• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

miniş kızım güzel kızım birtanecik kızım nehirim affet beni annem özür dilerim annemm
5 haziran 2011 de dünyalar güzeli ilk göz ağrım birtanecik kızımı kaybettim.günlerdir bu sayfaları okuyup yaşadıklarıma benzer hikayelere ağlıyorum,kızıma ağlıyorumm.ilk kez bugün evde yanlız kalabildim.kızımı kaybettiğim günden beri deli gibi dışarılardayım dolanıp duruyorum nereye gideceğimi bilmeden...bizim hikayemiz 2010 aralık ayında 5 haftalık hamile olduğumu öğrendiğim gün başladı.allahım ne büyük mutluluk en büyük hayalim sonunda gerçek olmuştu.33 yaşında evlendim ve 36 yaşında ilk doğumumu yapacaktım. Ilk 6 ayım sorunsuz geçti fakat ne olduysa 7.aya girdik ellerim ayaklarım acayip şişmeye normal seyreden tansiyonum 14-9 larda seyretmeye başladı.herkes bunların hamilelikte normal olduğunu söylüyordu doktorumda dahil ve 29.hafta bitiminde hiçbirşeyden habersiz gittiğim kontrolde bebeğimin beslenemediğini ve 3 haftalık gelişme geriliği olduğunu öğrendim.şoktayım birden herşey tepetaklak olmuştu.hemen etrafımda toplanan görevliler bir yandan kanımı alıyorlar bir yandan idrar testleri ardından makineye bağladılar bebeğimin kalp atışlarını kontrol ediyorlar sık sık....idrarımda +3 protein saptandı ve bebeğimin ve benim riskte olduğumuzu acil doğumun gerçekleşmesi gerektiğini söyledi doktorum .yaşadığımız lanet şeyin adı preeklampsi idi...19 mayıs 2011 sabahında spinal anestezi ile biricik kızımı benden aldılar 2 kez ağladı o an.inanamadım anne olmuştum,benim bir yavrum oldu!sonra hemen küveze koydular.hergünüm dualarla geçiyordu rabbime yalvardım onu bana bağışlaması için hayatımda hiç etmediğim kadar çok dua ettim 17 gün yaşadı bebeğimm canımmmmm.. Tanrım bu acının tarifi yok minik ellerini ,minik ayaklarını ,gözlerini ,küçücük bedenini,gülümsemesini nasıl unuturum yüreğim yanıyor allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.
20 gün oldu tam tamına şimdi evimde halen kaldırmadığım kızımın eşyaları , göğsümde kalan sütleri ve gözlerimde yaşlarla bu satırları yazıyorum .nehirim minik meleğim annen seni çok seviyor hiç birşey onun elinde değildi onu affet tamammı güzel kızım yaşadığım sürece kalbim hep seninle atacak ve hep söylediğimiz şarkıyı mırıldanacağım...!

Yaklaşık 2 ay evvel yukarıdaki satırlarla paylaşmaya çalışmışım çaresizliğimi.2 ay geçmiş üzerinden kızımı kaybedeli 3 ay a yakın bir zaman olmuş.şimdi bakıyorumda kısa gibi gelen uuuupppuzuuuuun bir 3 ay .bu konuyu açma sebebim preeklamsi geçirip ikinci bir gebelik yaşayan arkadaşların deneyimlerini neler yaşadıklarını burada paylaşalım istiyorum.çünkü biliyorumki hepimiz o kadar çok korkuyoruz ki yeniden denemeye ... Ikinci kez hamile kalıp sorunsuz bebeklerini dünyaya getirmiş arkadaşlar lütfen bizimle deneyimlerinizi neler yaşadığınızı paylaşabilir misiniz ?

Belki bizler de tekrar hamile kalıp burada paylaşır herşeye yeniden başlayabiliriz.biliyorum hepimiz çok yaralı ve ürkmüş durumdayız ama allah tan ümit kesilmez işte ne yapalım annelik dünyanın en güzel duygusu umarım hepimiz o güzel duyguyu doyasıya yaşar evlatlarımızı sımsıkı bağrımıza basarız...

