-
- Konu Sahibi sananesanane
Canim ya Allah hepimizin yardimcisi olsun buyuk ihtimal bende de igneye gecer doktor klomen'olmadi bu ay malesef 2 tane olusmus buyugu 11 mm igne mi asi mi tup bebek mi ben her seye tamamim kabulum benim canimi skan pskolojmi cokerten ruyalarimi bile etkileyen sey o doktora gidip gttigin gibi geri donmek bombos yumurta buyumeyince surec ilerlemiyor esim o kapidan her ciktgmda adam ne oldu diye soruyor keske bi gelisme olsa onun o merakina guzel cevap verebilsem bugun dedm artik yalniz gelmek istiyorum kapida umutla beklemen beni uzuyor dedimCanim benim 6ay oldu 3defa klomen denedik klomend cevap bile vermedi yumurtalarim son uc audackarindan igne yaptim kendime buyuduler hamile kalamadim bu ayda 3tanr birden buyumus ve riskli dedi doktorum bekliyoruz bu ay canim
Amiiin cok haklisin:))))sırf çocuk olmuyor diye sana öyle bişey yapıcak bi adamla evli olmak bile hata defolsun gitsin öyle yapan da Allahından bulsun ya aldattığı kadının da olmazsa? sonuçta doğal yollarla hamile kalamamak günümüzde çok yaygın. bunu veren de Allah vermeyen de Allah bizim suçumuz ne? öyle düşünüpte çocuk için karısını ortada bırakan erkeklerin hiç birine de Allah nasip etmez inşallah :)
Canim seni anliyorum bunlari dusunmekte cok cok ama cok haklisin ama sadece sunu dusun sorun esinde olsaydi sirf cocugun olmuyo diye onu bosayip bi baska erkekle evlenirmiydin ben asla yapmazdim o yuzden benim vicdanim rahat ve doktor ne diyorsa yapiyorum elimden gelenin fazlasini hemde benimde kaynanam tuttu dedi eski yillarda bi kadinin cocugu olmamis kadin kendi elleriyle kocasini evlendirmis bunu bana gelinine anlatiyo ve tamda hastaneden konusurken yani bu soylencek lafmi ama ben esimi biliyorum o bana yeter ve inancin olsun biz esimle 10sene flortten sonra ne zorluklarla ne sevdalarla evlendik ama egerki sirf cocugum olmuyo diye heleki ben elimden geleni yapiyorsam ve olmuyosa bu nedenle baska bi kadin tercih edicekse inanki hic ama hic onemli deil gitsin baskasina cunku ben kocamla evlenmek icin evlenmedim onu sevdigim icin evlendim boyle dusunen adamin sevgisi bitmistir ve heran aldatabilir en azindan tertemiz ayrilirim evet cok uzulurum kahrolurum ama beni bosadigi icin deil beni sevmekten vazgectigi icin o yuzden hic uzme tatli canini hersey olacagina variyo allah yardimcimiz olsun yuce rabbim herseyi goruyo allah yuzumuze baksiCanim ya Allah hepimizin yardimcisi olsun buyuk ihtimal bende de igneye gecer doktor klomen'olmadi bu ay malesef 2 tane olusmus buyugu 11 mm igne mi asi mi tup bebek mi ben her seye tamamim kabulum benim canimi skan pskolojmi cokerten ruyalarimi bile etkileyen sey o doktora gidip gttigin gibi geri donmek bombos yumurta buyumeyince surec ilerlemiyor esim o kapidan her ciktgmda adam ne oldu diye soruyor keske bi gelisme olsa onun o merakina guzel cevap verebilsem bugun dedm artik yalniz gelmek istiyorum kapida umutla beklemen beni uzuyor dedim((insanin aklina her sey geliyor Allah korusun benim esim cocuklari cok seviyor ya olmazsa beni terk eder mi acaba hadi terk etmedi sogur mu benden acaba cunku cocuk evde iliskileri saglamlastiran bi unsurdur.o kadar kotu seyler geliyor ki aklima sabah gttim doktora aksama oldu hala basim agriyor.bi de ablam gecip telfnda karsi komsunun cocugu olmuyordu adam zengin kadinin haberi bile yokken gdip 2.bi kadin almis ayri ev acmis ve hamileymis kadinin dunyadan haberi yok dedi.insaniz sonucta aklimza her sey geliyor
