• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis eşi,nişanlısı,sözlüsü,sevgilisi olanlar(sohbete burda devam edelm)

elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum :)) evet burasıda sıcak yaaa :(( bende 24 yaşındayım. smgibo çok gençmişsin yaa :))

selamlar

ikizim naber tatlım gidip geldinmi memlekete :10:
sohbet topiği beni dışlıyo mesaj yazmaya kalktım iki kez attı beni siz beni beğenmiyormusunuz:9::9::27:

selamlar

ikizim naber tatlım gidip geldinmi memlekete :10:
sohbet topiği beni dışlıyo mesaj yazmaya kalktım iki kez attı beni siz beni beğenmiyormusunuz:9::9::27:

Selam tatlım iyiyim canım sen nasılsın:38:yok canım daha memeleketteyim:34:biraz daha burdayım:10:olur mu hiç öyle şey:48:kim nasıl atar seni:47::1:

bizde sizinle aynı durumdayız canım sevgilim doğuda özel tim bende memur;)

Merhaba hoşgeldinizzzzz :) RABBİM kolaylık versin sizede..
Nasıl geçti görüşmen tatlım?

Zonguldak gibi biyerde iş görüşmesi nasıl geçebilirki :( 500 mlyon + sigorta yok + pazar günü izin istiyorum hafta içi olur diyolar . yani elde var 0 sonuç hep 0000000000000

Selam tatlım iyiyim canım sen nasılsın:38:yok canım daha memeleketteyim:34:biraz daha burdayım:10:olur mu hiç öyle şey:48:kim nasıl atar seni:47::1:

bende iyi canım ne olsun lojman bekliyoruz bildiğin gibi sıcaklarla başımız dertte :ssz:
ohh enişte bey ii sıkılmıştır zorla gönderdi zaten:1:
bazen oluyo mesajlar takılıyo özellikle sohbet topiğinde oluyo niyeyse:55:

Merhaba hoşgeldinizzzzz :) RABBİM kolaylık versin sizede..

Zonguldak gibi biyerde iş görüşmesi nasıl geçebilirki :( 500 mlyon + sigorta yok + pazar günü izin istiyorum hafta içi olur diyolar . yani elde var 0 sonuç hep 0000000000000

onlar kendilerine işçi değil resmen köle arıyolarmış :47:

Back