• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis eşi,nişanlısı,sözlüsü,sevgilisi olanlar(sohbete burda devam edelm)

Merhaba hoşgeldinizzzzz :) RABBİM kolaylık versin sizede..

Zonguldak gibi biyerde iş görüşmesi nasıl geçebilirki :( 500 mlyon + sigorta yok + pazar günü izin istiyorum hafta içi olur diyolar . yani elde var 0 sonuç hep 0000000000000[/QUO

Hoşbulduk canım saol Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah.:)tabii şimdiden kara kara düşünüyrm evli olunca nasıl olcak diye ben işten geliyorum o gidiyor o geliyor ben gidiyorum tabi aynı sehirde degiliz ama biliyorum en azından ne zaman geldin gitti sürekli soruyrm:D canım iş konusunda hakkında hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla;)

bende iyi canım ne olsun lojman bekliyoruz bildiğin gibi sıcaklarla başımız dertte :ssz:
ohh enişte bey ii sıkılmıştır zorla gönderdi zaten:1:
bazen oluyo mesajlar takılıyo özellikle sohbet topiğinde oluyo niyeyse:55:

Hayırlısı olsun canım:70:burası çok serindi 2 gündür ısındı:ssz:
Evet canım çok sıkıldı,özledi:17:ama az kaldı 10 gün daha burdayım sonra döneceğim:34:ama ne yapalım mesleğinin gerekçeleri bunlar.:31:.memleketten uzak olunca bunlarada katlanacak:27:
Buara sohbet topicleride çok sakin kimseyle sohbet edilmiyor,:19:gerçi bende pek takılamıyorum :1:

benim de nişanlım polis :69: o şimdi istanbulda bende ankaradayım :43:
Hosgeldin limonluseker arkadaşımm :) Bende nişanlandığımız günleri bi görsemmmmm :ssz::ssz: Uzaklık hiç bişeye engel degill Rabbim biran önce kavusmayı nasip etsiinnn :)
onlar kendilerine işçi değil resmen köle arıyolarmış :47:
Aynen öylee lanetlerr :((( moralimi sıfır ettiler ogün ama napimm.Biyerden kapı açılır dua ediyorumm ablaa :((:43:

Hoşbulduk canım saol Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah.:)tabii şimdiden kara kara düşünüyrm evli olunca nasıl olcak diye ben işten geliyorum o gidiyor o geliyor ben gidiyorum tabi aynı sehirde degiliz ama biliyorum en azından ne zaman geldin gitti sürekli soruyrm:D canım iş konusunda hakkında hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla;)
Tivitiy arkadaşım hepimize kolaylık versin valla..Bende düşünüyorum onları ya evlendiğimde geceleri calısırsa diyee..Suan hep gündüz calısıyo ama doguda durum ne olur bilemiyorum.ben yanlızlıktan cok korkarımmmmmm :(( bide tam kavusmusken ayrı ayrı uyumak cok koyar herhalde..Ama sağlık olsun yanımızda olsunlar arkamızda olsunlar..Onları hissetmek yeter bize diyoruz artıkk:5:Cok seviyorummmmmmm napimmmmmm:16::16::16:

Evet canım çok sıkıldı,özledi:17:ama az kaldı 10 gün daha burdayım sonra döneceğim:34:ama ne yapalım mesleğinin gerekçeleri bunlar.:31:.memleketten uzak olunca bunlarada katlanacak:27:
Buara sohbet topicleride çok sakin kimseyle sohbet edilmiyor,:19:gerçi bende pek takılamıyorum :1:

Ablalarım kocişlerini özlemeye bile basladı bizede kavusmak nasip olur inşALLAHHHHHHHH :16::16:Zonguldakda 27 28i gecmedik ama yanıyoruzzzzzz diyorummm...Daha ne sıcaklar varmıs bugun yagmurlu ama :)

Ablalarım kocişlerini özlemeye bile basladı bizede kavusmak nasip olur inşALLAHHHHHHHH :16::16:Zonguldakda 27 28i gecmedik ama yanıyoruzzzzzz diyorummm...Daha ne sıcaklar varmıs bugun yagmurlu ama :)

inşaallah canım:34:bizim 10 yıl bitecek allah nasip ederse:9:
zonguldak serindir tabiki:31:

Merhaba hoşgeldinizzzzz :) RABBİM kolaylık versin sizede..

Zonguldak gibi biyerde iş görüşmesi nasıl geçebilirki :( 500 mlyon + sigorta yok + pazar günü izin istiyorum hafta içi olur diyolar . yani elde var 0 sonuç hep 0000000000000

kıyamam kuzucm yaa, üzme sen tatlı canını. Emin ol daha güzellerini bulursun. Ben inanıyorum, sen de inan ;))

o neden gelmiyo iznini kullanmadımı:ssz: biz bu yaz gitmiyoruz eşimin memleketine belki kurbana gideriz :ssz:
ben annemlere gidip geliyorum sık sık yakın olduğu için 4 5 gün kalıp dönüyorum sıkıntı olmuyo
sen baya kaldın sıkılmıştır tabi :1:
bende pek giremiyorum bu ara eve iş aldım asosyal oldum çıktım :37:

Hosgeldin limonluseker arkadaşımm :) Bende nişanlandığımız günleri bi görsemmmmm :ssz::ssz: Uzaklık hiç bişeye engel degill Rabbim biran önce kavusmayı nasip etsiinnn :)

Aynen öylee lanetlerr :((( moralimi sıfır ettiler ogün ama napimm.Biyerden kapı açılır dua ediyorumm ablaa :((:43:

