polikistik overli olup hamile kalanlar yardim

Doktor bana dedi ki normal durumlarda 1 yili bekliyorum ama pcoda gerek yok beklemeye hemen tedaviye geciyorum cunku yumurtalik tembelken bekleyemeyiz dedi.klomen verdi gunde 2 kez 5 gun kullan bitince de 5 gun bekle 6.gun kontrole gel bakalm yumurta olduysa catlatma ignesi yaparz sonra da asilama yaparz dedi.hap dun bitti cuma gdcem kontrole:KK43:((((umutlanmak da istemiyorum cunku aksi olunca yikiliyorum resmen
Anlıyorum canım seni aşılama ıcın ıki saat oncesinde gidiliyor hastaneye gitmeden esine acı Kahve içir derim ıyı geliyor spermler adına

Canim benim esimr bi sorun yok sadece bende pko var valla ben kurde denedim klomen kullandim menopur igne yapiom simdi yumurta buyusun die son artik bu seferde olmazsa asilama yapicaz artik oteki ay bakalim asilamada nasil oluyo peki islemler neler yapiliyo
Canım benim de yumurta takibi yapıldı sagolsun dr pek bilgi vermedi ben soruyorum hep soru...yumurta iyi gelişti iki yumurta oldu bende...catlatma iğnesinden birgun önce kan geldi benden cok hafif..ertesi gün iğne yapıldı 36 saat snra aşılama

Aşılama cok basıt ve kısa bir işlem idrara sıkışık olman lazım İcine Sperm enjekte ediyor on dk yattım kalktım eve dondum..aşılama sonrası cınsel ilişki önerdi fakat esim yanımda değildi birsürü ben takviye yapamadım..derken aşılamanın 11 günü adet oldum zaten

Arkadaslar blysnz gecen ay klomen ve gliforla 2 tane yumurtam olustu 18 mm çatlatma ignemi oldum 17.güne kadar testler hep negatifti ztn ogün adet oldum ama cok yogun ve agrili daha bgn 3.gn olmasna ragmen ped yetistremym normalmı sizce bu ilaclarndan etkisndn midr

Meraba arkadaslar bu yumurta takibi toplamda kac gun suruyor ben 5 gun klomen kullandm 5 gun bekledm 6.gun doktora gttim doktor 2 tane kucuk yumurta var ama gelismemis 5 gun daha bekleyelim bakalm hala catlatacak kadar buyumezse ilacin dozunu artirz'dedi yani toplamda 17 gun oluyor bu kadar beklemek normal mi umut yok dimi buyuse smdiye kadar buyurdu:KK43:(((

Velhasil ben yine mutsuzum:KK43:((((
Slm canim valla sana tek bisi dicem sen kendini bu sekilde uzdukce bebegin sendn uzaklasio unutma moral cok onemli sen klomenden bahsediyorsun ben klomeni gectim yumurta buyutme ignesi yapiyorum 2ay ise yaradi ama hamile kalamadim bu ay tam 28gub olmasina ragmen kullabmam yumurtalarda tik yok bugun biraz buyumeye baslamis falan ama moral bozujlugu daha kotu yapio herseyi bunu sakin unutma tatlim

Slm canim valla sana tek bisi dicem sen kendini bu sekilde uzdukce bebegin sendn uzaklasio unutma moral cok onemli sen klomenden bahsediyorsun ben klomeni gectim yumurta buyutme ignesi yapiyorum 2ay ise yaradi ama hamile kalamadim bu ay tam 28gub olmasina ragmen kullabmam yumurtalarda tik yok bugun biraz buyumeye baslamis falan ama moral bozujlugu daha kotu yapio herseyi bunu sakin unutma tatlim
Haklisin canim ama bu oyle degisik bi duygu ki insan engel olamiyor uzuntusune ben hayatm boyunca bir seyleri kafama takmayan birisi olamadim ki zaten.yapi olarak da malesef sabirsiz biriym galiba hemen yikiliyorum disardan bakanlar cok guclu biri sanyor ama aslnda oyle deglm olumsuz sonucta yikiliyorum hemen.tip ilaclar isin bahanesi bence biz daha anne karnindayken ne zaman anne olacagmz belliydi Allah ne zaman kismet ederse o zaman olacak.insallah en yakin zamanda tum isteyenlere nasip eder

