• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis eşi,nişanlısı,sözlüsü,sevgilisi olanlar(sohbete burda devam edelm)

evet yaren zor gerçekten evli olunca nasıl olacak kimbilir su an aniden cıkıyor görevi haberim bile olmuyor
Haklısın benimde haberim yoktu dün söyledi çok şaşırdım ne zaman telefon edeceği de belli değil ama ona herzaman destek oluyorum birde benim kaprislerimi çekmesin :21: zaten yeteri kadar işleri zor Allah yardımcıları olsun

amin inşallah...Kimbilir şimdi ne kadar özlüysundr;) bizdede oluyr ne zaman arayacagı belli olmuyr bazen aramaz diye bi yere koyuyrm telefonumu mesaj atmış oluyor yetişemiyorum gerçekten zor işleri.insan seve seve destek oluyor ama şu var sen ne kadar destek olsanda çevrenden dolayı pürüzler çıkıyor üzülüyorum bazen:( evlenip doğuda yalnız ne yapacaksın eşin göreve giderse diye ya bişey olursa diye

amin inşallah...Kimbilir şimdi ne kadar özlüysundr;) bizdede oluyr ne zaman arayacagı belli olmuyr bazen aramaz diye bi yere koyuyrm telefonumu mesaj atmış oluyor yetişemiyorum gerçekten zor işleri.insan seve seve destek oluyor ama şu var sen ne kadar destek olsanda çevrenden dolayı pürüzler çıkıyor üzülüyorum bazen:( evlenip doğuda yalnız ne yapacaksın eşin göreve giderse diye ya bişey olursa diye

Çok özlüyorum hergün mesaj atıyor seni çok seviyorum aşkım durumum gayet iyi diye ama ne şartlarda bilmiyorum çevremdeki çoğu kişi ayrıl dedi nasıl bekleyeceksin diyorlar şuan da ikinci şarkında sonra yanıma gelecek istanbula ikinci şarkı çıkmasaydı şimdi yanımdaydı gerçi yine geçici göreve gidiyorlarmış geçen hafta yanına gittiğimde görev çıktı ben hiç bilmediğim bir yerde tek başına kaldım ama onun o işine duyduğu aşk görünce kızamıyorum :16:

hislerime tercüman olmuş herkes yaaa :(( hayırlı bi şekilde en kısa sürede kavuşmamızı diliyorummmm... özledik ama yauu :)))

herkese merhabalar, benim de erkek arkadaşım polis adayı.
aranıza katılmam için okulunun bitip polis olmasını beklememe gerek yoktur sanırım :1:
Tabi canımm hoşgeldin..Sende bizdensin he :) Rabbim sanada sabır versin..Zorluklarını ve gurur verici yanlarını meslege basladıgında dahada cok hissetceksin..
Bende burdayım herzamankı gbi arada canım cok sıkılıyr iş yogunlugunda:S yine de herseye rağmen çok şükür bugün kandil ve hepinize hayırlı kandiller dilerim:)yarim de görevlerde:(
Bende burdayımmm..Sonunda gelebildim..Sevdiceğimde geldi izindennnnnnnnn:16::16::16:nasılsınız bakalımm ne var ne yok..Seninde geçmiş kandilini kutlarım canım..
Herkese günaydınn:21: Geçmiş kandiliniz mübarek olsun benim sevgilimde özel harekatta şuanda geçici görevde 2 ay yok belki sesini bile duyamayacağım:5: çok kötü sevdiğinden ayrı kalmak:14:
Geçte olsa hoşgeldin canım..Rabbim kolaylık versin..illaki arar haytm..Oda duramaz yarinin sesini duyamadannnnnnnn..:25:
hislerime tercüman olmuş herkes yaaa :(( hayırlı bi şekilde en kısa sürede kavuşmamızı diliyorummmm... özledik ama yauu :)))

Her girişimde bizden birinin daha olması beni mutlu ediyo..Endişelerimi anlıyolar..Hepimiz en kısa zamnada kavusuruz inşallahhhhhhhh..:16:

Tabi canımm hoşgeldin..Sende bizdensin he :) Rabbim sanada sabır versin..Zorluklarını ve gurur verici yanlarını meslege basladıgında dahada cok hissetceksin..

hoşbulduk :) teşekkür ederim, Allah hepimize dayanabilme gücü versin.
Kesinlikle şimdiden bile şartları o kadar zor ve yorucu ki ilerisi daha da sabır gerektirecek.... olsun ne yapalım her şeye değer sevgilim :16:

öle tabiki yaa hepimiz edelim dualarımzı inşallah;)ama sevgilim göreve gidince hakkını helal et diyor yaa iste o zaman içimden birsey kopuyor yaa çok dokunuyor bana öle söleyince:(

Allah 'ım hepsini korusun bende hergün dua ediyorum :16:
Hep canım benim..:43:
öle tabiki yaa hepimiz edelim dualarımzı inşallah;)ama sevgilim göreve gidince hakkını helal et diyor yaa iste o zaman içimden birsey kopuyor yaa çok dokunuyor bana öle söleyince:(