Bu arada aşağıdaki listeyi yaptık bizim topiğe giren yeni arkadaşlar olursa hakkımızda fikir sahibi olsunlar ve sonraki zamanlarda paylaşacağımız güzel haberlerimiz sayesinde umutlarını kaybetmesinler istedik.şayet bende varım diyen varsa hay hayyyy başımızın üstünde yeriniz var.gelin birbirimize destek olalım ve yaşadığımız acıları daha kolay kaldırılabilir hale getirelim ...insan kendi başına bu yükü taşıyamıyor , hepimizin birbirimize tutunmaya öyle çok ihtiyacı varki....

isim|preeklampsi yaşadığı hafta|doğum|bebek ağırlığı|küvez süresi|sonuç|korunma süresi|
nehirinannesi|29.hafta|29.hafta| 780 gr|17 gün |05.06.2011 de kaybettik :(| 6 ay |
toprakesra |32.hafta| 32.hafta |1.600 gr|12 saat|24.05.2011 de kaybettik :(| 9 ay |
akimera |20.hafta| 30.hafta| 1 kg |45 gün | :nazar:çok şükür bizimle 15 aylık |tekrar hamile 8+1 :nazar:|
nigar50 |20.hafta| 26.hafta| 780 gr|75 gün| :nazar: çok şükür bizimle 5 yaşında |kardeş istiyoruz |
tuana2010 |23.hafta| 27.hafta| 715 gr| 2 gün| kaybettik :(| 20 ay oldu hadi artık |
ylmznrm | 25.hafta| 27.hafta| 700 gr|30 saat| kaybettik :( | 2.kez hamile kaldı |
ylmznrm 2.gebelik|25.hafta|26+6 hafta|650 gr|105 gün |:nazar:çok şükür bizimle 11 aylık|
firdos 2.gebeliği |33.hafta |33.hafta| 1.900 ve 1.660 gr| 3 hafta |çok şükür ikizler bizimle :nazar::nazar: 15 aylıklar |kardeş istiyoruz
bbetul 1.gebeliği|34.hafta|34.hafta|2.180 gr|0|:nazar:çok şükür bizimle 8 yaşında |-------|
bbetul 2.gebeliği|34.hafta|34.hafta|2.150 gr|0|:nazar:çok şükür bizimle 23.aylık |------|

sen benim hikayemi yazmışsın...ağlamaktan okuyamadım....benim hikayem seninkisinin aynısı preeklemsi....benim bebeğim 3 gün yaşadı ama ben yoğun bakımda olduğumdan birkez bile dokunamadım,göremedim..aradan 3 yıl geçti.bebeğin b sini edemedim...şimdi öyle çok istiyorumki...her ay hamile sanıyorum kendimi...1 değil 50 tane doğursamda minik kızımı melisimi unutmam mümkün değil...nasıl bir acıdır öyle iyi biliyorumki,senin anlattıklarını anlıyorum...allah ikimizede sabır versin...her çalan şarkı,her geçen zaman onu biran bile aklından çıkarmadığını biliyorum,yaşadım çünkü.....:(

arkadaşlar merhaba
kimse bişey yazmıyor günlerdir.herkes iyidir umarım..yeni gebeler bekliyorum :)) tabi kendimi de.. bende artık bebiş irtiyorum arkadaşlar yaa..dua edin benim için

arkadaşlar merhaba
kimse bişey yazmıyor günlerdir.herkes iyidir umarım..yeni gebeler bekliyorum :)) tabi kendimi de.. bende artık bebiş irtiyorum arkadaşlar yaa..dua edin benim için

sanırım hepimiz nehirinannesini beklemişiz .o doğum yaptı kimse girmez oldu.bende girip girip bakıyorum ama bişi yok geri kapatıyorum.en sonunda bari senin yazına cvp vereyim dedim benimde son 1 ayım kaldı korunma süresi sonra bende istiyorum bebeğimi..inş. çok beklemeden bizde rahat bir hamilelik geçirip sağlıklı şekilde evlatlarımızı kucağımıza alabiliriz arkadaşım...

sanırım hepimiz nehirinannesini beklemişiz .o doğum yaptı kimse girmez oldu.bende girip girip bakıyorum ama bişi yok geri kapatıyorum.en sonunda bari senin yazına cvp vereyim dedim benimde son 1 ayım kaldı korunma süresi sonra bende istiyorum bebeğimi..inş. çok beklemeden bizde rahat bir hamilelik geçirip sağlıklı şekilde evlatlarımızı kucağımıza alabiliriz arkadaşım...

