Gebeliğe Hazırlık Predictor Silik çizgi kızlar nolur acil bakın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin bebisinde hayırlı olsun cnm Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin

Çok sağol cnm ya inşallah aminnnnn off zaman geçmek bilmiyor gerçekten doktora söyledin mi

Çok sağol cnm ya inşallah aminnnnn off zaman geçmek bilmiyor gerçekten doktora söyledin mi
Soylemedim soylesem niye tesr gununi beklemedin diye kizar muhtemelen Bu preditor early testinin aynisini yarin da yapiyim diyorum biraz daha koyulasir belki. Pazartesi sabahtan baslayarak da tum hafta her gun kan veririm

Soylemedim soylesem niye tesr gununi beklemedin diye kizar muhtemelen Bu preditor early testinin aynisini yarin da yapiyim diyorum biraz daha koyulasir belki. Pazartesi sabahtan baslayarak da tum hafta her gun kan veririm
Aynen kuzum hadi hayırlısı birşeylerle oyala kendini bari vakit geçsin inşallah güzel haberler alırsın

İnsallah. Sonucunuz cikinca bizle de paylasin
Kuzular sonucum 1.5 gün önce 28di şimdi 39 çıktı. (Adetim yarın) Ama ilk kanı perşembe akşam 20:30 , ikinci kanı bugün yani cumartesi sabah 09:30 verdim yani aslında tam 2 gün değil 1.5 gün sonra verdim .. doktordan geldim şimdi dedi ki keseyi görmeden progestan vermeyeyim kimyasal da olabilir dedi, dedim değerlerimi mi düşük buldunuz hayır onla ilgisi yok kimyasal olmadığına emin olalım ondan sonra ilacı verebilirim dedi bir hafta daha bekle dedi

konu sahibi arkadaşım hamilesiniz inşallah bende erken gebelikte sizin test gibiöğrenmiştim
Kızlar adet gününüzde aşırı bacak ağrısı olmuş muydu? Ve kasık ağrısı?

İnşallah düzenli yükselmeye devam eder Bacak ağrısını sormuşsun bende hafif oldu. Zaten adet belirtilerinin hepsini yaşıyorsun ama adetten iki gün geçince kasık ağrısıyla idrara çok çıkmak kalıyor.ve tabi göğüsler. Bana doktorum verdi progestan folik asit bile verdi. Çünkü iki günde bir iki katına çıkmalı. Sen iki gün geçsin git kan ver yine. Bir de bol su iç

Tamam canım sağolasın cevap için inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür benim de senin de tüm isteyenlerin de

Tamam canım sağolasın cevap için inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür benim de senin de tüm isteyenlerin de
Ben sizin yerinizde olsam kan vermeye devam ederim 1 hafta uzun bir süre insan ister istemez kendini kaptırıyor kendimden biliuorum beni de 1 hafta bekletmisti çok pişmanım keşke 2 günde bir kan verseydim diyorum o yüzden bence sizde bir kere daha kan verin ama aynı saatte aynı yerde olsun mutlaka

Kimyasal mı oldu canım ? aslında haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…