Cevabınız için teşekkür ederim. 5 yıldır aynı uygulamayı kullanıyorum hiç şaşmadı diyebilirim. O şaşmalarda benim vücudumdan kaynaklıydı zaten. Tabii ki yine de her ne kadar olsa da takvime güvenmemek gerek. Şimdi o hafta içine denk gelince bi emin olamadım yaa… Ayy hiç bilemedim şimdii….Yumurtlama her zaman takvime göre olmayabilir ama yumurtlama testi ile tespit edip ilişki olmuş olsa test alın içinizde kalmasın derim ama anladığım kadarıyla yumurtlama olup olmadığını da bilmiyorsunuz o tarihin :) o yüzden bence sadece belirtilere istinaden strese girmeyin ama o duyguyu ve ümidi bilirim, eğer çok içinizden geliyorsa da predictor deneyin...
E bu kadar istiyorsan ovü testi kullansana canım :) güzel birşey yumurtlamanı şansa bırakmıyorsun , kullanıp sıkıldın mı yada :)Cevabınız için teşekkür ederim. 5 yıldır aynı uygulamayı kullanıyorum hiç şaşmadı diyebilirim. O şaşmalarda benim vücudumdan kaynaklıydı zaten. Tabii ki yine de her ne kadar olsa da takvime güvenmemek gerek. Şimdi o hafta içine denk gelince bi emin olamadım yaa… Ayy hiç bilemedim şimdii….
Yani pek istemiyordum aslında da… şimdi ilk kez başıma gelince bir tuhaf hissettim. Stresim ondan.E bu kadar istiyorsan ovü testi kullansana canım :) güzel birşey yumurtlamanı şansa bırakmıyorsun , kullanıp sıkıldın mı yada :)
aynen öyle bu güzel olayın heyecanı hiç bitmiyorki çizgi görsen kan değerini bekliyorsun kan değeri görsen keseyi keseyi görsen bebişin kalbini kalbi duysan cinsiyetini cinsiyeti görsen tipini hep bir merak dalgası sürüyor gidiyor :)Canım çizgi görünüyor arkadaşların dediği gibi koyulaşma beklenir ama hani iki günde testte gözle görülecek kadar her zaman koyulaşma olmayabilir iki gün kısa süre hem de henüz gecikme de yok o yüzden koyulaşmama çok anormal değil sanki ama ben artık şunu öğrendim ki testte çift çizgiyi görmekle bitmiyormuş işinşallah çift çizgi görmeye devam edersin hemen kan testi ver ve kan artışını gözlemle bize de mutlaka haber ver
gecikmeden sonraki koyulaşmayı görmek için gecikmeyi bekleyin ve başka marka test alırsanız sizin için daha sağlıklı olur :)yine rahat duramadım ve resmi bir de kontrstı arttırayım dedim sankim daha koyu göründü böyle ayy nasıl bir sabırsızlık nasıl bir heycan bu yaw
CanımKızlar canımsınız ya çok sağolun cevaplar için
var mı başka kızlar tahmini yada tecrübesi olan içim içimi yiyor
öyle yapıcam kesinlikle de işte merak insanın aklını çeliyor arada hatta bat tarihi çarşamba bakalım olmadı gidicem kan testi içingecikmeden sonraki koyulaşmayı görmek için gecikmeyi bekleyin ve başka marka test alırsanız sizin için daha sağlıklı olur :)
aynen özellikle son zamanlar vakit geçmek bilmez hep acaba mı diye uyanıp günü tüm gün öyle geçirirsiniz hep yaşadığım bir şey benimde :) en sağlıklısı en erken bat günü verilen kanöyle yapıcam kesinlikle de işte merak insanın aklını çeliyor arada hatta bat tarihi çarşamba bakalım olmadı gidicem kan testi için
öyle ben de 8 aydır deniyorum gerçi bazı aylar çok üstünde durmadığım oldu ama hep belirti var gibi hissettim kasıklarım ağrıdı başım döndü falan hatta bir defasında emindim resmen ama testler hep negatif oldu hatta reglim bile gecikti psikolojik bu ay da dedim artık hiç aldırmıycam böyle belirti falan aramadım hiç.. hiçbir ağrım bile olmadı da zaten göğüsler bugün acır gibi oldu sadece o kadar 2-3 gün dayan bahar diyorum kendimeaynen özellikle son zamanlar vakit geçmek bilmez hep acaba mı diye uyanıp günü tüm gün öyle geçirirsiniz hep yaşadığım bir şey benimde :) en sağlıklısı en erken bat günü verilen kan
İnşallah vardır kuzum ama dediğim gibi en garantisi kan testiyine rahat duramadım ve resmi bir de kontrstı arttırayım dedim sankim daha koyu göründü böyle ayy nasıl bir sabırsızlık nasıl bir heycan bu yaw
Bu arada prodoctor mu predictor mü ? Eğer predictor se doğruduröyle yapıcam kesinlikle de işte merak insanın aklını çeliyor arada hatta bat tarihi çarşamba bakalım olmadı gidicem kan testi için
aynı benimde yaşadıklarım bunlar hatta emin olduğum zamanlar bile kan testim negatif çıktı hep aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım :)aynen
öyle ben de 8 aydır deniyorum gerçi bazı aylar çok üstünde durmadığım oldu ama hep belirti var gibi hissettim kasıklarım ağrıdı başım döndü falan hatta bir defasında emindim resmen ama testler hep negatif oldu hatta reglim bile gecikti psikolojik bu ay da dedim artık hiç aldırmıycam böyle belirti falan aramadım hiç.. hiçbir ağrım bile olmadı da zaten göğüsler bugün acır gibi oldu sadece o kadar 2-3 gün dayan bahar diyorum kendime
Kızlar bana da dua edin ben de akşam üçüncü kan testimi vereceğimİnşallah vardır kuzum ama dediğim gibi en garantisi kan testi
yok prodoctor ya eğer yanlış çıkarsa daha da almam zaten fortest diye varmış onun baya methini duydumBu arada prodoctor mu predictor mü ? Eğer predictor se doğrudur
ya da dediğin gibi predictor alıcam canımyok prodoctor ya eğer yanlış çıkarsa daha da almam zaten fortest diye varmış onun baya methini duydum
25 çıktıAyy çok heyecanlı hadi hayırlısı bize de yaz canım sonucu
ayyyy canım süper :) çarşamba günü de inşallah yaklaşık iki kat artmış olur25 çıktı
Kızlar bana da dua edin ben de akşam üçüncü kan testimi vereceğimçok korkuyorum
inşallah hayırlısı ile sağlıklı gebelikleriniz sağlıklı bebekleriniz olur kızlar25 çıktı
Çok sağol canım inşallah senin de aynı şekilde istikrarlı yükselişin devam eder bekliyoruz güzel haberlerini :)ayyyy canım süper :) çarşamba günü de inşallah yaklaşık iki kat artmış olur
Çok teşekkürler inşallah darısı sizin de başınıza olur.. benim de uzun süredir oluyordu tüp bebek yapmıştık, çok şükür tuttuinşallah hayırlısı ile sağlıklı gebelikleriniz sağlıklı bebekleriniz olur kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?