sağol arkadaşım inşallah..ben bu defa doktorumu değiştirdim.benim durumumda 2 hastası olduğunu söyledi.ilk gebelikleri preaklemsi ikincisi düşükle sonuçlanmış aynen benim gibi. şuan biri 34 haftalık diğeri 38 haftalık gebe ve hiç bir sorun yaşamadılar dedi.ikiside kan sulandırıcı iğne kullanıyormuş. inşallah bizde hiç bir sorun yaşamadan geçiririz.gebelik çok özel bir süreç ama bizim için daha farklı bir hale geldi.korkularla dolu.ne kadar korkmuyorum desemde içimde fırtınalar kopuyor.allah yardımcımız olsun...

kızlar selam,
uzun zamandır yazamıyorum. telefondan mesajları takip ediyorum fakat oradan mesaj yazılamıyor illa pc ye girip yazmam gerekiyor..
Malum bebek zamanımın çok büyük bir kısmını alıyor, herşeyimiz yolunda çok şükür..ikinci ayımızı bitireceğiz nerdeyse..
artık bende sizden hamiş haberleri bekliyorum en kısa zamanda.. topiğimiz boş kalmasın .. bizim yaşadıklarımız örnek olsun ve nice yanan yüreklere bir nebze olsun su serpelim..
hepinizi çok öpüyorum...

kızlar selam,
uzun zamandır yazamıyorum. telefondan mesajları takip ediyorum fakat oradan mesaj yazılamıyor illa pc ye girip yazmam gerekiyor..
Malum bebek zamanımın çok büyük bir kısmını alıyor, herşeyimiz yolunda çok şükür..ikinci ayımızı bitireceğiz nerdeyse..
artık bende sizden hamiş haberleri bekliyorum en kısa zamanda.. topiğimiz boş kalmasın .. bizim yaşadıklarımız örnek olsun ve nice yanan yüreklere bir nebze olsun su serpelim..
hepinizi çok öpüyorum...

canım çok sevindim iyi olmanıza..kuzucuğu öp benim için..öpüyorum..

herkeze selam ben günlerdir bu konuyu araştırıyorum acaba benimle aynı sorunları yaşayan birileri varmı onlarla konuşabilrmiyimkorkularımı dile getirebilrmiyim düşüncesindeydim ve şuan bunların hepsini okurken ağlıyorum 10 sene öncesine gittim benim bir oğlum var 10 yaşında 2003 sensinde hamile kaldım eşimde askere gitmek üzereydi yalnız kalmyacağım için çok seviniyordum çünkü kimsem yoktu ailem çok uzaktaydı ve kaçmış olduğum için kimse benimle görüşmüyordu eşimin ailesinin yanındaydım benim hamileliğim çok güzel geçti taki 36. haftaya gelene kadar hamileliğim boyunca beni kimse doktora götürmedi 8 ay boyunca 2 kere gittim vucudum şişiyordu ama hamilelikten dediler tansiyonum düşüyordu hamilelikten dediler görünürde bir rahatsızlığın yok doktora gerek yok dediler 36 haftada başıma giren ağrıyo asla unutmam bu normal bir baş ağrısı değildi sanki biri bıçak geçiriyormuş gibi neyseki öyle böyle beni hastaneye götürdüler ödem oluşmuş dış albüm varmış bende önceden o anda içtende başlamış tansiyon 18 çıkmış dil altları verildints ye konuldu 2 saati var yetiştirin denildi burda müdahale edemyeiz denildi gideceğimiz hastanede 2 saatlik yolda benim acil bir şekilde 45 dak götürdüler acil ameliyata aldılar anne veya bebeği kurtaralım diye doğumdan çıktıktan sonra iyiyimişim bebeğim yavrumda 3.300 gr doğdum o benim yaşama sevincim can yoldaşım bu arada eşim askerde olanlardan haberi yok doğumdan sonra bilinç kaybı yaşıyorum ve preeklempsinin en ağır vakkası arkasından eklempsi geçirdim kasılma solunum yolum kapandı iki kere geçiriyorum ve doktor hastayı kaybettik diyor sonra uğraşıyorlar biz bunu burda tutmayız yoğun bakım lazım diyorlar beni farabi hast kaldırıyorlar 48 saat yoğun bakımda yatıyorum eşimin komutanını arayıp eşi ölmek üzere gelsin görsün ama eşim sadece doğum yaptığımı biliyor çok şükür allah yavruma ve eşime bağışladı doktor 4 5 sene çocuk yapma dedi üstünden 10 sene geçti çok doktora gittim raporlarımı gösterdim sıkı bir takiple inş birşey oolmayacaktı dedi ve ben şuan 9 haft hamileyim dualarınızı bekliyorum allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun ben bu bebeği çok istedim eşimde çünkü biz ilk çocuğumuzun hiçbirşeyini birlikte yaşıyamadık hamilelğimi yaşıyamadım çocuğum 8 aylıkken eşim askerden geldi şimdiki bizim için sanki bir ilk.çok güzel bir duygu iyi bir doktorum var hamilelik öncesi beni sakinleştiren bana bu cesareti veren doktorum 3 senedir gidiyorum güzel takip ediyor.allah hiçbirimize evlat acısı göstermesin bebeğimizi sağlıklı birşekilde kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin.

