Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

sağol canım inşallah güzel olacak herşey.inanki stresten adet olamıyorum.tertler negatif ama ben hala hastalanmadım.allah yardımcımız olsun

canım benim hiç üzülme allah mutlaka yeri ve zamanının bekliyor sen sadece sabretmeyi bil yeter ona güven benim ilk çocuğum 10 yaşında ikinciyi 4 senedir istiyorduk ama olmuyordu aynı senin gibi doktor hiçbir sorun yok dedi stresten neden olmuyor diye düşünmekten herşey heyecanla beklemekten kaynaklanıyor bizde bir iki gün kaçtık buralardan biraz kafa dinledik artık düşünmemeye başladık allah ne zaman kısmet ederse dedim her ay test alıyordum ama çok şükür kendi haline bıraktıktan sonra herşey yoluna girdi şimdi 10 haftalık hamileyim.herşeyin başında stres geliyor ondan uzak durdunmu olmayacak birşey yok.emin ol.buda senin ve eşinin elinde zamana bırakın ozaman daha çok mutlu olursunuz.allah yar ve yardımcın olsun.

Canlar nasılsınız....aramıza yeni katılan arkadaşlar beni belki hatırlayamaz ama nehirinannesi, nigarım ve kadesa ve çelikprenses beni çok iii bilirler:), çoğu zaman umutsuzluğa kapıldık. 1 yıl önceki gebeliğimden dolayı ,1 yılda rabbim nasip etmediği için bebek sahibi olamadım.Preeklampsi illetinden korkuyla 9 ayı tamamladım sonunda ve Rabbimin izniyle bebeğimi 15 gün önce kucağıma aldım. Aldığım gün oğlum için çok gözyaşı döktüm ama gidenler geri gelmiyor, zaman yaraları hafifletiyor sadece,insan olarak önümüze bakmak ve önce moral olarak kendimiz toplamalıyız. biliyorum çok zor ama moral ve kendine güven çok önemli,bu hastalık yüzünden kendimi çok suçladım ama suçlamayı bırakıp moral depoladıktan sonra hamile kalabildiğimi düşünüyorum.hamilelik boyunca diyet ve bolbol dinlenme galiba preeklampsinin en önemli düşmanı ,illaki nasipte var bunun içinde dua dua dua yalvarmak.
Rabbim herkese nasip etsin inşallah.buradakilere çok dua ettim hastanede inşallah dualarım kabul olur.
Sevgilerimle...

canım sağol duların için allah bebişini sana bağışlasın sizden ayırmasın inşallah...

canım çok sağol..eşim çok kızıyor bana üzülüyorum diye.benim için önemli olan sensin diyor.ama ben anne baba olalım istiyorum.bazen eşimede haksızlık ediyorum.onu üzüyorum.ama elimde değil ..bir de benim durumum biraz farklı.annem akciğer kanseri tedavisi görüyor.10 ay önce kürtaj oldum ve kürtajdan 3 gün sonra anneme kanser teşhisi kondu..bebeğimi kaybetmenin acısını yaşayamadan annem için canım yanmaya başladı..annemin bana ihtiyacı olduğu için gebeliği bir süre erteledim.3 ay önce annemin radyoterapisi bitti 3 ay sonra tomografiyle kontrol edicez denildi.. bu 3 ay benim için önemliydi.gebe kalırsam en azından gebeliğimin ilk haftalarını rahat geçirebilirdim... dün 3 ay doldu annemin tomografisi çekildi sonucu bekliyoruz.inşallah kurtulmuştur annem bu illetten.. ama sonuç iyi çıkmazsa yeniden zor bir süreç başlayacak çünkü kemoterapi başlanacak yeniden..bu dönemde annemin bana ihtiyacı oluyor..durumum bu işte arkadaşım..ne hisstettiğimi bilemiyorum artık..annem bebeğimi sağsalim kucağıma almamı çok istiyor.benim yüzümden erteleme diye bana kızıyor..o kadar çok canım yanıyor ki anlatamam..anneme bir şey olacak diye ödüm kopuyor yeniden bebeğimi kaybedicem diye korkuyorum..ne yapayım bilemiyorum..içimdekileri tam olarak yazamıyorum(

allah yardımcın olsun canım ne diyeceğimi bilemedim allah kimsenin başına vermesin.ama takdiri ilahi hiçbirşeyin önüne geçemezsin sen sadece gönlünü ferah tutup dua et bol bol dua et elinden başka birşey gelmez.içini ferah tut sıkma kendini herşey zamanla yoluna girer allahın izniyle sen ne kadar kendini üzersen hem annene hem kendine yazık etmiş olursun hiçbir faydan dokunmaz kimseye o yüzden dua her derdin ilacıdır ve sabır.başka hiçbirşey yapmana gerk yok canım.allah yardımcın olsun.

bak seni bu konuda da çok iyi anlayabilirim..benimde babam akciğer kanseri geçirdi..bitti çok şükür ama kontrol zamanları yaklaştıkça yine yüreğimiz hopluyor..inşallah annenin sonuçları da güzel çıkar..zaten doktorlar iyi çıkıp çıkmayacağını anlıyorlar ama ellerinde kesin bir sonuç olmadan konuşmuyorlar..sıkıntıların sonu yok işte,imtihan dünyası...

ben bu sayfaları hatim ettiğim için seni de tanıyorum.. çok güzel örneklersiniz, içimiz umut doluyor bebek sahibi olanları duydukça.. Allah uzun, sağlıklı ömürler nasip etsin inş. bebeğine..dediğin gibi nasipte ne varsa o oluyor diyorum ama bizim nasibimiz ne zaman demekten de kendimi alamıyorum...

canım sağol desteğin için.annem 3 kür kemoterapi gördü.33 kür radyoterapi.ameliyata uygun değildi. lenf bezinde de var çünkü..kemoterapide çok az küçüldü.evre 3 A da teşhis konabildi.annem hiç sigara içmeyen bir kadın ama akciğer kanseri oldu..şuan genel durumu çok iyi ama korkuyoruz işte..tek dileğimiz radyoterapinin işe yaramış olması.rabbim herkese sağlık versin..herşeyden önemlisi bu..

