Prodoctor erken gebelik testi silik çizgi

Ben testte silik gördüm kan verdim negatifti 5 gün sonra yeniden verdim pozitif çıkmıştı. O yüzden bu durumlar çok karışık herkesin farklı öyküsü durumu oluyor her süreç kişiye özel bende olan sende olan bana kesin olur diye bişey yok malesef. Prodoctor çok yaniltmiyor yanılanda var tabi. Ama umarım siz yanilmayanlardan olursunuz güzel haberler alırsınız inşallah 🙏🏻
Şuan da hamile misiniz acaba

İşte yaşayan da var yaşamayan da canım. Herkesin öyküsü farklı sende olan ona onda olan sana olmuyor kesinlik hiç yok. Hep derim her süreç kendine özgü kişisel bir deneyim
Evet haklısınız yok siz productor için yalancı çıkarmıyor onu diyenler 1 saat.bekleyip kurumayi pozitif sanıyor demişsiniz ya ona istinaden dedim başıma.geldigi için 4-5 dk da pozitif vermişti

Evet haklısınız yok siz productor için yalancı çıkarmıyor onu diyenler 1 saat.bekleyip kurumayi pozitif sanıyor demişsiniz ya ona istinaden dedim başıma.geldigi için 4-5 dk da pozitif vermişti
Ha anladım demek ki prodoctor da artık şüpheli alana geçiş yapıyor

Bilmem mi berbat bir ruh hali. Bu ara awox baya önde gidiyor benimde deneyimlediğim hiç kuruma bile çıkarmıyor
Evet onu da duymuştum, umarım testlerde kırmızı kırmızı çizgiler görürüz hepimiz 🙏🌸 yarın kan tahlilim belli olacak inşallah hayal kırıklığına uğramam. Tekrardan bu testler benimle oyun oynadıysa eğer galiba artık test yapmaktan vazgeçeceğim

Evet onu da duymuştum, umarım testlerde kırmızı kırmızı çizgiler görürüz hepimiz 🙏🌸 yarın kan tahlilim belli olacak inşallah hayal kırıklığına uğramam. Tekrardan bu testler benimle oyun oynadıysa eğer galiba artık test yapmaktan vazgeçeceğim
Ah inşallah 🙏🏻 bende her ay öyle diyorum ama yine bir şekilde bakıyorum testlere düşmüşüm bu ay son olsun güzel haberler alalım inşallah 🙏🏻 🌼

Bilmem mi berbat bir ruh hali. Bu ara awox baya önde gidiyor benimde deneyimlediğim hiç kuruma bile çıkarmıyor
Regl günüm bugün hala olmadim ama zerre umudum olmadığı için ve negatifleri gördüğüm için vazgeçtim 🤣 zaten adet ağrım var.aksama sabaha olurum

Selam canım , çizgi silik bile olsa görünüyorsa genelde pozitiftir, üstelik sabah idrarıyla yaptıysan. Her gün biraz daha belirginleşiyorsa çok büyük ihtimalle hamilesin. Sonuçlara paylaş bizimle . ♥

Selam canım , çizgi silik bile olsa görünüyorsa genelde pozitiftir, üstelik sabah idrarıyla yaptıysan. Her gün biraz daha belirginleşiyorsa çok büyük ihtimalle hamilesin. Sonuçlara paylaş bizimle . ♥
Ay hadi inşallah, Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Çok da umutlanmak istemiyorum hep hayal kırıklığı çünkü. Evet öyle yaptım fakat testi göremediğim için açtım bundan dolayı da olabilir mi çizgi belirginleşmesi

Regl günüm bugün hala olmadim ama zerre umudum olmadığı için ve negatifleri gördüğüm için vazgeçtim 🤣 zaten adet ağrım var.aksama sabaha olurum
Olsun sen deme öyle nasip bu belli mi olur sonuçta regl belirtileri ile aynı belirtiler oluyor genelde inşallah güzel haberler alırsın 🙏🏻

Arkadaşlar toplanın 😢😢😢 bu ayda olmadı, üstüne üstlük o kadar emindim ki bu sefer. Bütün belirtilerim vardı testim güvenilirdi. Ama değilmiş beta 0 çıktı ağlamaktan helak oldum artık. 😫

Arkadaşlar toplanın 😢😢😢 bu ayda olmadı, üstüne üstlük o kadar emindim ki bu sefer. Bütün belirtilerim vardı testim güvenilirdi. Ama değilmiş beta 0 çıktı ağlamaktan helak oldum artık. 😫
Çok üzgünüm prodoctor bu ara hep yalancı çıkarıyor. Üzülmeyin şöyle düşünün yeni bir süreç başladı her sonuçta üzülüyoruz biliyorum ama yapacak bişey yok malesef. İnşallah önümüzdeki ay güzel haberleri alırsınız 🙏🏻

Back
X