herkeze selam ben günlerdir bu konuyu araştırıyorum acaba benimle aynı sorunları yaşayan birileri varmı onlarla konuşabilrmiyimkorkularımı dile getirebilrmiyim düşüncesindeydim ve şuan bunların hepsini okurken ağlıyorum 10 sene öncesine gittim benim bir oğlum var 10 yaşında 2003 sensinde hamile kaldım eşimde askere gitmek üzereydi yalnız kalmyacağım için çok seviniyordum çünkü kimsem yoktu ailem çok uzaktaydı ve kaçmış olduğum için kimse benimle görüşmüyordu eşimin ailesinin yanındaydım benim hamileliğim çok güzel geçti taki 36. haftaya gelene kadar hamileliğim boyunca beni kimse doktora götürmedi 8 ay boyunca 2 kere gittim vucudum şişiyordu ama hamilelikten dediler tansiyonum düşüyordu hamilelikten dediler görünürde bir rahatsızlığın yok doktora gerek yok dediler 36 haftada başıma giren ağrıyo asla unutmam bu normal bir baş ağrısı değildi sanki biri bıçak geçiriyormuş gibi neyseki öyle böyle beni hastaneye götürdüler ödem oluşmuş dış albüm varmış bende önceden o anda içtende başlamış tansiyon 18 çıkmış dil altları verildints ye konuldu 2 saati var yetiştirin denildi burda müdahale edemyeiz denildi gideceğimiz hastanede 2 saatlik yolda benim acil bir şekilde 45 dak götürdüler acil ameliyata aldılar anne veya bebeği kurtaralım diye doğumdan çıktıktan sonra iyiyimişim bebeğim yavrumda 3.300 gr doğdum o benim yaşama sevincim can yoldaşım bu arada eşim askerde olanlardan haberi yok doğumdan sonra bilinç kaybı yaşıyorum ve preeklempsinin en ağır vakkası arkasından eklempsi geçirdim kasılma solunum yolum kapandı iki kere geçiriyorum ve doktor hastayı kaybettik diyor sonra uğraşıyorlar biz bunu burda tutmayız yoğun bakım lazım diyorlar beni farabi hast kaldırıyorlar 48 saat yoğun bakımda yatıyorum eşimin komutanını arayıp eşi ölmek üzere gelsin görsün ama eşim sadece doğum yaptığımı biliyor çok şükür allah yavruma ve eşime bağışladı doktor 4 5 sene çocuk yapma dedi üstünden 10 sene geçti çok doktora gittim raporlarımı gösterdim sıkı bir takiple inş birşey oolmayacaktı dedi ve ben şuan 9 haft hamileyim dualarınızı bekliyorum allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun ben bu bebeği çok istedim eşimde çünkü biz ilk çocuğumuzun hiçbirşeyini birlikte yaşıyamadık hamilelğimi yaşıyamadım çocuğum 8 aylıkken eşim askerden geldi şimdiki bizim için sanki bir ilk.çok güzel bir duygu iyi bir doktorum var hamilelik öncesi beni sakinleştiren bana bu cesareti veren doktorum 3 senedir gidiyorum güzel takip ediyor.allah hiçbirimize evlat acısı göstermesin bebeğimizi sağlıklı birşekilde kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin.

