Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım var gibi. Yumurtlama dan kaç gün geçti ve bu çizgi kaç dakikada çıktıCevap verecek kimse yok mu
Hayırlı olsun gebelik varYumurtlamadan 12 gün geçti bu çizgi idrarı danlatınca hemen çıktı
Kaset olan artimed erken gebelik testi days doctorHayırlı olsun gebelik varinşallah bozuk testlerden değildir
Kan verip netleştirsen yada 2 gün sonra tekrar test yap varsa kan verirsin ben çizgileri görüyorumKaset olan artimed erken gebelik testi days doctor
Hatalı olabilir mi kafam karıştı
hayırlı olsun var gibi duruyor kan ver benceKızlar bata 1 gün kala erken gebelikte silik çizgi gördüm hemen çıktı
Artimed testte daha ne çift çizgi gördüm
Sizce gebelik var mı Eki Görüntüle 3574273 Eki Görüntüle 3574274
Days doktor yüzünden günlerce ağladım yalancı gösteriyor artimet de öyleKaset olan artimed erken gebelik testi days doctor
Hatalı olabilir mi kafam karıştı
Yarın sabah kan vericem testler yanıltıcı olabiliyorKan verip netleştirsen yada 2 gün sonra tekrar test yap varsa kan verirsin ben çizgileri görüyorum
Güzel haberlerinizi bekliyorumYarın sabah kan vericem testler yanıltıcı olabiliyor
İnşallahGüzel haberlerinizi bekliyorum
Bende merak ettimCanım sonucun ne, arti Med için iyi söylemiyolar pek