:43::43:..Bendede bi alışkanlık olmus işe giderken yanından ayrılırken ALLAHA EMANET OL derim..Bazen kavgalı oldgumuzda işe giderken derkii ' kendimi bugün eksik hissediyorum' diye :( ozaman kıyamıyorummmmmmmmmmm :(

Hep canım benim..:43:

:43::43:..Bendede bi alışkanlık olmus işe giderken yanından ayrılırken ALLAHA EMANET OL derim..Bazen kavgalı oldgumuzda işe giderken derkii ' kendimi bugün eksik hissediyorum' diye :( ozaman kıyamıyorummmmmmmmmmm :(

amin inşallah canım benim biz bayanlar çok duygusal düşünüyoruz kıyamıyruz işte;)ne güzel diyormuş ama seni yumuşatma cabası da olabilir bide;)

Bana genelde göreve gideceğini söylemez aramızda bi şifre belirledik onu söyler her zaman temkinli davranıyor bizde çok kavga ediyoruz işleri çok yoğun zaman ayıramıyor ister istemez :14: eylülde izin alıp yanına gitmeyi düşünüyorum ama eminim genelde evde tek başına oturucam ama o bile güzel işe uğurlamak işten gelişini beklemek farklı bir duygu yaa bir keresinde gece 4 te gelmişti işten bana sarılıp yanımdasın ya dediği zaman her şey bitiveriyor kızgınlık kalmıyor onlarla ne kadar gurur duysak az valla:16:

Bana genelde göreve gideceğini söylemez aramızda bi şifre belirledik onu söyler her zaman temkinli davranıyor bizde çok kavga ediyoruz işleri çok yoğun zaman ayıramıyor ister istemez :14: eylülde izin alıp yanına gitmeyi düşünüyorum ama eminim genelde evde tek başına oturucam ama o bile güzel işe uğurlamak işten gelişini beklemek farklı bir duygu yaa bir keresinde gece 4 te gelmişti işten bana sarılıp yanımdasın ya dediği zaman her şey bitiveriyor kızgınlık kalmıyor onlarla ne kadar gurur duysak az valla:16:

bizdede durum farklı degil banada sölemiyr ne zaman olacagını zırt pırt sormaktan usandırıyorum onu artık:D söylemek istemiyor bizde mi şifre koysak acaba;)gurur duymalıyız onlarla gerçekten basit bi iş yapmıyorlar ama aşkla yapıyor sevdiğim işini hiç şikayet etmiyor maşşallah=)

bizdede durum farklı degil banada sölemiyr ne zaman olacagını zırt pırt sormaktan usandırıyorum onu artık:D söylemek istemiyor bizde mi şifre koysak acaba;)gurur duymalıyız onlarla gerçekten basit bi iş yapmıyorlar ama aşkla yapıyor sevdiğim işini hiç şikayet etmiyor maşşallah=)

Telefonlar dinlenebilir diyor işte pimpirikli onu söylediği zaman anlıyorum göreve gittiğini sizde kendi aranızda bir şifre belirleyebilirsiniz. Benimkide hiç şikayet etmiyor nasıl bir iş aşkı anlamış değilim bazen kıskanmıyor değilim :1:

Telefonlar dinlenebilir diyor işte pimpirikli onu söylediği zaman anlıyorum göreve gittiğini sizde kendi aranızda bir şifre belirleyebilirsiniz. Benimkide hiç şikayet etmiyor nasıl bir iş aşkı anlamış değilim bazen kıskanmıyor değilim :1:

bende öle görev var dedimi akan sular duruyr unutuyor iyice beni ama olsun canım benim çok yoruluyor çoğu zaman oturmayı sevmiyorum diyor ben hiç öle değilim ufak bişey oldumu başlıyorum mızmızlanmaya=)çok uyumluyuz galiba:D

amin inşallah canım benim biz bayanlar çok duygusal düşünüyoruz kıyamıyruz işte;)ne güzel diyormuş ama seni yumuşatma cabası da olabilir bide;)
sorma yaa :)) Kesin beni yumuşatma cabası zaten..artıkk telefonda kavga ederken 5 dk sonra knusalım diyoruz kırılmayalım diye :))) yoksa cıvıtıyoruz iyice sinirliykenn :)
NE güzel o duyguyu tatmıs olmannnnnnn :16:
Allahım hepsini korusun, bizlere de bir ömür gururla yanlarında olabilmemizi nasip etsin

Amin arkadaşıım..Hep yanyana inşALLAH hepimiz..

Arkadaşlar bu aralar konulara uzak kalıyorum..Bi vakit bulupta giremiyorumm :(

[ı]sorma yaa :)) kesin beni yumuşatma cabası zaten..artıkk telefonda kavga ederken 5 dk sonra knusalım diyoruz kırılmayalım diye :))) yoksa cıvıtıyoruz iyice sinirliykenn :)[/ı]

[ı]ne güzel o duyguyu tatmıs olmannnnnnn :16:[/ı]

[ı]amin arkadaşıım..hep yanyana inşallah hepimiz..[/ı]

[ı]arkadaşlar bu aralar konulara uzak kalıyorum..bi vakit bulupta giremiyorumm :([/ı]

olsun canım vaktin olunca giriıyorsun zaten;)

Back