- Konu Sahibi nehirinannesi2011
- #2.201
Canlar nasılsınız....aramıza yeni katılan arkadaşlar beni belki hatırlayamaz ama nehirinannesi, nigarım ve kadesa ve çelikprenses beni çok iii bilirler:), çoğu zaman umutsuzluğa kapıldık. 1 yıl önceki gebeliğimden dolayı ,1 yılda rabbim nasip etmediği için bebek sahibi olamadım.Preeklampsi illetinden korkuyla 9 ayı tamamladım sonunda ve Rabbimin izniyle bebeğimi 15 gün önce kucağıma aldım. Aldığım gün oğlum için çok gözyaşı döktüm ama gidenler geri gelmiyor, zaman yaraları hafifletiyor sadece,insan olarak önümüze bakmak ve önce moral olarak kendimiz toplamalıyız. biliyorum çok zor ama moral ve kendine güven çok önemli,bu hastalık yüzünden kendimi çok suçladım ama suçlamayı bırakıp moral depoladıktan sonra hamile kalabildiğimi düşünüyorum.hamilelik boyunca diyet ve bolbol dinlenme galiba preeklampsinin en önemli düşmanı ,illaki nasipte var bunun içinde dua dua dua yalvarmak.
Rabbim herkese nasip etsin inşallah.buradakilere çok dua ettim hastanede inşallah dualarım kabul olur.
Sevgilerimle...
Gözün aydın canım arkadaşım
zaten merak içindeydim telefonla aradım açmayınca , herhalde doğum oldu sessize aldı telefonunu diye düşünmüştüm ( çünkü ben ilk günler öyle yapmıştım..)
Güzel haberini okuyunca ne yapacağımı şaşırdım :) kk ya telden giremiyorum sinir oldum , yazamadığım için..
o kadar çok şey yazmak istiyorum fakat duygusala bağlamayalım şimdi. Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah.. aha daha da yazamıyorum ağlamaya başladım çünkü...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................