- Konu Sahibi Hepofsaytgk
sorma bende mahvoluyorum geçen sene öyle zor geçti ki..ya bir de inan sen şükret durumuna... hatta normal ayrı şehirlerde olan herkes şükretsin.. okul hayatları inan polislerin daha çekilmez kabus gibi..... çok dertliyim bu okul konusunda.... artık bir gün dökerim içimi :)
sayarız tabi gidince belli olur tarihi o zaman başlarım bende saymaya
bu harika bir plan... biliyor musunuz şu an resmen benim hayallerimi yaşayacaksınız :)
bende hep aklımdan geçiririm, ileride muhtemel şark görevinde olunca şöyle doğudan başlayıp memleketimize doğru hangi iller varsa geze geze gidelim diye...
şu an çok tuhaf oldum :)
umarım çok güzel geçirirsiniz tatilinizi... doyasıya eğlenin tadını çıkartın...
vallahi ben hayallerimde çok eğleniyordum ordan oraya giderken eminim gerçeği daha eğlenceli olacaktır artık dönüşte güzel anılarınızı dinleriz...
evet biz de bir süre ayrı kalacağız maalesef ve çok zorlu bir ayrılık olacak.... aslında ilk değil ama işte zor yine de... saymaya başlayınca devamı gelir doğru diyorsunuz...
Anlatırım canım dönüşte tüm gezdiğimiz gördüğümüz yerleri. Bizde hep istiyorduk böyle bir tur yapmayı sonunda gerçekleştiriyoruz inşallah sizde gerçekleştirirsiniz.
Bende heyecanlıyım zaten,böyle çok güzel olucak her yeri gezicez tabii güney ve ege tarafına uğrayamayacağız ama kalan hemen her bölgeyi gezicez.
Düşününce yorucu gibi geliyor ama o yorgunluğa değeceğine emimim. Sen hangi şehirdeydin cnm bakalım sizin ordanda geçicez mi:)