Canim ya Allah hepimizin yardimcisi olsun buyuk ihtimal bende de igneye gecer doktor klomen'olmadi bu ay malesef 2 tane olusmus buyugu 11 mm igne mi asi mi tup bebek mi ben her seye tamamim kabulum benim canimi skan pskolojmi cokerten ruyalarimi bile etkileyen sey o doktora gidip gttigin gibi geri donmek bombos yumurta buyumeyince surec ilerlemiyor esim o kapidan her ciktgmda adam ne oldu diye soruyor keske bi gelisme olsa onun o merakina guzel cevap verebilsem bugun dedm artik yalniz gelmek istiyorum kapida umutla beklemen beni uzuyor dedim
((insanin aklina her sey geliyor Allah korusun benim esim cocuklari cok seviyor ya olmazsa beni terk eder mi acaba hadi terk etmedi sogur mu benden acaba cunku cocuk evde iliskileri saglamlastiran bi unsurdur.o kadar kotu seyler geliyor ki aklima sabah gttim doktora aksama oldu hala basim agriyor.bi de ablam gecip telfnda karsi komsunun cocugu olmuyordu adam zengin kadinin haberi bile yokken gdip 2.bi kadin almis ayri ev acmis ve hamileymis kadinin dunyadan haberi yok dedi.insaniz sonucta aklimza her sey geliyor