• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis eşi,nişanlısı,sözlüsü,sevgilisi olanlar(sohbete burda devam edelm)

evet canım gümrükte ve aile lojmanı yok maalesef gidemedik biz :19:

Hiç bi zaman daha düzgün daha doğru ve daha hakedecekleri bi konuma gelemedi polislermz.Hep böyle yarım yamalak..Çok üzülyoruz ama elden ne gelir sadece izliyoruz böyle işte..Bak en büyük örnek siz..meleginiz babasından uzak büyüyo engüzel anlarını babası kaçırmak zorunda kalıyo.Sırf bazı duyarsız umursamaz insanlardan kaynaklı sebeplerden.Devlet keşke polisimizede sahip çıksa biraz :14::14::14:Bizlerde böyle üzülmesek..:19:

30.07.2012 aldım arkadsım aldım evlenme teklifimi :))))) UÇtum uçtum havalara valla yere tam basıyomuyum blmiyorummm :)))))) Rabbim herkeze nasip etsin inşALLAH :)

amin canım ...
maşallah Allahım nazarlardan korusun :nazar:
Sevincini tahmin edebiliyorum... Hayırlısıyla ilk adım gerçekleşti... Artık her şey çok daha güzel ve heyecanlı :46:

amin canım ...
maşallah Allahım nazarlardan korusun :nazar:
Sevincini tahmin edebiliyorum... Hayırlısıyla ilk adım gerçekleşti... Artık her şey çok daha güzel ve heyecanlı :46:

Çook şükür RABBİM'e..Eylülde tanısmaya geliyolar nasipse ailesi..suanlık tanısma bakalım neler olcak.Bu knuma geldik ya ALLAH'ın izniyle geriside gelir artk zor olanı babama söylemekti onuda atlattık :))Amin bitanem hepimizi korusun nazardan RABBİM:nazar:

Çook şükür RABBİM'e..Eylülde tanısmaya geliyolar nasipse ailesi..suanlık tanısma bakalım neler olcak.Bu knuma geldik ya ALLAH'ın izniyle geriside gelir artk zor olanı babama söylemekti onuda atlattık :))Amin bitanem hepimizi korusun nazardan RABBİM:nazar:

ne kalmış ki eylüle.. ohh ohh çok güzel vallahi...
yani bir kere ilk adım zaten hayırlısıyla atılınca, geliyor gerisi..

hep böyle mutlu olun..

:nazar:

Evet evet :) Ben bile şaşırıyorum göz acıp kaparken geçti zamn :) smdiden ne giycem telasına düştm tabi :)) :9::nazar:

ayy o telaş olmazsa olmaz zaten.. klasik kız derdi işte :1: ama o bile çok hoş...
kızların ne çok derdi var yaaa :18:

ee karar verebildin mi peki? ne düşündün ?

ayy o telaş olmazsa olmaz zaten.. klasik kız derdi işte :1: ama o bile çok hoş...
kızların ne çok derdi var yaaa :18:

ee karar verebildin mi peki? ne düşündün ?

Canım valla bu sene su saten tipli gömlek gibi bluzler varyaa bol onun beyazından ve üzerime güzel oturcak koyu renk bi etek topuklu ayakkabı düşünüyodm ama tabi kesin degill bunlar elbisede olablr iyice bi dolaşmam lazmm :) ama parfümü ne kullancagımı bliyorm :9::9::9::9:

Canım valla bu sene su saten tipli gömlek gibi bluzler varyaa bol onun beyazından ve üzerime güzel oturcak koyu renk bi etek topuklu ayakkabı düşünüyodm ama tabi kesin degill bunlar elbisede olablr iyice bi dolaşmam lazmm :) ama parfümü ne kullancagımı bliyorm :9::9::9::9:

hımm evet güzel olabilir.. elbise de hoş olabilir ama daha bunun istemesi sözü nişanı derken zaten yeterince elbise faslı olacak.. etek bluz da güzel.. kibar durur...

zaten parfümler illaha ki bellidir :12:

hımm evet güzel olabilir.. elbise de hoş olabilir ama daha bunun istemesi sözü nişanı derken zaten yeterince elbise faslı olacak.. etek bluz da güzel.. kibar durur...

zaten parfümler illaha ki bellidir :12:

Evet canım elbise faslı bayaa olucak saten sadece tanısma ev içinde olucaz abartmak istemiyorum..Parfüm askımın en sevdiği parfüm olucak avon little black bayılıyo kendisii :))):12::12::12::16:

Evet canım elbise faslı bayaa olucak saten sadece tanısma ev içinde olucaz abartmak istemiyorum..Parfüm askımın en sevdiği parfüm olucak avon little black bayılıyo kendisii :))):12::12::12::16:

doğru, ev içinde ve tanışma için çok abartı da hoş durmaz zaten.. komik bile olur yani :1:

o parfümü biliyorum .. bir dönem bende kullanmıştım kesinlikle çok etkileyici :12:

Bencede canım..ya böyle kıyafet satın alablcegm bildign siteler falan varmı ya :S biraz baksam araştırsam diyorum :50:

vallahi bende çok bakarım netten böyle elbiseydi, abiyeydi... ama hiç satın almaya kalkmadım öyle bildiğim de pek site yok açıkcası... derdimi yazarım google a önüme ne siteler çıkarsa..
fikir amaçlı bakınca, pek site takipçisi olamıyorum.. :17:

Back