Amin güzel kalpli arkadaşlar iyi ki varsınız inşallah hayırlı haberler yazmak nasip eder Allah hepimize nasip etsin inşallah hepimiz evlatlarımıza kavuşalım sağlıkla amininşallah hayırlısı ile sağlıklı gebelikleriniz sağlıklı bebekleriniz olur kızlar
İnşallah hayırlı haberler alırsın kuzumKızlar bana da dua edin ben de akşam üçüncü kan testimi vereceğimçok korkuyorum
Doktora gösterdiniz mi ? Kimyasal sanırımCumartesi 38 çıkan değerim iki gün sonra yani bugün 37 çıktı hiçbir yere sığamıyorum hissettiklerimin tarifi yok..
Gösterdim, yüksek ihtimalle kimyasal gebelik geçiriyorsun dedi canım çok yanıyor keşke tarif edebilsem o kadar çaresiz ve aciz hissediyorum ki…Doktora gösterdiniz mi ? Kimyasal sanırımUmarım bir sonraki ay sağlıklı bir gebelik elde edersiniz
Tam sevinirken birden hayal kırıklığı oluyordur. Bu durumdan çıkarabileceğimiz tek iyi şey hamile kalabiliyor oluşunuz. Hep hayırlısını istiyoruz ya Allah’tan, belkide ilerde daha çok üzülecektiniz sağlıklı olsa devam ederdi diyor hep doktorlar. En kısa zamanda sağlıklı ve hayırlısını diliyorum sizin içinGösterdim, yüksek ihtimalle kimyasal gebelik geçiriyorsun dedi canım çok yanıyor keşke tarif edebilsem o kadar çaresiz ve aciz hissediyorum ki…
Aynı hastanede verdiniz değil mi ?Cumartesi 38 çıkan değerim iki gün sonra yani bugün 37 çıktı hiçbir yere sığamıyorum hissettiklerimin tarifi yok..
Çok teşekkür ederimTam sevinirken birden hayal kırıklığı oluyordur. Bu durumdan çıkarabileceğimiz tek iyi şey hamile kalabiliyor oluşunuz. Hep hayırlısını istiyoruz ya Allah’tan, belkide ilerde daha çok üzülecektiniz sağlıklı olsa devam ederdi diyor hep doktorlar. En kısa zamanda sağlıklı ve hayırlısını diliyorum sizin için
Evet canım aynı hastanede verdim… biz de ailelere haber verdik hem de ne büyük coşkuyla bir kutlama yapmadığımız kalmıştı.. kendimi salak gibi hamile olmadan hamileliğine sevinmiş herkesi sevindirmiş gibi hissediyorum … senin peki ne kadar sonra oldu ne zaman yasadın kimyasalAynı hastanede verdiniz değil mi ?
sanırım kimyasal gebelik bende ilk gebeliğimi bu şekilde geçirdim 38 di 2 gün sonra 9 çıkmıştı o kadar iyi anlıyorum ki sizi üstelik iki kat artışı beklemeden ailelere de müjde vermiştik çok zor ama kimyasal gebelikten sonra çok çabuk hamile kalınıyor önümüzdeki ay kendinizi dinlendirip diğer ay devam edin derim
Şöyle benim durumum seninkinden baya vahimdi :) 1 sene tedavinin sonunda 1. Tüp bebek denemem negatif ikinci tüp bebek denemem kimyasal 3. De çok şükür pozitif ve ikizlerim şuan 1 yaşında.Evet canım aynı hastanede verdim… biz de ailelere haber verdik hem de ne büyük coşkuyla bir kutlama yapmadığımız kalmıştı.. kendimi salak gibi hamile olmadan hamileliğine sevinmiş herkesi sevindirmiş gibi hissediyorum … senin peki ne kadar sonra oldu ne zaman yasadın kimyasal
Ah be canım Allah bin kere razı olsun sağol.. gerçekten yasadıkların öyle zormuş ki… kimyasal gebeliğinde senin değerlerin nasıl ilerledi.. vücudun adet tarihinden sonra ne zaman attı hatırlıyormusunŞöyle benim durumum seninkinden baya vahimdi :) 1 sene tedavinin sonunda 1. Tüp bebek denemem negatif ikinci tüp bebek denemem kimyasal 3. De çok şükür pozitif ve ikizlerim şuan 1 yaşında.