Tivitiy arkadaşım hepimize kolaylık versin valla..Bende düşünüyorum onları ya evlendiğimde geceleri calısırsa diyee..Suan hep gündüz calısıyo ama doguda durum ne olur bilemiyorum.ben yanlızlıktan cok korkarımmmmmm :(( bide tam kavusmusken ayrı ayrı uyumak cok koyar herhalde..Ama sağlık olsun yanımızda olsunlar arkamızda olsunlar..Onları hissetmek yeter bize diyoruz artıkk:5:Cok seviyorummmmmmm napimmmmmm:16::16::16:

allah inşlh hayırlı bi kapı açar orda iş imkanları nasıl
herhalde açıktan okuyosun kendini geliştirebilceğin bi yer olursa daha iyi olur senin için

düğününüde duyarız inşlh kavuşursunuz sevdiceğinle :29:

ayy 27 28 mi :27:
bugün 34 dereceydi burası yandık kaynadık :27:

o neden gelmiyo iznini kullanmadımı:ssz: biz bu yaz gitmiyoruz eşimin memleketine belki kurbana gideriz :ssz:
ben annemlere gidip geliyorum sık sık yakın olduğu için 4 5 gün kalıp dönüyorum sıkıntı olmuyo
sen baya kaldın sıkılmıştır tabi :1:
bende pek giremiyorum bu ara eve iş aldım asosyal oldum çıktım :37:

Canım yıllık iznimizi bayramda alacağız :34:okul açılana kadar burda kalacağız:9:
senin ki güzelmiş canım ya:9:canım bayağıdır gelmiyordum,:ssz:gelmişkende hemen cee deyip kaçılmıyor:1:
bende gezmeden,gelen gidenden fırsat bulamıyorum:10:

Canım yıllık iznimizi bayramda alacağız :34:okul açılana kadar burda kalacağız:9:
senin ki güzelmiş canım ya:9:canım bayağıdır gelmiyordum,:ssz:gelmişkende hemen cee deyip kaçılmıyor:1:
bende gezmeden,gelen gidenden fırsat bulamıyorum:10:

hee desene bu sene iyi tatil yapıyosun :32:
evet güzel ama bizde senelik izinleri bölmek zorunda kalıyoruz ayrı memleketler olduğu için karmakarılık bir hal alıyo :31:
gez bol bol tadını çıkar :21:

hee desene bu sene iyi tatil yapıyosun :32:
evet güzel ama bizde senelik izinleri bölmek zorunda kalıyoruz ayrı memleketler olduğu için karmakarılık bir hal alıyo :31:
gez bol bol tadını çıkar :21:

Evet canım kışın acısını çıkaracağız yazın:27:..gezip dolaşacağız:10:senin işinde zormuş..:31:

Tabiki canım ya sağlık olsun zaten uzaklığa da alıştık onalarada alışırız da bende ne bilim fena alışkanlık yapıyorum yanımdayken:Dannesiylede tanısıyoruz zaten oğlunuzu çok seviyorum desem ne derdi acaba :D:Dama burda diyorum bende seviyorummm napim;) ikiz_81 arkadasım bende geldim yaa azda olsa canlandırırız topiği;)

inşaallah canım:34:bizim 10 yıl bitecek allah nasip ederse:9:
zonguldak serindir tabiki:31:
Serin tabi cogu yere göre ama sıcak sıcak işte nem cok burda :)
kıyamam kuzucm yaa, üzme sen tatlı canını. Emin ol daha güzellerini bulursun. Ben inanıyorum, sen de inan ;))
İnşallah..Ona dua ediyorum artık :(
allah inşlh hayırlı bi kapı açar orda iş imkanları nasıl
herhalde açıktan okuyosun kendini geliştirebilceğin bi yer olursa daha iyi olur senin için

düğününüde duyarız inşlh kavuşursunuz sevdiceğinle :29:

ayy 27 28 mi :27:
bugün 34 dereceydi burası yandık kaynadık :27:
34 müüü :) Kolaylık versin Rabbim yaaa :) evet okuyorum bakalım neler olucak..İllaki önüme cıkar diyorumm ama..
Tabiki canım ya sağlık olsun zaten uzaklığa da alıştık onalarada alışırız da bende ne bilim fena alışkanlık yapıyorum yanımdayken:Dannesiylede tanısıyoruz zaten oğlunuzu çok seviyorum desem ne derdi acaba :D:Dama burda diyorum bende seviyorummm napim;) ikiz_81 arkadasım bende geldim yaa azda olsa canlandırırız topiği;)

Öyle tabii :) bizde tanısıyoruz cok utanıyorum ama beeeeeeeeennnn:17::17::17::17::17:

Serin tabi cogu yere göre ama sıcak sıcak işte nem cok burda :)

İnşallah..Ona dua ediyorum artık :(

34 müüü :) Kolaylık versin Rabbim yaaa :) evet okuyorum bakalım neler olucak..İllaki önüme cıkar diyorumm ama..

Öyle tabii :) bizde tanısıyoruz cok utanıyorum ama beeeeeeeeennnn:17::17::17::17::17:

:)amann boşver zaten burada itiraf ediyoruz aramızda;)

herkese merhabalar, benim de erkek arkadaşım polis adayı.
aranıza katılmam için okulunun bitip polis olmasını beklememe gerek yoktur sanırım :1:

Bende burdayım herzamankı gbi arada canım cok sıkılıyr iş yogunlugunda:S yine de herseye rağmen çok şükür bugün kandil ve hepinize hayırlı kandiller dilerim:)yarim de görevlerde:(

Herkese günaydınn:21: Geçmiş kandiliniz mübarek olsun benim sevgilimde özel harekatta şuanda geçici görevde 2 ay yok belki sesini bile duyamayacağım:5: çok kötü sevdiğinden ayrı kalmak:14:

Back