aramıza hoş geldin...öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.umarım herşey çok güzel ve dilediğin gibi olur. hangi şehirde yaşıyosun.

sağol arkadaşım inşallah..ben bu defa doktorumu değiştirdim.benim durumumda 2 hastası olduğunu söyledi.ilk gebelikleri preaklemsi ikincisi düşükle sonuçlanmış aynen benim gibi. şuan biri 34 haftalık diğeri 38 haftalık gebe ve hiç bir sorun yaşamadılar dedi.ikiside kan sulandırıcı iğne kullanıyormuş. inşallah bizde hiç bir sorun yaşamadan geçiririz.gebelik çok özel bir süreç ama bizim için daha farklı bir hale geldi.korkularla dolu.ne kadar korkmuyorum desemde içimde fırtınalar kopuyor.allah yardımcımız olsun...

bilmez miyim canım aynı fırtınalar bende de kopuyor.acısı zaten çok ayrı bir de benim 2 arkadaşım ve 1 akrabamız da benimle birlikte hamileydi (hepimizin arası en fazla 10 gün) hepsi aldı kucağına ben öyle uzaktan bakıyorum işte..kan tahlili ve genetik testlerimde sorun çıkmadı doktor da kan sulandırıcı iğne ya da heparin kullanmayacağız moda oldu artık bunlar senin bir problemin yok dedi...bu sitede şu an kim olduğunu hatırlamıyorum ama birine daha doktor böyle demişti hiç de ilaç kullandırmamış sağlıklı şekilde kucağına almıştı yavrusunu..darısı bize demekten başka da bir şey söyleyemiyorm.umarım birbirmize hamilelik haberleri vereceğimiz güzel zamanlar da gelir hatta sağlıklı doğum haberlerimiz de..

kızlar selam,
hepinizi çok öpüyorum...

Maşallah Deniz'imize..çok şükür sen hep gözümüzün önündeki umutsun.. sanırım senden sonra yeni gebelik haberleri gelmediği için biraz boş kaldı burası...kasımdan sonra korunma sürem bitiyor.umarım bu sefer de topiğimizi bizler iyi haberlerle doldurur umut oluruz burdaki arkadaşlara ...

bilmez miyim canım aynı fırtınalar bende de kopuyor.acısı zaten çok ayrı bir de benim 2 arkadaşım ve 1 akrabamız da benimle birlikte hamileydi (hepimizin arası en fazla 10 gün) hepsi aldı kucağına ben öyle uzaktan bakıyorum işte..kan tahlili ve genetik testlerimde sorun çıkmadı doktor da kan sulandırıcı iğne ya da heparin kullanmayacağız moda oldu artık bunlar senin bir problemin yok dedi...bu sitede şu an kim olduğunu hatırlamıyorum ama birine daha doktor böyle demişti hiç de ilaç kullandırmamış sağlıklı şekilde kucağına almıştı yavrusunu..darısı bize demekten başka da bir şey söyleyemiyorm.umarım birbirmize hamilelik haberleri vereceğimiz güzel zamanlar da gelir hatta sağlıklı doğum haberlerimiz de..

aynen canım benimde 2 kuzenim hamileydi benimle aynı dönemde onlarında bebekleri 2 yaşına girecek ben hala bekliyorum içim acıyarak.allah yardımcımız olsun..ben de pıhtılaşma sorunu çıktı heparin kullanıcam 1 yıl boyunca. hematoloji gebelik boyunca ve doğumdan sonra 3 ay kullanacaksın dedi.hakkımızda hayırlısı inşallah..

