• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

Merhaba Arkadaşlar, benim en yakın arkadaşım erken menopoza girdi. 25 yaşındaydı. 1 oğlu vardı ancak ikincisini isterken menopoza girdi. İlaçla adet görüyordu. menopoza girdikten üç sene sonra hamile kaldı ve maalesef preeklamsi nedeniyle kaybetti. Yılmadı, hep istemeye devam etti. Allah kısmet ederse iki - üç haftaya kadar alıcaz yeğenimizi kucağımıza... Saraçoğlunun soğan ve incir kürünü uyguladı ve oldu... Ama çok inandı kendine... Dilerim sizlerde ve tabiki ben de en kısa zamanda o mutlu haberi alırız...

inş. bizde o mutlu haberleri vereceğimiz günü bekliyoruz büyük heyecanla..Allah kısmet ederse oluyor işte...bende bu ay incir kürüne başlamıştım aslında 7 gün yaptım ama grip oldum nasıl olsa yumurta büyümez bağışıklık sistemim düştü dedim bıraktım.. bide yapmaya üşendim hastalıktan sanırım kolumu kaldıracak halim yoktu..soğan kürü çok kötü kokuyor yapamadım onu :( ama belki bu ilk ayım diye bu kadar rahattım..zaman geçtikçe yapabilirim.. bu arada ben bunu prof. olan doktoruma sordum; yapsam faydası olur mu diye ben böyle bir tedavi yöntemi görmedim saçmalık dedi ama böyle olayları da çok kişiden duyuyorum ve faydasına da inanıyorum gerçekten..çok sağol..

inş. bizde o mutlu haberleri vereceğimiz günü bekliyoruz büyük heyecanla..Allah kısmet ederse oluyor işte...bende bu ay incir kürüne başlamıştım aslında 7 gün yaptım ama grip oldum nasıl olsa yumurta büyümez bağışıklık sistemim düştü dedim bıraktım.. bide yapmaya üşendim hastalıktan sanırım kolumu kaldıracak halim yoktu..soğan kürü çok kötü kokuyor yapamadım onu :( ama belki bu ilk ayım diye bu kadar rahattım..zaman geçtikçe yapabilirim.. bu arada ben bunu prof. olan doktoruma sordum; yapsam faydası olur mu diye ben böyle bir tedavi yöntemi görmedim saçmalık dedi ama böyle olayları da çok kişiden duyuyorum ve faydasına da inanıyorum gerçekten..çok sağol..

Evet, doktorlar bu yöntemleri kabul etmiyorlar ama faydasını duyuyoruz işte çevremizden. Sanırım alternatif tıpta insanlar kendini iyice kaptırır gerçek tedavi yöntemlerini aksatırlar düşüncesiyle reddediyorlar. Ben de başladım soğan kürüne. Önümüzdeki ay da kısmetse incir kürüne başlıycam. Benim sinüzit problemim işe yarıyo da soğan kokusunu almıyorum :))) rabbim dileyen herkese kucak dolusu evlatlar nasip etsin inşallah :):emir_bebek:

8 ay sonra hamile kalmıştım diye hatırlıyorum ama daha fazla da olabilir..doktor doktor gezdim kimse bir sorun yok dedi ama en son gittiğim doktor teşhisi koydu sağolsun..meğer yumurta tembelliği varmış bende de..yumurtam da çatlamıyormuş büyüse bile.. tedavi gördüğüm ilk ay 1 iğneyle hamile kalmıştım..bu kadar basit bir şeymiş aslında ve geçebilen bir durummuş.ondan perinatologum hemen müdahale etmek istemedi..kendiniz deneyin biraz dedi bu ayla birlikte tekrar bekleme ve umut etme sürecine giriyoruz yine...inşallah çok bekletmez bizi Allah'ım..burdaki herkesin iyi haberlerini alınca mutlu oluyorum ve bizim de mutlu haberi vereceğimiz günleri iple çekiyorum...kaç yaşındasın sen arkadaşım?

canım 35 yaşındayım bu yüzden de acele ediyorum.. bugün adet oldum. eğer bu ay da gebe kalmazsam doktoruma gidicem gereken testler yapılsın.. hormonlarıma ve yumurtluyormuyum ona bakılsın.

