polikistik overli olup hamile kalanlar yardim

Yumurtanız kendiliğinden gelişiyorsa klomene gerek duymamıştır zaten kendiliğinden gelişiyorsa kullanmayın insanı psikolojik olarak baya etkiliyor benim bazen durup durup ağlamak geliyor içimden film falan seyrediyorum abuk subuk az bişey duygusal sahnede hemen ağlıyorum

Evet canım gerek duymadi ama bana nedense kullanSam daha kaliteli olacak gibi geliyor.. kendimizi birseylerle oylamamiz lazım sanırım stresten olmuyor.. Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin

Amin inşallah.. Doktorların verdiği tedavi değişebiliyo.
Bana mesela sadece şeker hapı verdi gebelik oluşuna kadar kullan dedi folik asitle beraber..
Ama ben öncesinde klomen kullanmıştım fayda sağlamamıştı.
Her yiğidin yoğurt yemesi farklıdır der ya, özlü sözü doğru söyledim bilmiyorum öyle işte..

Kimsenin emeklerini boş çıkarmasın Mevla.. Önemli olan o.. Gerisi boş..

özele gidiyorum ben devlet hastanesinde resmen hayvan muamelesi yapıyolar insanın daha çok siniri bozuluyo sekreterinden doktoruna hepsi ayrı bi tip! off çok zor bişey ya yarın da rahim filmim var inşallah tüplerim açık çıkar

hmm herkese aynı demekki peki 2 sene falan çocuğu olmayanlar var çevremde acaba kendi haline mi bırakıyolar tüp bebek mi deniyolar merak ettim. sorsan bişey demiyolar ama yoo ben istemiyorum şu an çocuk falan diyolar :) halbuki söylese bilgi alıcam başka niyetim yok ama işte ben nasıl saklıyosam onlarda saklıyolar :)

klomen çünkü 6 kereden fazla kullanılamıyor rahim kanseri yapma riski çok yüksekmiş. o yüzden ne kadar az kullansak o kadar kardır. hatta bazı doktorlar 1 ay ara verdirerek kullandırıyolarmış. işte malesef bu tür tedavilerde bütün ilaçların ağır yan etkileri oluyor =/

MERHABA , BU YAZIMI KONU AÇIP PAYLASMISTIM ENYALİOS ARKADASLA Bİ SOHBETİMİZ OLMUSTU BURDADA TECRUBELİ COK ARKADAS OLDUGUNU GÖRÜNCE YAZMAK İSTEDİM ,

Kızlar merhaba

Ben yeni üye oldum.ilk adetimi gördüğümden bu yana PKOS olduğumu biliyorum.zaten biliosunuz PKOS daha anne karnındayken olan bi hastalık.Adetlerim hep düzensizdi arada bir düzenli geliodu.belli bi yaşa gelince de doğum kontrol hapları kullandım adet görmek için.165 cm boyum ve 78 kiloyum. devamlı kilo alıp verdim PKOSdan dolayı, şimdi bu 5 kilo vermiş halim çocuk istediğim için insallah dahada vrebilirim.Tüylnemem de vardı lazerle kurtuldum çok şükür..2 yıllık evliyim.2 aydır korunmuyoruz.Ben size dr'umla takiplerimi anlatacağım.Aynı durumda olan arkadaslar varsa birlikte konusalım sohbet edelim istedim.

Korunmayı bırakmadan önce 3 ay jasmine isimli doğum kontrol hapı verdi dr'um durumu düzenlemek adına,bu arada 5 kilo verdim işte.3 ayın sonunda jasmin'i bıraktık ve korunmadığımız ilk aya girdik.adet başlangıc tarihim 12 nisan oldu.sonra adetin 11.gününde tekrar doktora gittim.alttan muayenede pkos'ta hep olan bir suru kistcik yani yumurta göründüğünü ama hiçbirinin atak yapıp büyümeye başlamadığnı söyledi.Daha sonra 16.gün de gittim halen büyüme ve atak yok dedi.artı adeti bekliycez dedi.gec döllenme oldumu bilmiyorum
ve pazartesi günü tekrar gittim adetim 7 gün geciktiği için ( b hcg de yaptırmıştım adetin 34.günü negatif)

dra gittiğimde alttan muayenede bakınca dediki evet baya tembellik var dedi hiçbir hazırlık yapmamış dedi,galiba klomensiz olmuycak bu iş dedi ,
rahim de ince şu an dedi,

ve tarlusal isimli bi hap verdi.bildiğim bi hap PKOS dan dolayı çok kullanıyorum.

dün başladım.4 gün günde 3 defa kullanacağım.

korunmayı bırakıncada gluchophage ve folik asit baslamıstı dr zaten

soğan kürünü deniyim dedi yumurta tembelliği için yaptım 2 yudum aldım içemedim

YUMURTA TEMBELLİĞİ OLAN ARKADASLAR KENDİLİĞİNDEN YANİ KLOMENSİZ YUMURTA GELİŞTİREBİLENN VAR MI ?
VEYA BUNA İYİ GELEN BİŞEY VAR MI ?

izlediğim yol iyimi sizce, bide geç döllenme olmuşşsa hamile olabilirmiyim , evet dr alttan baktı hiçbişi görmedi insanız işte umut edioz

arkadaşlar nolur fikirlerinizi bekliorum

Arkadaslar dokor gecen hafta klomeni gunde 3e cikarmisti dun bitti hap p.tesi kontrole gdecem bakalim durum ne.gecen gunde 2 kullandgmda kasik ve bel agrilarim vardi hep ama doz arttigi halde bu kullanmamda hcbir sey anlamadim hic bi belirti uyari agri sizi yok hcbir sey kullanmams gbiyim.aklima 2 sey geliyor o agrilar ya ilk kullanisim diye vardi ya da bu sefer hc ise yaramadi ilac yumurta flan olusmadi o yuzden agri yok((((

