Predictor early kuruma çizgisi çıkarır mı çok acil yardım kızlaaarrrr

cigdemda

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2025
129
28
13
32
2 gün önce Predictor early test yaptım kızlar gözüm yanıldı sandığım çok çooookk silik çizgi vardı görmek istediğim için olduğunu düşündüm kaile almadım dün teste baktım o çizgi belli oluyor. Yalancı pozitif çıkan var mı? Kuruma çizgisi gören var mı bu testle? Yarın bat günüm acil yorumlarınıza ihtiyacım var 🙏🙏🙏

Eklentiler

• IMG_7961.webp
    IMG_7961.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 115
2 gün önce Predictor early test yaptım kızlar gözüm yanıldı sandığım çok çooookk silik çizgi vardı görmek istediğim için olduğunu düşündüm kaile almadım dün teste baktım o çizgi belli oluyor. Yalancı pozitif çıkan var mı? Kuruma çizgisi gören var mı bu testle? Yarın bat günüm acil yorumlarınıza ihtiyacım var 🙏🙏🙏
çıkartabilir tabi ki iki gün gecmis

çıkartabilir tabi ki iki gün gecmis
Hayır ertesi gün çıktı ama ilk gün görüyor gibi oldum arkadaşa da gösterdim o da bi gördü bi görmedi çok hayalet bir çizgiydi. Bu marka için daha önce kuruma çizgisi çıkartmıyor gibi yazılar okudum o yüzden bu çizgi gördüğüm çizgiydi de kuruyunca mı belirginleşti düşüncesinden de kendimi alı koyamadım

eğer var oldugunu düşünüyorsanız tekrarlayın testi çizgi netleşecektir
Ovulasyon takip ettim bu ay 6-7 yumurtlama 8i çatlama gördüm. O günleride değerlendirdik ama aylar oldu deneyeli maalesef pozitif sonuç göremedim. Bu sefer takip edince bir umut test yaptım. Sabaha adet olmam lazım olmazsam sabah ilk idrarla tekrar deneyeyim

Ovulasyon takip ettim bu ay 6-7 yumurtlama 8i çatlama gördüm. O günleride değerlendirdik ama aylar oldu deneyeli maalesef pozitif sonuç göremedim. Bu sefer takip edince bir umut test yaptım. Sabaha adet olmam lazım olmazsam sabah ilk idrarla tekrar deneyeyim
denediniz mi

Sonuç noldu

Back
X