yani tedavi süreci bitti oh be hamileyim dedim bi güzel yere çakılmıştım onca masraf iğne ilaç hayaller çöp en basından başladım 3. Ayda hamile kaldım çok şükür ama bunu çok kişiden duydum kimyasaldan sonra hemen sağlıklı gebelik oluyor inşallah sizinde olacak
Merhaba canım şunu bilki yalnız değilsin hayal kırıklığını anlayabiliyorum benimde 12 haftalık bebeğim karnımda öldü bir ay dinlendirme sonrası tekrar hamile olduğumu öğrendim çok sevinmiştim ilaç gibi gelmişti ölen bebeğimin arkasından ama değer düzenli artmadı senin gibi kimyasal oldu çok yıkıcı bir durum ama Allah veriyor sabrını inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğimiz olur. Biz kimseyle paylaşmamıştık sağlıklsız olabilir korkusu ile. Tavsiyem gebelik olduğunda kalp atışlarını duymadan bu konu eşler arasında kalmalı. Sonra bu durumu anlattığımız insanlara açıklamak çok can sıkıcıAh be canım Allah bin kere razı olsun sağol.. gerçekten yasadıkların öyle zormuş ki… kimyasal gebeliğinde senin değerlerin nasıl ilerledi.. vücudun adet tarihinden sonra ne zaman attı hatırlıyormusun
Allah senden de razı olsun canım yani benim adet tarihi tedavide maalesef karışıyor ama değer çok yüksek değil hemen düşer muhtemelen sıfırlanana kadar kan vermeye devam et canım ben 9 olmuştu yine sıfırı görmek için kan verdimAh be canım Allah bin kere razı olsun sağol.. gerçekten yasadıkların öyle zormuş ki… kimyasal gebeliğinde senin değerlerin nasıl ilerledi.. vücudun adet tarihinden sonra ne zaman attı hatırlıyormusun
Canım yumurtlamanın kaçıncı günü 4.12 ckmistiBenim de böyleydi hemen doktora gittim kan verdim 4.12 çıktı sonraki gün 11.63 çıktı. Bence hayırlı olsun
Yaaa ne güzel canım bende dün catlamanin 10.gunuydu kan testi yaptırdım negatifti bhcg<2 çıktı sence erken mi daha bı 5 6 gündür kasik ağrım vardı ama üzüldüm olsa belli olurdu dimi erken yaptrmamin sebebi boğazım ağrıyordu ilaç içmeden baktrayim dedimÖnce prediktörde testim çok çok silik çıktı gittim kan verdim 2,75 çıktı. 2 gün sonra testim yine prediktörde yaklaşık konu sahibininki gibi çıktı kan verdim 13 çıktı. Adete 2-3 gün kala çıktı bunlar. Prediktör baya hassas bir test. 2,75 bile çıkardı.
Merhaba, benim belirtilerim, zamanım ve testteki çizginin koyuluğu da sizinle aynı şuan. Hamile miydiniz acaba?Arkadaşlar merhaba,adetime daha 3 gğn var ama ben dayanamayıp test yaptım,ikinci çizgi silik çıktı sizce ne anlama geliyor?bide karnımın alt kısmında 2 gündür kalp gibi bişey atıyor aralıklarla.bide adetime 7 gün kala belim kasıklarım ağrırdı şuan oda yok
Merhaba evet fakat kimyasal sonuçlandıMerhaba, benim belirtilerim, zamanım ve testteki çizginin koyuluğu da sizinle aynı şuan. Hamile miydiniz acaba?
Bu gebelik testleri çok garip inan ki tatlım. Ben de erken gebelik sonuç vermiyor. Kaset testte sonuç alıyorumKızlar canımsınız ya çok sağolun cevaplar için
var mı başka kızlar tahmini yada tecrübesi olan içim içimi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?