- 13 Aralık 2014
- 2.990
- 6.306
-
- Konu Sahibi sananesanane
Bu şekîlde bir uygulama yapan bir doktoru ilk defa duyuyorumDoktor klomeni gunde 3e cikardi arkadaslar ama direkt bugun basla dedi benim bildigim adet sokturucu verip bi dahakine kullan demesi gerekmiyor muydu resmen 2 aydir hic adet olmadan klomen kullanms olacagm bu normal mi sizce
Canim asilama ve tup bebek kaldi geriyeMerhaba kızlar, ben de malum pko'luyum 3 senedir gelmedi bebeğim.
doğum kontrol kullandım şeker ilacı kullandım, klomen de...
ama ne fayda...
İnşallah ikinizden de kaynaklı bir problem yoktur sadece test yanlış çıkmıştır çünkü genellikle kadından kaynaklı olduğunda kadın menapoza girmediği sürece tedavi bir şekilde mümkün oluyor ama sorun erkekten kaynaklandığında tedavi pek mümkün olmuyor. Dediğim gibi inşallah tahliller yanlış çıkmıştır da bebeğinize kavuşursunuz yakın zamanda Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin emeklerinizi boşa çıkartmasınbu arada ayrılmayı düşünen eşlere de örnek olsun durumum. (eşim asla öyle birşeyi ima bile etmedi ki henüz1.5 sene oluyor deneyeli yolun daha çok başındayız diye düşündük hep) ama 1.5 senedir eşimin spermiyogramı normal olduğu için benden kaynaklı olmadığını düşünüyorduk. eğer eşimin değerleri böyleyse meğer ondan kaynaklı imiş düşükler boş geçen aylar. vicdan azabını bende çekiyordum valla. ama şimdi vicdanım rahatladı resmen eşim hasta olsun istemiyorum elbette ama en takmıyorum diyen kadın olan ben bile takıyormuşum kafama eşim benm yüzümden çocuk sahibi olamıyor diye.
Ben de ilk defa duydum bi daha sordum gerek yok dediBu şekîlde bir uygulama yapan bir doktoru ilk defa duyuyorum
Ankarada hangi doktora gidiyorsunBen de ilk defa duydum bi daha sordum gerek yok dedi(((
Gel canim gel herkes ayni dertten muzdarip allah herkese yardim etsinMerhaba kızlar, ben de malum pko'luyum 3 senedir gelmedi bebeğim.
doğum kontrol kullandım şeker ilacı kullandım, klomen de...
ama ne fayda...
Turgut ozal hastanesine gdiyorum canimAnkarada hangi doktora gidiyorsun
Bende 2.5 sene önce ankarada yaşıyordum da oyüzden sordum ablam orda oturuyor şuan o da doğum için gidiyor doktora koru hastanesine gidiyorlarTurgut ozal hastanesine gdiyorum canim
Ben bu klomeni kullaniyorum fakat biraz da korku var kist olusturacak diye korkuyorumBende 2.5 sene önce ankarada yaşıyordum da oyüzden sordum ablam orda oturuyor şuan o da doğum için gidiyor doktora koru hastanesine gidiyorlar
Canim asilama ve tup bebek kaldi geriye
Gel canim gel herkes ayni dertten muzdarip allah herkese yardim etsin
Valla canim ben 3aylik klomen kullanimina cevap vermeyen dah sonra yumurta buyutme ignesi uygulanan onlara tepki veren am hamile kalamayan en sonda bu ay ignelere once cevap vermeyen sonrada 3tane birden yumurta buyuten bi vicutla savas icindeyim suan korunmadayiz doktorum beklelemiz gerektigini soyledi sen neler yapiyrsun pekiİNŞALLAH... Senin durumun nasıl? Tedavi sürecin?
Valla canim ben 3aylik klomen kullanimina cevap vermeyen dah sonra yumurta buyutme ignesi uygulanan onlara tepki veren am hamile kalamayan en sonda bu ay ignelere once cevap vermeyen sonrada 3tane birden yumurta buyuten bi vicutla savas icindeyim suan korunmadayiz doktorum beklelemiz gerektigini soyledi sen neler yapiyrsun peki
Canim igne dedigin yumurta buyutme igneleri dimiValla canım ben de klomen e cevap vermedim.. Doktor çok inatçı yumurtalıkların dedi.
Şeker ilacı kullandm 9 ay onun da faydasını görmedim, adet düzensizliğim var.
Soğan kürü filan hepsini yaptım, arı sütü içtim.
Yapmadığım kalmadı denebilir..
En son doktor rahim filmi istedi, çektiremedim korkudan..
İğnelere geçmedim henüz, iğneleri sgk karşılıyor mu acaba?
Canim igne dedigin yumurta buyutme igneleri dimi
canim ina bilmiyorum cunku ben tukiyede yasamiyoum ama tuplerine baktir mutlaka belki tuplerin kapali onu bilmen gerekValla canım ben de klomen e cevap vermedim.. Doktor çok inatçı yumurtalıkların dedi.
Yapmadığım kalmadı ..
canim ina bilmiyorum cunku ben tukiyede yasamiyoum ama tuplerine baktir mutlaka belki tuplerin kapali onu bilmen gerek
îyneyi sgk karşılıyor ama karşılama şartları var aşılama için doktor raporu gerekiyor onu da her hastane vermiyor rapor için heyete girmek gerekiyor genellikle önce 3-4 sefer klomenle deneme yapıyorlar sonra olmazsa rapor çıkartıyorlar bana puregon 300 3 kutu ve ovitrelle çatlatma îğnesi vermişti doktor sgksız 1200 falan tutuyordu ben sgk katılım payı verdim sadece 200 tlValla canım ben de klomen e cevap vermedim.. Doktor çok inatçı yumurtalıkların dedi.
Yapmadığım kalmadı denebilir..
ayrıca zaten bu rapor çıkartmak için doktor tüp filmi de istiyor mutlaka istanbulda oturuyorsan zeynep kamil hastanesi yapıyor bu dediklerimi tüp filmi de ben çektirdim zeynep kamilde biraz acılı ve sancılı ama özel merkez var birtane avrupa yakasında orası çekiyordu yanlış hatırlamıyorsam 350 liraydı ama ağrısız sancısız olduğunu söylüyorlar orada ben çok ağrı hissetmedim ama film çektirirken insanın biraz canı yanıyor Ma korkulacak bişey değil özel hastanelerde narkozla bile çekiyorlar biraz fiyatlı oluyor sadece medipol üniversitesine sormuştum burda 1200 demiştiSağolasın bebek isteyen her kadının hakkı anne olmak..
bir gün bizde oluruz inşallah. .