kimse yazmadığına göre güzel haber yok.. bende de haberler iyi değil..az önce eşim aradı iş arkadaşının eşi hamileymiş oda arkadaşının adına sevinmiş ve benimle paylaştı o an içimde kocaman bir acı oluştu. telefonu kapattığımdan beri ağlıyorum..o kadar garip bir psikolojim var ki buradaki arkadaşlarımdan biri hamileyse çok seviniyorum sanki benim bebeğimmiş gibi. ama çevremden birinin gebe olduğunu duyunca çok üzülüyorum..biz burada bir aile olduk aramızda kimsenin anlayamayacağı bir bağ var çünkü..hepimiz aynı acıyla yoğrulduk belki de bu yüzden birbirimiz için çok sevinip kötü bir durumda çok üzülüyoruz.. hepinizi çok seviyorum.iyi ki varsınız dualarım hepimiz için

kimse yazmadığına göre güzel haber yok.. bende de haberler iyi değil..az önce eşim aradı iş arkadaşının eşi hamileymiş oda arkadaşının adına sevinmiş ve benimle paylaştı o an içimde kocaman bir acı oluştu. telefonu kapattığımdan beri ağlıyorum..o kadar garip bir psikolojim var ki buradaki arkadaşlarımdan biri hamileyse çok seviniyorum sanki benim bebeğimmiş gibi. ama çevremden birinin gebe olduğunu duyunca çok üzülüyorum..biz burada bir aile olduk aramızda kimsenin anlayamayacağı bir bağ var çünkü..hepimiz aynı acıyla yoğrulduk belki de bu yüzden birbirimiz için çok sevinip kötü bir durumda çok üzülüyoruz.. hepinizi çok seviyorum.iyi ki varsınız dualarım hepimiz için

aynı duyguları bende yaşıyorum :( kıskançlık yapma diyorum kendime ama kıskançlık değil bu sanırım..benim yaşayamadığım duyguyu başkasının yaşayacak olması canımı yakıyor sanki..kıskançlıksa da umrumda değil engel olamıyorum bu hisse..benim 24ünden sonra belli olur hamile olup olmadığım ama ümidim yok..ya da kendimi koruma içgüdüsü eğer hamile değilsem daha byük bir hayal kırıklığına uğramayayım diye ..bende de durumlar böyle işte...benimde dualarım hepimizle...

ben pereeklamsi nedenıyle 37 haftalıkken sezeryan oldum 3 gun hastanede kaldık bi sorun oluşmadı kan ve ıdrar testlerım normal cıktı 2 hAfta olcak yarın ama bnde hala baş dönmesi halsizlik baş agrısı oluor preeklamsili dogum yapan anneler bedenlerınız ne zaman normale döndü düzeldi??

ben pereeklamsi nedenıyle 37 haftalıkken sezeryan oldum 3 gun hastanede kaldık bi sorun oluşmadı kan ve ıdrar testlerım normal cıktı 2 hAfta olcak yarın ama bnde hala baş dönmesi halsizlik baş agrısı oluor preeklamsili dogum yapan anneler bedenlerınız ne zaman normale döndü düzeldi??

canım çok geçmiş olsun, bebişin hayırlı ve uzun ömürlü olsun inşallah..Hikayemi okumadıysan benim ilk doğumum preeklampsi yüzünden 29 haftalıkken olmuştu ve Nehirim ,canım kızım , bebeğim 17 gün yaşadı. doğumdan sonra 6 ay kadar benim tansiyon düzelmedi ve ilaç kullanmak zorunda kalmıştım. başağrın tansiyondan olabilir bir takip et istersen.

selam kızlar nasılsınız epeydir yazamadım işe başladım 1 yıl aradan sonra çok zorlanıyorum alışmışım ev hayatına birde oğlum bırakmak çok zor oluyor iştahsız bir çocuk yemiyor beni çok üzüyor
bakıcımız var eve geliyor bir kaşık ağzına birşey veremiyormuş ne yapacağımı şaşırdım
bu arada ayağında sorun çıktı ayağını yan basıyor fakülteye götüreceğiz inşallah ciddi bir sorun değildir
umudunuzu hiç kaybetmeyin ben hiç sorunsuz bebeğimi kucağıma aldım inşallah sizlerde benim gibi sorunsuz hamilelikler geçirip bebeklerinizi kucağına alırsınız?

selam kızlar nasılsınız epeydir yazamadım işe başladım 1 yıl aradan sonra çok zorlanıyorum alışmışım ev hayatına birde oğlum bırakmak çok zor oluyor iştahsız bir çocuk yemiyor beni çok üzüyor
bakıcımız var eve geliyor bir kaşık ağzına birşey veremiyormuş ne yapacağımı şaşırdım
bu arada ayağında sorun çıktı ayağını yan basıyor fakülteye götüreceğiz inşallah ciddi bir sorun değildir
umudunuzu hiç kaybetmeyin ben hiç sorunsuz bebeğimi kucağıma aldım inşallah sizlerde benim gibi sorunsuz hamilelikler geçirip bebeklerinizi kucağına alırsınız?

