesine çok sevindim dualarımız annenle
sende çok stres yapma bende ilk hamileliğimde 1 sene hamile kalamamıştım sonraki hamileliklerimde korunmayı bıraktığım gibi kalmıştım yani anlayacağın stres çok etkili oluyor güzel haberlerini bekliyoruz
canım çok teşekkür ederim..kuzucuk nasıl kocaman olmuştur şimdi..benim yerime öp olurmu... bu ay biraz daha rahatım doktor adet günüm gelmeden test yapmamı istiyor ama ben bu ay günüm bikaç gün geçince yapıcam. yoksa çok stres oluyorum.hayırlısı olur inşallah canım..
canım çok teşekkür ederim..kuzucuk nasıl kocaman olmuştur şimdi..benim yerime öp olurmu... bu ay biraz daha rahatım doktor adet günüm gelmeden test yapmamı istiyor ama ben bu ay günüm bikaç gün geçince yapıcam. yoksa çok stres oluyorum.hayırlısı olur inşallah canım..
kocaman olduk teyzesi 10 aylık olduk allahım tüm bebek isteyenlere yaşatsın bu duyguyu öpüyoruz zeynep teyzemizi
inşallah en kısa sürede sende muradına erersin bende günüm gelmeden yapmıştım iğneye başlamak için sende iğne kullanacaksın değil mi canım?
kocaman olduk teyzesi 10 aylık olduk allahım tüm bebek isteyenlere yaşatsın bu duyguyu öpüyoruz zeynep teyzemizi
inşallah en kısa sürede sende muradına erersin bende günüm gelmeden yapmıştım iğneye başlamak için sende iğne kullanacaksın değil mi canım?
evet canım ya iğne başlanacak..inşallah canım ya. zaman öyle çabuk geçiyorki.allah kimseye evlat acısı yaşatmasın bebek isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah..
evet canım ya iğne başlanacak..inşallah canım ya. zaman öyle çabuk geçiyorki.allah kimseye evlat acısı yaşatmasın bebek isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah..
canım ne iğnesi başlanacak sana?bana 2 dr. aspirin-heparin türevlerine ve iğneye gerek yok demişti.2 gün önce gittiğim başka bir doktor senin genetiğinde bir sorun yok bebekte bir anomali yok demek ki bu plasentadan kaynaklanmış; plasenta damarlı bir yapıya sahiptir ve o damarlar bebeği besler sende damarda ya daralma ya da bazı damarların oluşmaması gibi bir sorun oldu bence ilk zamanlar bebek küçük olduğundan o damarlar onu beslenemeye yetti büyüdükçe beslenme yetersiz olduğu için gelişme geriliği ve preeklampsiyi beraberinde getirdi.bence hamile kalır kalmaz bebe aspirini başlamamız gerek dedi...diğer 2 dr. proftu bu sadece operatör ama söyledikleri de mantıklı geldi bilemedim ne düşünüyorsunuz?
Kizlar bende preeklamsiden yavrumu kaybetmistim uzun zamandir yazmiyordum
Simdi tekrar hamileyim ve artik son aylarin icindeyim
Oyle buyuyorki ozlemim
Tansiyon odem kilo yok suan
Ama oyle korkularla geldimki bugune
Melekyavrumu oyle ozluyorum ki
2 dusuk 1 olu dogum yasim sanki 10 20 yas fazla en az
Bu evladimi kucagima almayi nasip etsin Allahim yalvaririm
Sizlerde akliniza gelirse bana dua edin lutfen
iyi ki yazdın hem bize umut vermiş oldun hem de en azından benim dualarımı aldın :) son aylarına gelmişsin ne güzel Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..bizlere de tekrar bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin.. kaçıncı ayındasın?.. tedavi herhangi bir şey yapılıyor mu bu arada her şey yolunda gittiği için soruyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?