izmitin neresindesin birde sende ilk gebeliğinde preeklempsi geçirdinmi herhangi bir problemle karşılaştınmı doktorun ismi ne.[
körfezde oturuyorum.ilk gebeliğimde 26.haftada preaklemsi yaşadım.bebeğim 3,5 ay yoğun bakımda yaşama tutunmaya çalıştı.ama kaybettik. 1 yıl sonra tekrar gebe kaldım. 10 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin ve kürtaj olmak zorunda kaldım.daha sonra genetiğe gönderdi doktorum pıhtılaşma sorunum varmış..sana durumumu kısaca anlatmaya çalıştım.doktorum doç.dr. emek döğer

izmitin neresindesin birde sende ilk gebeliğinde preeklempsi geçirdinmi herhangi bir problemle karşılaştınmı doktorun ismi ne.[
körfezde oturuyorum.ilk gebeliğimde 26.haftada preaklemsi yaşadım.bebeğim 3,5 ay yoğun bakımda yaşama tutunmaya çalıştı.ama kaybettik. 1 yıl sonra tekrar gebe kaldım. 10 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin ve kürtaj olmak zorunda kaldım.daha sonra genetiğe gönderdi doktorum pıhtılaşma sorunum varmış..sana durumumu kısaca anlatmaya çalıştım.doktorum doç.dr. emek döğer

çok üzüldüm arkadaşım geçmiş olsun inş allah bir daha hiç birimize o kötü günlerden yaşatmaz evlatlarımızı sağlıklı bir şekjilde kucağımıza verir...senin içinde hayırlısı olan neyse allah onu versin sana.benim içinde duanı eksik etme.allaha emanet

çok üzüldüm arkadaşım geçmiş olsun inş allah bir daha hiç birimize o kötü günlerden yaşatmaz evlatlarımızı sağlıklı bir şekjilde kucağımıza verir...senin içinde hayırlısı olan neyse allah onu versin sana.benim içinde duanı eksik etme.allaha emanet

teşekkür ederim güzel dileklerin için..allah kimseyi evladıyla sınamasın..dualarım hepinizle..

merhaba arkadaşlar kendimi çok kötü hissediyorum.gebelik testim yine negatif çıktı.neden böyle oluyor anlamıyorum.4 aydır korunmuyoruz daha öncekilerde ilk ay gebe kalmıştım.bu defa olmuyor.doktorum hiç bir sorun yok sadece stres yapma diyor.dün bütün gün ağladım sonucu alınca..kızımı o kadar çok özlüyorum ki sanıyorum ki bebeğim olursa onun yokluğuna alışmak daha kolay olacak..ağladıkça eşimide çok üzüyorum.o da ağladı dayanamadı..biliyorum bunu ikimize de yapmamam lazım. ama elimde değil beni en iyi siz anlarsınız. ne yapmalıyım bilemiyorum.daha önce yumurtlama dönemini bile takip etmezdim şimdi dikkat ediyorum ama sonuç negatif.oluruna bırakmam lazım biliyorum çok fazla stres yapıyorum..ama yapamıyorum....

merhaba arkadaşlar kendimi çok kötü hissediyorum.gebelik testim yine negatif çıktı.neden böyle oluyor anlamıyorum.4 aydır korunmuyoruz daha öncekilerde ilk ay gebe kalmıştım.bu defa olmuyor.doktorum hiç bir sorun yok sadece stres yapma diyor.dün bütün gün ağladım sonucu alınca..kızımı o kadar çok özlüyorum ki sanıyorum ki bebeğim olursa onun yokluğuna alışmak daha kolay olacak..ağladıkça eşimide çok üzüyorum.o da ağladı dayanamadı..biliyorum bunu ikimize de yapmamam lazım. ama elimde değil beni en iyi siz anlarsınız. ne yapmalıyım bilemiyorum.daha önce yumurtlama dönemini bile takip etmezdim şimdi dikkat ediyorum ama sonuç negatif.oluruna bırakmam lazım biliyorum çok fazla stres yapıyorum..ama yapamıyorum....

Bu zorlu sürece maalesef en başa dönerek 1 ay sonra bende başlayacağım...evet stres yapmamak lazım oluruna bırakmak lazım ama hem yaşadığımız acıdan hem de çocuk özlememizden dolayı bunu yapmak mümkün değil...anlıyorum seni..dün demet akalın çıktı gülbenin programına.eşine boşanmayı bile teklif etmiş.çocukları olmuyormuş.ikisinde de sorun yokmuş.tüp bebek tutmamış,düşükleri olmuş..artık bunaldım ailemle tatile çıktım onu yaptım bunu yaptım o stres atma döneminde meğerse hamile kalmışım dedi..olay bu aslında ama yapabilmek ne mümkün...birbirimizden iyi haberler alacağımız günler de gelecek...inanalım ve başaralım :)

Back