canım çok geçmiş olsun..üzme kendini önemli bir şey çıkmayacak inşallah..yemiyor diye üzülme önemli olan sağlıklı olması çok yemek yemesi değil bunu bütün doktorlar söylüyor sende bilirsin.. doktora götürünce bizede haber ver.. öpüyorum

canım çok geçmiş olsun..üzme kendini önemli bir şey çıkmayacak inşallah..yemiyor diye üzülme önemli olan sağlıklı olması çok yemek yemesi değil bunu bütün doktorlar söylüyor sende bilirsin.. doktora götürünce bizede haber ver.. öpüyorum

zeynepcim biliyorum ama emir çok zayıf dün doktora götürdüm bütün tahlilleri yapıldı bakalım sonuç ne çıkacak inşallah ciddi bir sorunu çıkmaz sen nasılsın? çalışmalar nasıl gidiyor derece yöntemini tavsiye ederimben öyle hamile kalmıştım bizde öpüyoruz zeynep teyzemizi

kızlarrrr neredesiniz :=))
canlar neden kimsenin sesi çıkmıyor özledim hepinizi..

ben ayın 24ünü bekliyordum biliyorsunuz ama beklememe gerek kalmadı dün hastalandım:( ilk ayım diye çok büyük yıkım olmamasına rağmen üzülmedim desem yalan olur:( tekrar aynı maratona başlamak zormuş..bende değişik bir şey yok yani..sizlerin iyi haberlerini bekliyorum inş. yumurtlamana fln baktıracaktın baktırdın mı sen cnm ?

inşallah bizde senn gibi sorunsuz geçiririz gerçekten ama önce bi hamile kalmayı becerebilirsem :) ..bebeğinde umarım bir şey çıkmaz..dualarımız minicik yavruna..bizleri de haberdar et..

inşallah bizde senn gibi sorunsuz geçiririz gerçekten ama önce bi hamile kalmayı becerebilirsem :) ..bebeğinde umarım bir şey çıkmaz..dualarımız minicik yavruna..bizleri de haberdar et..

inşallah canım bende ne korkularla denemiştim ama önce yüce rabbimim sonra doktorumun tedavisiyle bebeğimi kucağıma aldım sizlerde öyle olacaksınız inşallah canım dualarınız esirgemeyin oğlumdan bede her kucağıam aldığımda sizlere hep dua ediyorum

zeynepcim biliyorum ama emir çok zayıf dün doktora götürdüm bütün tahlilleri yapıldı bakalım sonuç ne çıkacak inşallah ciddi bir sorunu çıkmaz sen nasılsın? çalışmalar nasıl gidiyor derece yöntemini tavsiye ederimben öyle hamile kalmıştım bizde öpüyoruz zeynep teyzemizi

canım içini ferah tut..o bizim ilk göz ağrımız dualarımız emir için..geçen ay kimyasal gebelik yaşadım.. bu ay ovulasyon testi kullandım. ay sonunda belli olacak canım.. ama bu ay oldu sanki öyle hissediyorum.gebe kalmadığım ay hissediyorum ama bu ay oldu gibi geliyor.. hayırlısı inşallah..

ben ayın 24ünü bekliyordum biliyorsunuz ama beklememe gerek kalmadı dün hastalandım:( ilk ayım diye çok büyük yıkım olmamasına rağmen üzülmedim desem yalan olur:( tekrar aynı maratona başlamak zormuş..bende değişik bir şey yok yani..sizlerin iyi haberlerini bekliyorum inş. yumurtlamana fln baktıracaktın baktırdın mı sen cnm ?

canım kaç gündür aklımdasın.. bende sana yazacaktım gelişme varmı diye..üzme kendini diyemiyorum çünkü ne desem boş sen üzülüyosun..ben de ay sonunda regl olucam canım..bu ayda olmazsa gidicem doktora... ama bu ay oldu gibi hissediyorum..umarım hislerim beni yanıltmaz..ovulasyon testi kullanıyorum 2 aydır geçen ay tutturamadık ama bu ay inşallah olur..bu ay ilginç bişey oldu, ayın 18 i yumurtlama günümdü yumurta çatlayınca oluşan tüm belirtileri yaşadım ovulasyon testinde de yumurtladığımı gördüm.. aradan birkaç gün geçti tekrar ovulasyon testim poziti çıktı ve akıntım oldu.. sanki 2 kere yumurtlama oldu gibi.internetten baktım olabiliyormuş..ayy keşke ikiz olsa:)) bu ay 6 . ay bakalım tutturabilecekmiyiz..

canım içini ferah tut..o bizim ilk göz ağrımız dualarımız emir için..geçen ay kimyasal gebelik yaşadım.. bu ay ovulasyon testi kullandım. ay sonunda belli olacak canım.. ama bu ay oldu sanki öyle hissediyorum.gebe kalmadığım ay hissediyorum ama bu ay oldu gibi geliyor.. hayırlısı inşallah..

ay inşallah zeynepcim bu ay güzel haber verirsin bizlere

Nigar50 sizin yakin takipcinizm :-) bende kayserideyim oglumu 2009da preeklamsi sebebiyle 32haftalik d ünyaya getirdim zor gunler gecti arada birde düsük yaptim ve simdi tekrar hamileyim size sormam gereken seylervar doktorunuz kim hsngi hastanede vb. Bana özelden yazarsaniz sevinirm

Back