AMINNNNNN:)))sırf çocuk olmuyor diye sana öyle bişey yapıcak bi adamla evli olmak bile hata defolsun gitsin öyle yapan da Allahından bulsun ya aldattığı kadının da olmazsa? sonuçta doğal yollarla hamile kalamamak günümüzde çok yaygın. bunu veren de Allah vermeyen de Allah bizim suçumuz ne? öyle düşünüpte çocuk için karısını ortada bırakan erkeklerin hiç birine de Allah nasip etmez inşallah :)
Canim biz de 7 yil gorustukten sonra evlendik universite 1.sinifta basladi ben ona guveniyorum o kadar kotu kalpli degil ama inan ki bu surecte resmen seytan o kadar cok ugrasiyor ki insanla hep aklima kotu seyler getiriyor beni uzen 2.faktor okulumda ukala hamilelerin olmasi ve her gun bana bebek var mi dye sormalari ogretmen olmus bi de bunlar ayda bir sorsa anlayacagim her gun sormak nedir ya bunun altinda art niyet aranir dua etmekten baska sansimiz yok bizim derdimizin'dermani Allah ilaclar sadece vesileCanim seni anliyorum bunlari dusunmekte cok cok ama cok haklisin ama sadece sunu dusun sorun esinde olsaydi sirf cocugun olmuyo diye onu bosayip bi baska erkekle evlenirmiydin ben asla yapmazdim o yuzden benim vicdanim rahat ve doktor ne diyorsa yapiyorum elimden gelenin fazlasini hemde benimde kaynanam tuttu dedi eski yillarda bi kadinin cocugu olmamis kadin kendi elleriyle kocasini evlendirmis bunu bana gelinine anlatiyo ve tamda hastaneden konusurken yani bu soylencek lafmi ama ben esimi biliyorum o bana yeter ve inancin olsun biz esimle 10sene flortten sonra ne zorluklarla ne sevdalarla evlendik ama egerki sirf cocugum olmuyo diye heleki ben elimden geleni yapiyorsam ve olmuyosa bu nedenle baska bi kadin tercih edicekse inanki hic ama hic onemli deil gitsin baskasina cunku ben kocamla evlenmek icin evlenmedim onu sevdigim icin evlendim boyle dusunen adamin sevgisi bitmistir ve heran aldatabilir en azindan tertemiz ayrilirim evet cok uzulurum kahrolurum ama beni bosadigi icin deil beni sevmekten vazgectigi icin o yuzden hic uzme tatli canini hersey olacagina variyo allah yardimcimiz olsun yuce rabbim herseyi goruyo allah yuzumuze baksi
Anliyorum canim ya onlara bi kere cevap ver :) cok iyi geliyo ve inanki bir kez cevap verince birdaha asla sormuyorlar zannedersin nifusimuz milletten soruluyo bende hic sevmiyom oyle insanlari ama uzme kenxini sen kendini uzdukce bu sorun hep seninle olucak unutmaCanim biz de 7 yil gorustukten sonra evlendik universite 1.sinifta basladi ben ona guveniyorum o kadar kotu kalpli degil ama inan ki bu surecte resmen seytan o kadar cok ugrasiyor ki insanla hep aklima kotu seyler getiriyor beni uzen 2.faktor okulumda ukala hamilelerin olmasi ve her gun bana bebek var mi dye sormalari ogretmen olmus bi de bunlar ayda bir sorsa anlayacagim her gun sormak nedir ya bunun altinda art niyet aranir dua etmekten baska sansimiz yok bizim derdimizin'dermani Allah ilaclar sadece vesile