Ayni yolun yolcusuyuz hc anlamaya gerek yok benimkni ayni seyleri yasiyoruz ama tek bildgm doktor alttan bakip gelsme yok dedyse bence hamile dglsin canim cunku oyle olman icn yumurta olusup atak yapip buyuyecek catlayck vs.tedaviye baslaman iyi olmus ben de bu ay bsladim cocuk istedikten 6 ay snra basladim baktim olmuyor anladm bi doktor mudahalesi gerektgni ama klomeni gecen hafta kullandim yumurta buyumedi bu hafta 3e cikti p.tesi gdcem kntrole gelismeleri yazacagm burdan ki birbrmze fikir verelim yol gosterelim diye:)))))

cnm cevabınm için tesekkür ederim , bende oyle düşünüyorum, zaten kandada baktık negatif diye , ama iste burda arkadasların yazdığı gec dollenme falan olaylarını okuyunca insan umut edio,

bende su an tarlusal'ın 3.günündeyim yarın bitiyor, adetimi bekliycem sonra 2.ay oldugu için tedavisiz iliski deniycez ,
doktorumda tam yumutrtlama dönemlerimde yurtdısında olacakmıs , napsam bilemedim,

burdan sende bana gelişmeleri yaz cnm

sevgiler,

Kızlaarr ben bugün rahim filmi çekildim ve hiiiçç korkulucak bişey değilmiş! Boşuna korkmuşum o kadar eğer çekilmeniz gerekirse sakın korkmayın hiç acı falan olmadı

kızlar 4 ay boyunca klomen+çatlatma iğnesi oldum ve son iki ayında 1 er hafta adetim gecikti her seferinde ümitlendim ama sonuc negatif. hastanede kan tahlilinde bekelrken içimde bi ümit vardı negatif görünce kafamdan kaynar sular boşaldı. geçen ay hsg cektirmem gerekiodu içimden bi ses gitme dedi gitmedim korkuyorum çünkü ve bu ay kaçışım yok gidip hsg cektircem ama ne iğne ne ilaç bu ay hiç bişiy kullanmadım yine de bi ümit inşallahh adet olmam

canım hsg den korkma bak ben dün çekildim hiç öyle acı ağrı falan hissetmedim çok şükür. gitmeden yarım saat önce dicloflam diye kas gevşetici var onu iç ve korkma ilaç çok işe yarıyor hem o adet ağrısı gibi olan ağrıyı çok çok hafif hissediyosun hem de kendini kasmıyosun uyuşturuyo ya bişey hissetmiyosun. onu çekilenlerin çoğu arkasından hamile kalıyomuş inşaAllah bize de öyle olur :) bende de adet gecikmesi oluyo klomenden sonra o nasıl oluyo anlamıyorum. insan boşuna ümitleniyo onun için ben adetime bir gün kala evde test yapıyorum o negatifse zaten adet oluyorum ama yine de günümden bir gün geçince de kan testi yaptırıyorum ki boşuna ümitlenmiyim diye. artık psikolojiyi koruyabilmek adına böyle şeyler keşfettim :)

Rabbim bu cumanın yüzü suyu hürmetine tüm şifa bekleyenlere şifa versin
(amin)
Bende yer araştırıyorum kelebekkkk888
Hsg'den sonra hamile kalan çok fazla..
Nasip tabi herşeyden önce...
Bakalım inş sana şifa olur...

Merhaba arkadaşla araniza yeni katildim benimde yumurta kalitesizligi var hamile kalamiyorum 1 sene oldu evleneli 33 yasindayim bebis istiyorum kismet olmuyor boyle sorunla karsilasanlar varmi bana yardimci olabilirmisiniz lutfen

işte hepimiz aynıyız canım poliskistikover o zaten. yumurta döllenmeye uygun hale gelecek kadar büyümüyor gelişmiyor. küçük küçük kalıp kiste dönüşüyor. Allah sana da bize bir an önce sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin. çok zor bişey ancak biz anlarız birbirimizi.

Aminn canim Bendede vardi 2 santimlik kist ama kist olupta hamile kalanlarida duymustum canim kac sefer ozelede gittim tup bebek yada asilama dediler cok erken dedim 1 senelik olmamistim daha tedavide vermediler zaman kaybi olur die ilk once hormonlardaydi sorun ikinci testimde duzeldi sonrada yumurta kalitesizligi cikti onada tedavi verilmedi sonrada gitmedim hic Allah bebek bekleyenlere nasip etsin insallah zor bi durumus bu canim yaa

mrhaba arkadaşlar bnde polikstik overlıyım yaklaşık bir buçuk yıllık evlıyım hic korunmadık gebelik olmadı.. daha yeni tedaviye başladım rahm flmi hrmon tahlilim ypıldı eşimde sorun yok.. aranızda hamile kalan varmıııı

bence bekleme canım ne diyolarsa yap tüp bebekse tüp bebek. ben şuan o kadar zaman istemediğim için çok pişmanım şimdiki aklım olsa evlenir evlenmez hemen tedaviye başlardım. benimle birlikte olmayan 3 arkadaşımın oldu biri doğum yaptı diğerleri yeni hamile ben kaldım öyle olunca daha kötü oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…