Prodoctor erken gebelik testi silik çizgi

Çok üzgünüm prodoctor bu ara hep yalancı çıkarıyor. Üzülmeyin şöyle düşünün yeni bir süreç başladı her sonuçta üzülüyoruz biliyorum ama yapacak bişey yok malesef. İnşallah önümüzdeki ay güzel haberleri alırsınız 🙏🏻
Bugün bile yaptım yine pozitif.. yarın randevum var Klomen isteyeceğim doktordan 8 ayı geçti korunmayalı artık

Çok saçma bide pozitif yani sizin kaç gün geçti regl
Bat yarın.. yani ben 4 gün önceden başlamıştım yapmaya testi. Hepsi silik çizgi çıktı ve bide utanmadan günden güne koyulaştı. Test yapma sebebim de aşırı derecede bel ve kasık ağrısı mide bulantısı, ve diğer bütün gebelik belirtilerini taşımamdı. Oldukça emindim artık yerleşme kanamasını bekliyordum resmen… 😔

Arkadaşlar toplanın 😢😢😢 bu ayda olmadı, üstüne üstlük o kadar emindim ki bu sefer. Bütün belirtilerim vardı testim güvenilirdi. Ama değilmiş beta 0 çıktı ağlamaktan helak oldum artık. 😫
Bende regl oldum söylemiştim productor bu ay bende de yalancı verdi diye malesef testlere inanmak bizi mahvediyor

Bat yarın.. yani ben 4 gün önceden başlamıştım yapmaya testi. Hepsi silik çizgi çıktı ve bide utanmadan günden güne koyulaştı. Test yapma sebebim de aşırı derecede bel ve kasık ağrısı mide bulantısı, ve diğer bütün gebelik belirtilerini taşımamdı. Oldukça emindim artık yerleşme kanamasını bekliyordum resmen… 😔
Bildiğimiz regl olduğunuz demi dolu dolu kanama var

Bildiğimiz regl olduğunuz demi dolu dolu kanama var
Yok yok hayır daha günüm yarın gelecek ben testleri erken yaptım belirtileri taşıdığım için (Prodoctor). Ama işte dünden önce kan vermiştim buraya da yazdım beta bakıldı bugün sabah çıkmış sonuç 0 diyor yani gebelik yok. Belirtilerim vardı, testlerim pozitifti ve günden güne koyulaştı. Ama işte kanda 0 çıktı yani yine testler tarafından aldatıldım. Regl yarın ama bilmiyorum bakalım gelip giden olacak mı. Doktor randevusu aldım yarın oraya gideceğim.

Yok yok hayır daha günüm yarın gelecek ben testleri erken yaptım belirtileri taşıdığım için (Prodoctor). Ama işte dünden önce kan vermiştim buraya da yazdım beta bakıldı bugün sabah çıkmış sonuç 0 diyor yani gebelik yok. Belirtilerim vardı, testlerim pozitifti ve günden güne koyulaştı. Ama işte kanda 0 çıktı yani yine testler tarafından aldatıldım. Regl yarın ama bilmiyorum bakalım gelip giden olacak mı. Doktor randevusu aldım yarın oraya gideceğim.
Yani testlerde silik çizgi çıkıyorsa silik bile değil belli ama ince bir çizgi, kanda hayli hayli çıkar diye düşünüyorum hiç değilse bi 10 civarı bile çıkardı ama 0 ne yazık ki

Yani benim ilk hamileliğimde silik çıkmıştı kan vermiştim negatifti bir hafta sonra vermiştim pozitif görmüştüm yalancı pozitif gibi bu tarz şeylerde olabiliyor. Regliniz gelmezse bir hafta kadar geç döllenme ihtimalide var ama yarın az buçuk doktor size bilgi verir zaten hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Yani benim ilk hamileliğimde silik çıkmıştı kan vermiştim negatifti bir hafta sonra vermiştim pozitif görmüştüm yalancı pozitif gibi bu tarz şeylerde olabiliyor. Regliniz gelmezse bir hafta kadar geç döllenme ihtimalide var ama yarın az buçuk doktor size bilgi verir zaten hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Aaa kanda çıkmamış mıydı var mı testinizin fotoğrafı

Aaa kanda çıkmamış mıydı var mı testinizin fotoğrafı
Malesef yok ya. Ama evet kanda çıkmadı ama ikna olmadım çünkü zaten beklemediğim bir hamilelikti ve yaşadığım belirtiler daha önce hiç bilmediğim şeylerdi o yüzden bir hafta sonra tekrar yalan dolan acilden kan verdirdim ve sonuç pozitifti

Malesef yok ya. Ama evet kanda çıkmadı ama ikna olmadım çünkü zaten beklemediğim bir hamilelikti ve yaşadığım belirtiler daha önce hiç bilmediğim şeylerdi o yüzden bir hafta sonra tekrar yalan dolan acilden kan verdirdim ve sonuç pozitifti
Allah allah şaşılacak bir şey ya, acaba tekrar mı kan versem bende ikna olmadım yediremedim kendime sürekli e nabıza girip bakıyorum

Kızlar benim de testime bakar mısınız? Regliye 6 gün var

Eklentiler

• IMG_0539.webp
    IMG_0539.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar benim de testime bakar mısınız? Regliye 6 gün var
Banada silik çıkartmıştı,prodoctor hemde ilk 10 dakikada bugün predictor ile yaptım negatif tertemiz bembeyaz.Kızlar bence en iyi test predictor ya.kuruma çizgisi dahi yok bembeyaz net çıkartıyor kafa karışıklığı çok yaşatıyor diğer testler.

Banada silik çıkartmıştı,prodoctor hemde ilk 10 dakikada bugün predictor ile yaptım negatif tertemiz bembeyaz.Kızlar bence en iyi test predictor ya.kuruma çizgisi dahi yok bembeyaz net çıkartıyor kafa karışıklığı çok yaşatıyor diğer testler.
Prodoctor banada silik çıkarıp yanılttı. Predictor bide awoxu da tavsiye ederim kuruma falan hiç çıkarmıyor kaç kere kullandım gram yanıltmadı

Merhaba kafam cok karışık yardımcı olabilirseniz çok sevinirim hikayemi kısaca ozetleyim bayram haftası (günü tam hatırlamıyorum) İç camasirimda açık pembe 3 damla pembe leke gördüm başka gelmedi devamında akıntı ile devam etti 14.15.16.17 günü kahverengi küçük küçük lekelenme yaşadım tabi bu aralar da göğüs dolgunluğu ve ucunda sizlama acı ara ara gelen,alt karın ağrısı,ara sıra kasık batması ve ara ara bel ağrılarım oldu bayramdan sonra test yaptım gölge şeklinde gördüm eşimde farketti 3 gün sonra tekrar yaptım test bozuk çıktı 2 gün sonra tekrar yaptım(artımed marka) gozle görülür pozitif çıktı ancak artimed yalancı pozitif çıkardı daha önce bende güvenemiyorum ondan dolayı 4-5 gündür ise geceleri özellikle mide bulantım var,Eylül ayında düşük yaptım daha sonra belirti yaşayıp kan testi verdim hep negatif çıktı ondan dolayı çok yoruldum,üzüldüm sizce ne yapayım lütfen fikir verin 🥺

Back
X