Az kaldi zaten saglam bi cevap verip kapatacagim cenelerini:))))Anliyorum canim ya onlara bi kere cevap ver :) cok iyi geliyo ve inanki bir kez cevap verince birdaha asla sormuyorlar zannedersin nifusimuz milletten soruluyo bende hic sevmiyom oyle insanlari ama uzme kenxini sen kendini uzdukce bu sorun hep seninle olucak unutma
Hah soyl bisi diyimmi cevap verince ruhen sene rahatliyorsun bi kere bi dugunde bi teyze cocuk yapmicakmiyim die sordu bunda bisi yok daha dusunmuyoruz desim tutturdu herkesin icinde yok yok yp sen mutlaka yap tamam diyorum yine ayni laf bir deil iki deil sonunda desim tamam teyze sirf senin icin bugun baslicam hic merak etme ogun bugundur yanima bile ugramiyo:))Az kaldi zaten saglam bi cevap verip kapatacagim cenelerini:))))
Supersin:))))cok afedersin yatak odasi bekciligi yapiyorlar resmenHah soyl bisi diyimmi cevap verince ruhen sene rahatliyorsun bi kere bi dugunde bi teyze cocuk yapmicakmiyim die sordu bunda bisi yok daha dusunmuyoruz desim tutturdu herkesin icinde yok yok yp sen mutlaka yap tamam diyorum yine ayni laf bir deil iki deil sonunda desim tamam teyze sirf senin icin bugun baslicam hic merak etme ogun bugundur yanima bile ugramiyo:))
Canim ben bu testlerin bozuk sonuclar verebilecegni yeni ogrendim doktordan spermler 3 haftada bir yenileniyormus siz bu testi bence 1 ay sonra tekrar yapin belki yanlistir sonuc adamin o gun ne yeyip ictigi ruh hali vs.hep etkiliyormus sonuclariKızlar Bugün eşimin spermiyogramı çıktı sonuçlar inanılmaz geçen sene yine vermişti 100 milyon du ve tüm değerleri normaldi bir sene sonra bugün 3 milyon çıkmış!! Nasıl olabilir böyle birşey inanamadık! Normal sperm sayısı 0 diyor! Eşim çöktü resmen sorun bende diye 1.5 senedir içmediğim ilaç gitmediğim doktor kalmamıştı! Bi sene de böyle bir düşüş nasıl olabilir aklım almıyor
Sorma ellerinde olsa gelip kontrol etcekler:)Supersin:))))cok afedersin yatak odasi bekciligi yapiyorlar resmen
Canim testi ayni yerdemi yaptirdiniz acaba yoksa farklimi testte sorun olmus olabilir yada esin asiri stresliyse olabilir ve doktorun dedigi gibi 3gunluk korumadan sinrami verdiniz spermi oda onemli kac gun beklediniz tahlil icinKızlar Bugün eşimin spermiyogramı çıktı sonuçlar inanılmaz geçen sene yine vermişti 100 milyon du ve tüm değerleri normaldi bir sene sonra bugün 3 milyon çıkmış!! Nasıl olabilir böyle birşey inanamadık! Normal sperm sayısı 0 diyor! Eşim çöktü resmen sorun bende diye 1.5 senedir içmediğim ilaç gitmediğim doktor kalmamıştı! Bi sene de böyle bir düşüş nasıl olabilir aklım almıyor
Tam 3.5 günlük verdi bence birinden biri yanlış stresle sıfıra iner mi hiç 10-20 fark olsa neyse 108 milyon nerde 3 milyon nerde. Testi 3 hafta sonra tejrarlayacağız belli olur o zamanCanim testi ayni yerdemi yaptirdiniz acaba yoksa farklimi testte sorun olmus olabilir yada esin asiri stresliyse olabilir ve doktorun dedigi gibi 3gunluk korumadan sinrami verdiniz spermi oda onemli kac gun beklediniz tahlil icin
Yok ya bence testtr hata var hadi 10 20milyon olsun nerdeyse hic kalmamis ama sikmayin caninizi kesinlikle tekrarlayin testi allah herseyin hayirlisini nasip etsin canimTam 3.5 günlük verdi bence birinden biri yanlış stresle sıfıra iner mi hiç 10-20 fark olsa neyse 108 milyon nerde 3 milyon nerde. Testi 3 hafta sonra tejrarlayacağız belli olur o zaman