Karılarını çalıştırmak bu insanlara sövmek gibi geliyor. O kadar haklısınız ki. Çalışan ve güçlü kadın görmek ağırlarına gidiyor.
Hiç profesyonel davranamadım haklısınız. Birden o sözleri duyunca kan beynime sıçradı. Ağzıma geleni söyledim.
Ben de inşaat sektöründe çalışıyorum. Gerçi şu an pandemiden evdeyim ama çalışırken ofise bir sürü erkek girip çıkıyor. İşçisinden mühendisine, mimarından hafriyatcisina. Santiyeden gelenler özellikle sana asılan gibi daha laubali oluyorlar ama üst birimler de aynı b.kun laciverti onlar daha sessiz ve derinden yapıyor.
Bundan önceki çalıştığım yer de aynı is üzerineydi. Ben işi bıraktıktan sonra ofise gelip giden, merhabam bile olmayan bir sürü farklı adamdan mesaj aldım şirketin instagram hesabından bulmuşlar. "lucy hanım yoksunuz bir sorun mu var?" "lucy hanım işten mi ayrıldınız yoksunuz?" ulan sen kimsin ki, bir selam sabahımiz yok, adını bile bilmiyorum. çok merak ediyorsan sorarsın ofistekilere bana mesaj atma hakkını nerden buluyorsun.
Hatta daha da fenası, o ofiste biraz oynak bir iş arkadaşım vardi. Ben oradan ayrıldıktan sonra patronla falan görüşmüş. Benim görünce neredeyse saygı duruşuna geçeceğim şirketin ceosuyla kahve içmeye falan gitmişler. Adam buna demiş ki, Lucy 'yi çok beğeniyordum ama çok oturaklı mesafeli kız hiç cesaret edemedim" Neye cesaret edecektin acaba şerefsiz? Evli ve 2 çocuğu var. Aramızda 2-3 yaş vardır. Ve bunlar inanilmaz muhafazakar bir aile. Bazen dedikoduları olurdu, bunlarda para çok her yol vardır diye. Ben ölümüne savunurdum. Çok dürüst insanlar, aile gibiyiz diye. Ofiste her cuma dualar okutulurdu hep göstermelikmis.
Daha da bombası bu şerefsiz ofiste namus bekçisi olarak dolaşan insan kaynaklarındaki kadınla aldatmis karısını. Kadınin eşi bunun en yakın arkadaşı, zaten kadın eşinin torpiliyle girmiş işe. Bize biraz dar bir şey giysek "patronlar çok titiz dikkat edelim" diye artistlik yapıp kendi bütün gün dekolte giyinip ofiste salinmaktan başka bir boka yaramazdi üstüne bir de patronun kucağından inmiyormus.
Yani tanık olduğum bazı aldatma durumları oldu gözümüzün önünde ama bu kadarı orada çalışırken ihtimal dahi vermeyeceğim şeylerdi ben mi çok safım insanlar mi çığırından çıktı bilmiyorum. Sonrasında daha neler neler duydum. Herkes gizli gizli birbiriyle oynasiyormus.
Ayh neyse dedikodu olunca sonu gelmiyor
yaldir yaldir anlatıyorum inşallah tanıdık yoktur