- 22 Nisan 2015
- 19.171
- 116.774
-
- Konu Sahibi sananesanane
öyleydi sanırım medipole o parayı vermeye gerek olduğunu zannetmiyorum ameliyat gibi anesteziyle yapıyormuş medipol o fındıkzadedeki yer ağrısız çekiyoruz bi sıkıntı yaşamadan hemen toparlanırsınız demişti sgk ile ilgili 5 yıl şartını duymadım gerçi benim 7-8 yıldır düzenli sgklıyım oyüzden bir sıkıntı yaşamadım ama raporsuz baya maliyetli oluyor ilaçlar en azından puregon baya pahalı ama bu tedavi için gonal f diye iğne var aynı işe yarıyor onun fiyatı daha uygun bildiğim kadarıylaTeşekkür ederim bilgiler için. Aşılama için sanırım 5 yıl sigorta şartı aranıyo diye biliyorum sgk'nın iğneleri karşılaması için.. Rahim filmi her yerde karşıma çıkıyo zaten.. Çektiricem o acısız dediğiniz yeri de duydum, artı medipol de tavsiye edilmişti. Sanırım canım biraz tatlı, o nedenle fındıkzadedeydi yanlış hatırlamıyosam, oraya gidebilirim..Zehra_mda
Baktım şimdi fiyatlarına puregon 300 230 tl gonal f 450 340 tlTeşekkür ederim bilgiler için. Aşılama için sanırım 5 yıl sigorta şartı aranıyo diye biliyorum sgk'nın iğneleri karşılaması için.. Rahim filmi her yerde karşıma çıkıyo zaten.. Çektiricem o acısız dediğiniz yeri de duydum, artı medipol de tavsiye edilmişti. Sanırım canım biraz tatlı, o nedenle fındıkzadedeydi yanlış hatırlamıyosam, oraya gidebilirim..Zehra_mda
Çok sağolasın.. Sgk'da bizim 5 sene dolmadı, onu bi'' araştırmak lazım.. Sizin tedaviniz nasıl gidiyor?Baktım şimdi fiyatlarına puregon 300 230 tl gonal f 450 340 tl
Bu konuyu bi eczaneye sorun en iyi onlar bilir bana bir çıktı vermişlerdi ödeme koşullarının yazılı olduğu ona baktım ama bulamadım. Her eczane de işlemi bilmiyor ben raporum olduğu halde eczaneye gittim iğneleri almaya reçeteyi girmeyi beceremediler zeynep kamildeki eczanelere sorun onlar daha sık karşılaşıyor reçeteyle raporlu ilaçla diye oraya yönlendirdiler ordaki eczane raporu girdi ve ilaçlarımı sgk ile alabildim. Birde bildiğim şu var önceden çocuğu olmuş kişilere 2. Çocuk için ödeme yapmıyor sgkArkadaslar ben daha atanali 2 yil oldu 25 yasindayim ne yani ben 5 yildr sgkli deglim diye o kadar para mi gdecek ignelere niye bu kadar pahali ya tanesi ne kadar mesela raporsuz
Az önce yazdım fiyatlarını internete ilaç isimlerini yazıp fiyat yazınca çıkıyor onun dışında 5 yıl önce giriş yapmak tüp bebek için geçerli aşılamayla ilgili bir bilgi bulamadım tupbebek.name.tr sitesinde yazıyor buraya kopyalamadım.Arkadaslar ben daha atanali 2 yil oldu 25 yasindayim ne yani ben 5 yildr sgkli deglim diye o kadar para mi gdecek ignelere niye bu kadar pahali ya tanesi ne kadar mesela raporsuz
cok sag ol canim verdigin bilgiler icin 450 350 tane fiyati mi kutu mu ayrica bir kutuda kac tane oluyor ki doktor bana daha igneye gecmedi ama gececek gbi bir ay daha klomen kullandiktan sonra tup bebek ve asilama icin 5 yil sgk 3 yil evlilik vs.kurallar bana hic uymuyor eger varsa bu kurallarAz önce yazdım fiyatlarını internete ilaç isimlerini yazıp fiyat yazınca çıkıyor onun dışında 5 yıl önce giriş yapmak tüp bebek için geçerli aşılamayla ilgili bir bilgi bulamadım tupbebek.name.tr sitesinde yazıyor buraya kopyalamadım.
