Erken gebelik testi silik çizgi

e devlette mi çıktı dayanamayıp özele mi gittin? hadi gözün aydın iki günde bir takip et kanla yükseliş olacaktır muhakkak sağlıkla kucağına alırsın dilerim ki❤️ gelsin mini mini bebeler
Amin canım Allah razı olsun yok labaratuvar in kendi sayfasindan elimdeki barkodla baktım e nabiza düşmemiş daha

Hadi gözünüz aydın Allah sağlıklı gebelik geçirmeyi hayırlısıyla ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim 😇🙏🙏
Ya kuzum sorma çok mutluyum hamd olsun Rabbime o ara derede eşime de surprizi yaptım gözleri doldu ya çok güzeldi Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sende sağlıkla kucagina alırsın inşallah canım benim 🌸

Amin canım Allah razı olsun yok labaratuvar in kendi sayfasindan elimdeki barkodla baktım e nabiza düşmemiş daha
bana barkod vermediler ki hiç bir yerden ulaşamıyorum herşeyi geçtim çok hastayım duruma göre doktoruma ilaç sorcam yok asla erişilmiyor. senin kese sanırım hesaplamama göre normal oranda artarsa 1 mayısta gözükecek ☺️ o gün tatil 30 nisanda hayırlısıyla bebeği görürsün . ilk bebek mi?

bana barkod vermediler ki hiç bir yerden ulaşamıyorum herşeyi geçtim çok hastayım duruma göre doktoruma ilaç sorcam yok asla erişilmiyor. senin kese sanırım hesaplamama göre normal oranda artarsa 1 mayısta gözükecek ☺️ o gün tatil 30 nisanda hayırlısıyla bebeği görürsün . ilk bebek mi?
Bana sağlık ocağında vermişlerdi benim sonradan aklıma geldi dünden beri baktım gece çıkmıştı sabah ta e nabiza düşmüş gördüm canım çok geçmiş olsun sende haklısın tabi ama neden çıkmadı ki acaba valla 8 mayisa sıra buldum bende bakalım yok canım 2. Olcak inşallah

Bana sağlık ocağında vermişlerdi benim sonradan aklıma geldi dünden beri baktım gece çıkmıştı sabah ta e nabiza düşmüş gördüm canım çok geçmiş olsun sende haklısın tabi ama neden çıkmadı ki acaba valla 8 mayisa sıra buldum bende bakalım yok canım 2. Olcak inşallah
Sizin yaptığınız gebelik testinin markası neydi acaba

8 mayısa kadar dayanabilecek misin😂 benim cumartesi kontrolüm var bi oyun çevirip yarın gitsem mi diye kuruyorum sonra gripten halimin olmadığı aklıma geliyo da mecburen beklicem diyorum. hangi şehirdesin neden o kadar dolu randevular

Sizin yaptığınız gebelik testinin markası neydi acaba
ben artimed predictor aldım ikisi de erken gebelikti artimed ile flaş tutunca silik gibi çıktı predictor 300 tl çok acıdım ona verdiğim paraya bide üstünde adet gününden 6 gün önce sonuç diye🫠

8 mayısa kadar dayanabilecek misin😂 benim cumartesi kontrolüm var bi oyun çevirip yarın gitsem mi diye kuruyorum sonra gripten halimin olmadığı aklıma geliyo da mecburen beklicem diyorum. hangi şehirdesin neden o kadar dolu randevular
İzmir deyim canım valla 2 tane kadın doğum doktoru var ama dolu işte valla dayanabilecek miyim orası muamma 🤣🤣

Sizin yaptığınız gebelik testinin markası neydi acaben ilk yaptığım artı Med erken gebelik olan ikincisi kaset test albi üçüncüsü nimo diye erken gebelik testi vardı ondan
İlk mor olan artı Med erken gebelik
İkincisi kaset albi
Pembe olan nimo gibi bir markaydı onu bu sabah yaptım

Eklentiler

• IMG_20250423_081115.webp
    IMG_20250423_081115.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_20250423_081110.webp
    IMG_20250423_081110.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 8
ben artimed predictor aldım ikisi de erken gebelikti artimed ile flaş tutunca silik gibi çıktı predictor 300 tl çok acıdım ona verdiğim paraya bide üstünde adet gününden 6 gün önce sonuç diye🫠

Predictor trendyolda daha uygun aklınızda bulunsun

İlk mor olan artı Med erken gebelik
İkincisi kaset albi
Pembe olan nimo gibi bir markaydı onu bu sabah yaptım
Anladım bende Artimed freely ve Days doctor yaptım ama hala inanmıyorum yalancı pozitif diye düşünüyorum bir hafta sonra tekrar bakıp kana giderim adet olmazsam 🤭

Anladım bende Artimed freely ve Days doctor yaptım ama hala inanmıyorum yalancı pozitif diye düşünüyorum bir hafta sonra tekrar bakıp kana giderim adet olmazsam 🤭
Yani hepsi de cikarmaz yalancı pozitif diye düşünüyorum ben ya

İzmir deyim canım valla 2 tane kadın doğum doktoru var ama dolu işte valla dayanabilecek miyim orası muamma 🤣🤣
ben de izmirdeyim şehir hastanesinde kolay buluyorum ben hoş benim doktor özel muayenehanesinde ama test vs için şehire gidiyorum hemen buluyorum aklında bulunsun hangi hastaneye bakıyosun sen nerde oturuyorsun bilmiyorum ama

ben de izmirdeyim şehir hastanesinde kolay buluyorum ben hoş benim doktor özel muayenehanesinde ama test vs için şehire gidiyorum hemen buluyorum aklında bulunsun hangi hastaneye bakıyosun sen nerde oturuyorsun bilmiyorum ama
Aliagadayim ben canım burdaki devlet Hastanesi'ne bakıyorum

kimyasal olabilir o dediğin ama negatif düşünmüyoruz hepimiz kalp atışını duyup 3 ayı atlatmadan tamamız diyemeyiz ama yine de olumlu düşün☺️ 3 tane bide ayrı ayrı illa biri doğrudur

ordan evet uzak kalıyo o taraflar kalabalıktır tabi şehirde de çok doktor var çok büyük diye kolay bulunuyo ben karşıyakayım çok ters yerde ama işte mecbur oraya gidiyorum
e devlette mi çıktı dayanamayıp özele mi gittin? hadi gözün aydın iki günde bir takip et kanla yükseliş olacaktır muhakkak sağlıkla kucağına alırsın dilerim ki❤️ gelsin mini mini bebeler
ordan evet uzak kalıyo o taraflar kalabalıktır tabi şehirde de çok doktor var çok büyük diye kolay bulunuyo ben karşıyakayım çok ters yerde ama işte mecbur oraya gidiyoruM

Evet uzak baya çiğli eğitim e giderim olmadı yarın bı sorcam bu değere göre kaç haftalık diye doktora

Back
X