Var gibi ama yinede heycan yapma bizde 8aydir deniyoruz inşallah hayirlisi olurKızlar 7 aydır deniyoruz ama olmuyordu bilinen bir sebebi yok
Dün akşam (bata 5 gün varken) predictor yaptım , 2-3 dakika içinde çok silik çizgi çıktı. Testi akşam işten gelince yapmıştım.
Bugün sabah ilk idrarla tekrar yaptım (bata 4 gün var) yine 2-3 dakika içinde silik çizgi çıktı.
Fotolar testi yaptıktan 3-5 dk içinde çekildi
normal kaset test de yaptım ama onlarda hiç çizgi çıkmıyor bir tek predictor çıkıyor o da çok silik umutlanmak istemiyorum ama elimde değil fotolara bakar mısınız sizce var mı birşey
Bence kan testi yapmalısın sabahKızlar canımsınız ya çok sağolun cevaplar için
var mı başka kızlar tahmini yada tecrübesi olan içim içimi yiyor
Ayy kalbim yerinden çıkacak Allah’ım inşallah nolur nasip et Ya Rabbim bana da isteyen herkese deBenim de böyleydi hemen doktora gittim kan verdim 4.12 çıktı sonraki gün 11.63 çıktı. Bence hayırlı olsun
Canım benimde adetime iki gün kala çıktı öyle betam 9.16 çıktı bugün de adet günüm olmadım. Yarın yine kan vermeye gideceğim yükselmiştür inşallah. Dünden beri üç sefer çook açık pembe lekem ben bir sefer koyu kuru leke geldi durdu. Adet sancımda yok tersine gebelik belirtilerim var iki gündür. Bakalım ne olacak inşallah hamileyizdirKızlar 7 aydır deniyoruz ama olmuyordu bilinen bir sebebi yok
Dün akşam (bata 5 gün varken) predictor yaptım , 2-3 dakika içinde çok silik çizgi çıktı. Testi akşam işten gelince yapmıştım.
Bugün sabah ilk idrarla tekrar yaptım (bata 4 gün var) yine 2-3 dakika içinde silik çizgi çıktı.
normal kaset test de yaptım ama onlarda hiç çizgi çıkmıyor bir tek predictor çıkıyor o da çok silik umutlanmak istemiyorum ama elimde değil fotolara bakar mısınız sizce var mı birşey
Hatta bugün de normal gebelik testi yaptım onda da çıktıCanım benimde adetime iki gün kala çıktı öyle betam 9.16 çıktı bugün de adet günüm olmadım. Yarın yine kan vermeye gideceğim yükselmiştür inşallah. Dünden beri üç sefer çook açık pembe lekem ben bir sefer koyu kuru leke geldi durdu. Adet sancımda yok tersine gebelik belirtilerim var iki gündür. Bakalım ne olacak inşallah hamileyizdir
Bu testin çıkan bi çizgisi var hep daha önce başıma geldi inşallah sizinki gerçektirKızlar 7 aydır deniyoruz ama olmuyordu bilinen bir sebebi yok
Anammmm sen baya bildiğin hamilesin :))))))))Hatta bugün de normal gebelik testi yaptım onda da çıktı
YaaaBu testin çıkan bi çizgisi var hep daha önce başıma geldi inşallah sizinki gerçektir
Offf inanılmaz heyecanlı ya heveslenmek istemiyorum çünkü gerçekten çok uzak geliyor… hayal kırıklıgını kaldıracak gücüm kalmadı o yüzden heveslenmek istemiyorum.. kan testi ne kdr sürede cıkıyor cnm kaç tl yapıyolarCanım benimde adetime iki gün kala çıktı öyle betam 9.16 çıktı bugün de adet günüm olmadım. Yarın yine kan vermeye gideceğim yükselmiştür inşallah. Dünden beri üç sefer çook açık pembe lekem ben bir sefer koyu kuru leke geldi durdu. Adet sancımda yok tersine gebelik belirtilerim var iki gündür. Bakalım ne olacak inşallah hamileyizdir
bence sen kesinlikle hamilesin yarın tekrar et istersen.Yaaapeki mesela diyelim hani silik çizgi gördünüz ya tekrar yaptıgınızda aynı gün yada ertesi gün iki testte de üst üste silik çizgi olmuş muydu
Evet yani testi nezaman yapsam oldu sizinki daha biraz belirgin ama kasette neden çıkmadı anlamadım kasetlerdede çıkması lazımYaaapeki mesela diyelim hani silik çizgi gördünüz ya tekrar yaptıgınızda aynı gün yada ertesi gün iki testte de üst üste silik çizgi olmuş muydu
Çok özür kasette de çıkmış ozaman kesin varEvet yani testi nezaman yapsam oldu sizinki daha biraz belirgin ama kasette neden çıkmadı anlamadım kasetlerdede çıkması lazım
Yok canım kasette çıkmadı predictorde çıktı sadeceÇok özür kasette de çıkmış ozaman kesin var
Yaaa gerçekten miiiAnammmm sen baya bildiğin hamilesin :))))))))
Canım adetine kaç gün kala yaptın kaset testle. Çünkü kaset testi en azından adet günü yapman lazım ki çıksınYok canım kasette çıkmadı predictorde çıktı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?