Henüz hiç yumurtam gelişemedi malesef sabırla bekliyorum ilk başlarda çok kafama takıyordum ama artık çok normal bişeymiş gibi geliyor dua ediyorum olsun diye ama artık yavaş yavaş hevesim kaçıyor çocuk konusunda yada olmazsa hayal kırıklığına uğramıyım diye osikolojik olarak kendimi korumaya aldım bilmiyorum. Önceleri kimseye söyleyemiyordum tedavi gördüğümü şimdi aileme yakın arkadaşlarıma ve eşimin kardeşlerine söyledim tedavi gördüğümü insanların bilmesi de çok umrumda değil artık. Zaten bu işin en çok psikolojik yönü insanı yıpratıyor
Tüp bebek için var ama aşılama için olduğunu zannetmiyorum ama yine de bu işi bilen bir eczaneye danışın derim. Puregon 300 yazdığım bir şişe internette fiyatı da http://www.ilacrehberi.com/v/puregon-300-iu-036-ml-sc-enj-icin-sol-iceren-1-k-d00d/ bu adreste yazıyor eczanede aynı fiyatmıdır bilmem içinde de 300 ml var doktor duruma göre günlük doz belirliyor bana gündr 50 ml bsşlamıştı yumurta gelişmeyince 75 e çıkarttı yani günde 50 ml kullanan kişiye 6-7 gün gidiyor bir şişe bir ay boyunca 3 şişe bitirdim yumurta gelişmedi iptal oldu ama günde 150 ml kullanan kadınlar da vardı gittiğim yerde ve 5-6. Günde yumurta gelişen çatlatma iynesi yaptıran da vardı oyüzden bir ayda kaç şişe gerekeceği kişiye göre değişir.cok sag ol canim verdigin bilgiler icin 450 350 tane fiyati mi kutu mu ayrica bir kutuda kac tane oluyor ki doktor bana daha igneye gecmedi ama gececek gbi bir ay daha klomen kullandiktan sonra tup bebek ve asilama icin 5 yil sgk 3 yil evlilik vs.kurallar bana hic uymuyor eger varsa bu kurallar(((((
Canım Allah sabır versin emeklerinizi noş çıkartmasın inşallahBenimde hiç yumurtam büyümedi, 6 ay klomen kullandım.. Sizi çok iyi anlıyorum..
Önemli olan psikoloji zaten, biz kendimizi üzüyoruz işte. Olmayınca yıpratıyoruz kendimizi.
Çok güzel bir rüyaymış canım inşalalh tez zamanda gerçek olurZehra_mda Amin inşallah.. Biliyo musun dün gece rüyamda bebeğimin olduğunu gördüm.. Doğum yapmışım, hala etkisindeyim.. Kucağımda pışpışlıyorum uyuyo, benim bebeğimmiş.. Etrafa bakıyorum kayınvalidemlerdeyim, "anne bak diyorum benim bebeğim..." Nasıl gerçekti nasıl.. Şimdi bile tüylerim diken diken.. Rüyada bile olsa görmek anne olduğumu.. Annelik duygusunu hissettim ya resmen, benim bebeğim derken..
Genlede 3 kez klomen deniyorlar olmazsa 3-5 drfa aşılama öyle de olmazsa tüp bebek ben devlet hastanesine gidiyorum orda öyle yani başka seçenek olsaydı yaparlardı heralde çünkü tüp bebek devlet için daha maliyetli olur heraldearkadaşlar merhaba öncelikle bu zor ve sıkıntılı zamanlarımızda Allah hepimizin yardımcısı olsun ve tez zamanda hayırlı sağlıklı bebekler kucağımıza almayı nasip etsin. şimdi bi şey sormak istiyorum. bende polikistikover var ama çok ileri derecede değil adetlerim falan düzenli sayılır her ay oluyorum en azından. 3 seferdir klomenle yumurta elde ediyoruz ama döllenemiyor eşimde de bişey çıkmadı. doktor bana bu ay rahim filmi çekicek sonra 3 kez aşılama olmazsa da artık tüp bebek dedi. tüp bebeğe bu kadar çabuk mu geçiliyor başka bi seçenek kalmıyor mu yani?
Çok güzel bir rüyaymış canım inşalalh tez zamanda gerçek olur