Benim de yaşadığım konum sebebiyle başta kıyafetlerime çok dikkat ediyodum işe giderken ama fark ettim ki çuval da giysem pis zihniyetli insan aynı şekilde görüyo bu sefer de altında ne var diye merak ediyo, baktım bu durumda kendini kısıtlayan sadece benim, o zaman istediğim şeyi giymeye başladım, ses çıkaran yan bakan olduğu an tırnaklarımı çıkarıyorum. Sana tavsiyem de bu. Gerçi yaşadığımız ülkede tecavüz mağdurları için bile onu neden giymiş diyenler olduğu için biraz zor ama, biz kendimizi kısıtlamıcaz arkadaşım, olnası gereken onların eline diline gözüne sahip çıkmaları!!
Benim ev sahibim bana asılmıştı, boşandım diye sırf açık kapı beni gördü diye, ben de ne aileme ne sevgilime anlatamadım sadece taşındım, bi akşam sevgilim delil diye sakladığım mesajları buldu ve adamı arayıp mevzuya dahil oldu, kötü bi şekilde sonuçlanmadı ama, bence önceden anlatmalısın bilmesi gereken kişilere bilmesi gerektiğ kadarıyla yoksa haklıyken haksız durumlara düşmemiz çok çok olası bu devirde biliyosun