Şu paragrafında bahsettiğin muhafazakarların artması dileği ile.
Bak hala sapla samanı karıştırıyorsun. Ne kadın ne de erkek sadece cinsellik için evlenmez ve sadece cinsellik yüzünden aldatmaz, insanlar hayat arkadaşı olsun, dert ortağı olsun, hayat denen bu hengamede yanında yoldaş olsun diye yola çıkar. Aldatma ve evlilik vs gibi şeyler anlattığın kadar basit değil.
Cinsellik bir görev değil, bunun makul olanı, makul olan zamanı da yok. Herkesin cinsel hayatı. İlişki sıklığı, karşı cinsi arzulaması ve ilişki dinamiği farklı. Sana göre makul olan haftada birdir ve bunu yapmayan kadın erkek zulüm ediyordur, aksini düşünen biri " her gün seks yapmak zrounda ben istiyorum " der. Bunun ölçüsü , normali, olması gereken bir standardı yok anlatabildim mi! Sen birine istediği dışında dokunamazsın, ister evli ol ister olma bu kadar! Ötesi yok. Seks senin için önemliyse ve ilişkinde yeterli sıklıkta değilse ve bu bir sorun ise , gidersin boşanırsın ama karşıdaki insana saldıramazsın, onun bedenine izni dışında dokunamazsın!
Bu arada özel hayatın hakkında konuşmuyorum. Ama siz "evliliğim de tecavüze uğradım diyen kadınların acısı ve şikayeti ile küstahça alay edersine beyanda bulunuyorsunuz ve " tabi ki kocanın hakkıdır , evliliğin temeli bu" diyorsunuz. Kusura bakmayın ama buna kızmamak ne mümkün!