- Konu Sahibi nehirinannesi2011
- #2.241
Merhaba Arkadaşlar, benim en yakın arkadaşım erken menopoza girdi. 25 yaşındaydı. 1 oğlu vardı ancak ikincisini isterken menopoza girdi. İlaçla adet görüyordu. menopoza girdikten üç sene sonra hamile kaldı ve maalesef preeklamsi nedeniyle kaybetti. Yılmadı, hep istemeye devam etti. Allah kısmet ederse iki - üç haftaya kadar alıcaz yeğenimizi kucağımıza... Saraçoğlunun soğan ve incir kürünü uyguladı ve oldu... Ama çok inandı kendine... Dilerim sizlerde ve tabiki ben de en kısa zamanda o mutlu haberi alırız...
inş. bizde o mutlu haberleri vereceğimiz günü bekliyoruz büyük heyecanla..Allah kısmet ederse oluyor işte...bende bu ay incir kürüne başlamıştım aslında 7 gün yaptım ama grip oldum nasıl olsa yumurta büyümez bağışıklık sistemim düştü dedim bıraktım.. bide yapmaya üşendim hastalıktan sanırım kolumu kaldıracak halim yoktu..soğan kürü çok kötü kokuyor yapamadım onu ama belki bu ilk ayım diye bu kadar rahattım..zaman geçtikçe yapabilirim.. bu arada ben bunu prof. olan doktoruma sordum; yapsam faydası olur mu diye ben böyle bir tedavi yöntemi görmedim saçmalık dedi ama böyle olayları da çok kişiden duyuyorum ve faydasına da inanıyorum gerçekten..çok sağol..