Gebeliğe Hazırlık Predictor Silik çizgi kızlar nolur acil bakın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5 gün kala yaptım canım kaseti işte ama ne biliyim o kadar çok istiyorum ki anlatamam bunu
Kasette kolay kolay beş gün önceden çıkmaz kaseti yapman için ya adet günü ya da âdetin 1 2 gün geçtikten sonra yapman lazım ben bile kaset testle öğrenmedim senin gibi erken gebelik testi yaptım. Ama ben de üç gün kala senin Çizginle aynı çizgi çıktı. Büyük ihtimalle senin de benimki gibi çok yeni bir gebelik ve adet gününe kadar her sabah ilk idrara testleri yap her gün birtık daha koyulaşacak. Ben öyle yaptım çünkü adetime bir gün kala da kan verdim o rakam çıktı bakalım ne olacak. Ama sen de var ben sana söyliyim her gün adet gününe kadar tekrar et teste her sabah ama günden güne koyulaşacak benim öyle oldu.

Yumurtlamasını bilen biri için kaset test erken test farketmez yumurtlama üzerinden 12 gün geçtiği takdirde kaset testte gebelik varsa göstermelidir. Adete kaç gün kaldığı değil yumurtalamadan kaç gün geçtiği önemli olan. Normal 5 tlik kaset ile 8 olan değerimi dahi gördüm yeterki yumurtlamadan 12 veya 13 gün geçsin.

O değerin hızla yükseldi mi ne zaman kaç oran yükseldi? Benimde iki gün önce baktırdığımda çok düşük 9 çıktı da Çok korkuyorum kimyasaldır diye. Benim bir de kaset testte değil erken gebelikte ilk önce belli oldu olunca kaseti adet günüm yaptım daha kesin cevap aldım. Çoğu yorumlarda da onu gördüm çünkü

Ben de çizgiyi görüyorum ve çizgi pembe. Prediktör çok hassas bir test. Hemen çıkarıyor çizgiyi. Kan vermeden beklemenizi koyulaşma takip etmenizi öneririm. Ben de çizgi böyle pembeyken değerim kanda 13 çıkmışt.

Sonra noldu peki

Kızlar akşam eve gelince normal kaset test yaptım (bat a hala 4 gün var) normalde kasetin içini falan açardım sırf çizgi görebilmek için… ama şuan gözle inanılmaz silik bir çizgi var paylaşıyorum bilmiyorum görebiliyormusunuz, predictorde çizgi daha gözle görülürdü burada çok çok silik

Eklentiler

• 5AB48189-7204-40BD-B628-5A8DBBC27499.jpeg
    199,7 KB · Görüntüleme: 928
Evet bende görebiliyorum bat ne zaman senin

Yaaa çok üzüldüm ne zaman gittiğinde 13 çıkmıştı
Önce prediktörde testim çok çok silik çıktı gittim kan verdim 2,75 çıktı. 2 gün sonra testim yine prediktörde yaklaşık konu sahibininki gibi çıktı kan verdim 13 çıktı. Adete 2-3 gün kala çıktı bunlar. Prediktör baya hassas bir test. 2,75 bile çıkardı.

Bariz gözüküyor kan testinde de netlestir bence hayırli olsun

5 eylül kuzum of cok var sabırsızlanıyorum ya
Yani dört gün var adet gününü bekle derim şimdi kan vermeye gitsen de bizimki gibi düşük beta çıkar çünkü çok belli yeni olduğu bebek bir tutunsun canım. Adet günü olamazsan yap ertesi gün kan ver derim gitsen de şimdi doktor bir daha gel diyor kesin konuşmuyorlar çünkü

Evet hatta ben adetime bir gün kala yapmıştım o markayla bak böyle çıkmıştı dün. Ama hiç birşey değil değerin yükselmesi önemli sadece

Eklentiler

• 803EC7E6-FD38-4E07-AD89-D2EDE68D03A6.jpeg
    86,3 KB · Görüntüleme: 532
Burdada silik çizgi çıkmış erken gebelikte de gözle görünüyo bence var canım İnşallah vardır. Sabah ilk idrarla tekrar dene sonucu bizede haber ver

Malesef ben kötü bir örneğim kimyasal oldu düzgün artmadı ama artan da çok var pozitif düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…