Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

amin..maalesef kaybım var cnm..27. hafta bitiminde hiçbir belirti vermediği için kontrole gittiğim sırada acil ameliyata alındım kızım da 3.5 gün yaşadı...korunma sürem bu ay sonu bitiyor..her şey güzel olacak senin için böyle inanıyorum..3 kayıptan sonra bu sınavların da bir ödülü olmalı dimi..çoğu gitmiş azcık kalmış bak:) darısı başımıza artık...

Vende preklampsi gecirrim kizim 34 haftada dogdu.hic kuvoze girmedi ama ben birdahaki gebeligim icin cok endiseliyim.o kadar ilac icim.ilac demek.bile.migdemi bulandiriyor

kızlar nerelerdesiniz kimsenin sesi çıkmıyor.. adetime 3 gün kaldı bu defa günüm geçtikten sonra test yapıcam..dua edin benim için

inş. cnm hadi hayırlısıyla iyi haberlerini bekliyorum,yarın test yapacaksın sanırım...bende bu ay çalışmalara başlayacaktım ama ağır bi grip oldum ilaç bile içmedim yine de hemen iyi olursam diye siteye de giremedim ondan,gözümü açtım bakayım neler var diye girdim hemen

canım çok geçmiş olsun..23 günde bir adet oluyorum.. salı günü adet olmazsam kan testi yaptırmam lazım.hayırlısı artık ama gebe değilmişim gibi hissediyorum.

Benim 55 gündür gelmiyor Tarlusal içtim doktor verdiği için ona rağmen tık yok. Ben de adetim gelsin diye dua ediyorum. Çatlayamayan yumurtalarım kiste dönüşüyor ve adet olamıyorum.

Benim 55 gündür gelmiyor Tarlusal içtim doktor verdiği için ona rağmen tık yok. Ben de adetim gelsin diye dua ediyorum. Çatlayamayan yumurtalarım kiste dönüşüyor ve adet olamıyorum.

canım çok geçmiş olsun.. yaşadıklarımız tüm dengemizi bozdu. benimde normalde 23 günde bir olur. ama bikaç aydır çok değişti..gününü takip edemiyorum artık..allah yardımcımız olsun.. çok öpüyorum

Amin canım. İnsan tekrar bebek istemeye korkunca beyni de hormonlarına böyle komut veriyor işte, ben adet olamamamı buna bağlıyorum. Annen nasıl? İyidir teyzemiz inşallah. Ben de seni çok öpüyorum.

Amin canım. İnsan tekrar bebek istemeye korkunca beyni de hormonlarına böyle komut veriyor işte, ben adet olamamamı buna bağlıyorum. Annen nasıl? İyidir teyzemiz inşallah. Ben de seni çok öpüyorum.

canım çok sağol annem çok iyi.. tümör küçüldü kemoterapi başlandı yine ama bu defa çok rahat geçiriyor çok şükür.. benimde dün regl olmam lazımdı bu sabah test yaptım negatif çıktı yarın öğlene kadar adet olmazsam kan testi yaptırıcam .. yoksa adetim başlamıyor acaba hamilemiyim stresiyle..rabbim bizi daha neyle sınayacak bilmiyorum.

yine hüsran( bu sabah kan testi yaptırdım sonuç negatif. neden olmuyor anlayamıyorum artık. 5 ay oldu doktor bir sorun yok diyor ama içim hiç rahat değil..off yaa..hastaneden gelirken eczacı bir arkadaşım var onun eczanesinin önünden geçtik eşim istersen filiz de otur biraz kafan dağılır dedi. baktım içeriye kızı yanında girmedim.. filizle aynı dönemde hamileydik.. 0 benden 1 ay sonra doğum yapacaktı..şimdi onun kızı 2 yaşını bitirdi rabbim sağlıklı uzun ömür versin inşallah..ama benim kızım toprağın altında buna dayanamıyorum işte..tek istediğim acım biraz hafiflesin artık buda ancak kucağımızda yuvamızda bir bebişimiz olursa olacak..çok isyan ettiğimin farkındayım ama elimde değil.( çok mutsuzum