Esracığım, mutlu haberini yeni okuyorum; senin adına çok mutluyum. Allah sana bebeğine ve ailene uzun ömürler versin, ömür boyu hep böyle mutlu ol inşallah arkadaşım. İnşallah tüm isteyenlerin kucağı dolar. Beni merak edenler varsa, belki yeni arkadaşlar bilmezler beni; ama eskiler çok iyi bilir, yeni okulumda çok mutluyum, Allah bana evlat açısından yüzüme bakmadı ama en sevdiğim şehirde yaşamayı, sevdiğim bir okulda kariyer yapmayı nasip etti. Şu an bebek düşüncesinden ziyade, İzmir'imin ve ailemin tadını çıkarıyorum, 5 yıllık özlemimi gideriyorum sevdiklerimle. Hayatta herşeyin nasipten ibaret olduğunu ve hayırlısı deyince gerçekten insanın başına daha güzel şeyler geldiğini iyice idrak ettim. Dualarımda tüm bebek isteyenlere ve bebeği olanlara dua ediyorum. Başta nehirinannesi, nigar, beygücüğüm,bebek07 toprakesra, akimera, kadesa, ve Zeynepberay olmak üzere hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyorum...

esracım nasılsın? demek doğum yaptın Allah anneli-babalı büyütsün canımın içi..Şükür sorunsuzca atlattın bu dönemi..

canm nasılsın? demek memlektine tayinin çıktı çok sevindim.aynen öyle herşeyin hayırlısı olsun..

ve bana gelince kızlar ben 17 haftalık hamileyim..şaka gibi ama öyle..biliyosunuz ilk bebeklerim tüp bebekti 33.haftada preeklampsi nedeniyle erken doğum yapmıştım..ama bu sefer beklemediğimiz bir anda hamile kalıverdim üstelik bebek düşüncesi bile yoktu aklımızda kısmet işte..şu ana kadar tansiyon sorunu yaşamadım ama 20.haftadan sonra başladığı içinde korkmuyor değilim.çok tuzlu tüketmiyorum,hiç canım istemsede bol su içmeye çalışıyorum ve normal hayatıma devam ediyorum.bunun yanında kemikler güçlensin diye doktorum folic plus verdi bir de coraspin doğuma 1 hafta kalana kadar içeceğim..bende durumlar böyle..

yeni gelen arkadaşlara da çok geçmiş olsun Allah tekrarını göstemesin diyorum ve bol sabır diliyorum..

canım çok sevindim iyi olmana..hep aklımdasın merak ediyordum seni..iyi bak kendine çok öpüyorum

bende hep merak ediyordum seni esracım çok sevindim gözün aydın olsun rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın sabrının mükafatını aldın canım

canım yeni şehir yeni okul hayırlı olsun herşey nasip kısmet inşallah izmir sana ve sevdiklerine uğur getirir ırmak ve emirden kocaman öpücük yolluyorum kendine çok iyi bak

kadesa demek süpriz oldu çok sevindim inşallah sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın bebeğini

arkadaşlar günaydın..içim kıpır kıpır az önce test yaptım bugün 6 gün geçti adetim çünkü..silik bir çizgi çıktı.30 eylülde kan testi negatif çıkmıştı şimdi gebe olabilirmiyim sizce. kafam allak bullak oldu.gidip kan testi yaptıracağım..ama sonucun negatif çıkmasından korkuyorum...

Tebrikler ! Silik bile çıksa hamilesin demektir canım

Tebrikler ! Silik bile çıksa hamilesin demektir canım

canım merhaba kan testi yaptırdım 37 çıktı doktoruma gittim ve daha çok küçük ama gebesin dedi.2 gün sonra tekrar bhcg baktır eğer 60 ın üzerindeyse sorun yok dedi..iğne başladı bugün ilk iğnemi yaptım hayırlısı bakalım..inşallah rabbim artık gönlümüze göre verir..çok öpüyorum

bak gördün mü hiç ümitsizliğe gerek yokmuş..hayırlı olsun cnm. inş. her şey çok yolunda gider,sağlıklıca kucağına alırsın..artık dularında beni de unutma ama bu ay hastalandıktan sonra korunma sürem bitiyor bende istiyorum hemen kısmet olursa tabi..habersiz bırakma bizi...

canım çok sağol..kan testim negatif çıktığı gün çok ağladım çünkü içimden bir his bu ay olacak diyordu..testten sonra bile hep içimde bir ümit vardı..adet gecikince ümit artıyor biliyosun..psikolojik olarak da geciktirebiliyoruz ya acaba dedim ümitlendiğim için mi gecikiyor o yüzden test yaptım yeniden ümidim kırılsın adet olayım diye..ama sonuç farklı çıktı o kadar çok şaşırdım ki..bir de ben bu ay gebe kalmayı çok istiyordum çünkü bu ay gebe kalırsam bebeğimin doğum tarihi eşimin doğum tarihiyle aynı güne geliyor.bunu çok istiyordum.. rabbim gönlüme göre verdi umarım yarında bhcg yükselirde gebeliğimin tadını çıkarmaya başlarım...canım inşallah hemen gebe kalırsın dualarım bütün arkadaşlarımla ve seninle öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…