senden haber almak için girdim bende bgn test yapacağını biliyordum..ne diyeyim hayırlısını versin uzun ömürlü olacaksa versin diyorum artık..yaşadıklarının aynısını bende yaşıyorum.çocuğu olanlara yaklaşmak istemiyorum bile...dediğin gibi anca kucağımıza bir yavru alınca içimizin acısını biraz bastıracak...benim bu ay ilk ayım olacak korunma sürecinden sonra..ondan çok umutlu değilim bu ayın 24ünde adet olmam gerekiyor hamile kalamazsam; ki ben ilk sefernde zor hamile kalmıştım ondan beklentim yok ama ümit hep olacak sanırım (

Merhaba Arkadaşlar, benim en yakın arkadaşım erken menopoza girdi. 25 yaşındaydı. 1 oğlu vardı ancak ikincisini isterken menopoza girdi. İlaçla adet görüyordu. menopoza girdikten üç sene sonra hamile kaldı ve maalesef preeklamsi nedeniyle kaybetti. Yılmadı, hep istemeye devam etti. Allah kısmet ederse iki - üç haftaya kadar alıcaz yeğenimizi kucağımıza... Saraçoğlunun soğan ve incir kürünü uyguladı ve oldu... Ama çok inandı kendine... Dilerim sizlerde ve tabiki ben de en kısa zamanda o mutlu haberi alırız...

Mrb arkadaslar bende preklemsi yasayanlardanim 32. Haftada yakalndim cok sukurki kixm hayatta 2 yasina geldi 1 ay kuvezde kaldi zor gunlerdi ama suan hic yasanmamis gibi.preeklmsi nin nedeni yok diyolar ama bende genetik .annem hep derdi erken dogdun diye ama nedenini hic sormadim beni goren skrabalsr buda buyumus pamuklars sarardin derdi anneme.gecenlerde annemin dosyasini buldm annem hep hacettepeye giderdms.dogdugum yillara baktim .meger annemde beni preeklmsi nedeniyle erkn dogurmus.genlerden banada gecmis iste.2 yi dusunsemmi diye profa sordum sakincasi yok kontrollu sorun olmaz dedi ama korkuyorum.esimde istiyo ne yapmaliyim kararsixim rabbim 2. Kez saglikla nsdi eder inslh

canım çok sağol.. kendimi çok kötü hissediyorum adet olmadım hala. vücudum patlayacak gibi.. çok ödem oluyor bende adet öncesinde. şuan o kadar gerginimki.. geçen ayda böyle olmuştu ve kimyasal gebelik yaşadım biliyosun.. korkuyorrum yine aynı şeyi yaşamaktan..kaç ay sonra hamile kalmıştın diğerinde.. inşallah bu defa çabuk olur canım.. dualarım bütün arkadaşlarımla..

8 ay sonra hamile kalmıştım diye hatırlıyorum ama daha fazla da olabilir..doktor doktor gezdim kimse bir sorun yok dedi ama en son gittiğim doktor teşhisi koydu sağolsun..meğer yumurta tembelliği varmış bende de..yumurtam da çatlamıyormuş büyüse bile.. tedavi gördüğüm ilk ay 1 iğneyle hamile kalmıştım..bu kadar basit bir şeymiş aslında ve geçebilen bir durummuş.ondan perinatologum hemen müdahale etmek istemedi..kendiniz deneyin biraz dedi bu ayla birlikte tekrar bekleme ve umut etme sürecine giriyoruz yine...inşallah çok bekletmez bizi Allah'ım..burdaki herkesin iyi haberlerini alınca mutlu oluyorum ve bizim de mutlu haberi vereceğimiz günleri iple çekiyorum...kaç yaşındasın sen arkadaşım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…