Haklisin canim ama bu oyle degisik bi duygu ki insan engel olamiyor uzuntusune ben hayatm boyunca bir seyleri kafama takmayan birisi olamadim ki zaten.yapi olarak da malesef sabirsiz biriym galiba hemen yikiliyorum disardan bakanlar cok guclu biri sanyor ama aslnda oyle deglm olumsuz sonucta yikiliyorum hemen.tip ilaclar isin bahanesi bence biz daha anne karnindayken ne zaman anne olacagmz belliydi Allah ne zaman kismet ederse o zaman olacak.insallah en yakin zamanda tum isteyenlere nasip eder
Inancin olsun bende ayni boyleyim sana yaziyorum guc vermek icin kendi kendime diyorum soylediklerini bide basarabilsen ama yapmak zorundsyiz egerki bi gun saglikli bebeklerimiz olsun istiyorsak yapmaliyiz uzme canini hersey olacagina variyir sen ne yaparsan yap

Meraba arkadaslar bu yumurta takibi toplamda kac gun suruyor ben 5 gun klomen kullandm 5 gun bekledm 6.gun doktora gttim doktor 2 tane kucuk yumurta var ama gelismemis 5 gun daha bekleyelim bakalm hala catlatacak kadar buyumezse ilacin dozunu artirz'dedi yani toplamda 17 gun oluyor bu kadar beklemek normal mi umut yok dimi buyuse smdiye kadar buyurdu:KK43:(((
Kafana Takma cnim bn gecen ay 5 gün gnde 2 tane kullandm olmadi 3 e çkardk gne olmadi nerdyse dgr adt gnüm gldi büyümúştü 2

Kafana Takma cnim bn gecen ay 5 gün gnde 2 tane kullandm olmadi 3 e çkardk gne olmadi nerdyse dgr adt gnüm gldi büyümúştü 2
Bu nasil is ya yumurta buyudu mu buyumedi mi ayri dert hadi buyudu catladi mi catlamadi mi ayri dert hadi catladi bu kez asilama ise yaradi mi yaramadi mi yani her seyde yuzde 50 hep ihtimal:KK43:((((

Arkadaslar gittim doktora sagda en buyuk 11 mm dedi.c.tesi bi daha bakalm buyumezse tarlusal veririy adet sokturucu adetten sonra klomenin dozunu artirirz dedi:KK43:(((ya bu 11 mm niye catlatilmiyor ki cok mu kucuk ayrica klomenin dozunu artirinca buyuyecegi ne malum velhasil mutsuz donuyorum yine

Arkadaslar gittim doktora sagda en buyuk 11 mm dedi.c.tesi bi daha bakalm buyumezse tarlusal veririy adet sokturucu adetten sonra klomenin dozunu artirirz dedi:KK43:(((ya bu 11 mm niye catlatilmiyor ki cok mu kucuk ayrica klomenin dozunu artirinca buyuyecegi ne malum velhasil mutsuz donuyorum yine
Dozu artınca daha büyür 18-20 mm olunca öatlatma iğnesi veriyolar. Bende adet olamadım 1 ay 10 gün geçti gebeleik testi yapıp adet söktürücü kullanıcam yine . Buarada sen yine iyisin ilk denemede yımurta oluşmuş ben 3. Denemedeyim hala yumurta oluşmadı iyi tarafından bakmayı dene birazcık yumurtan oluşuyor nihayetinde ilacın dozu artınca daha helişecek busefer çatlatma iynesini de yapar doktor

Dozu artınca daha büyür 18-20 mm olunca öatlatma iğnesi veriyolar. Bende adet olamadım 1 ay 10 gün geçti gebeleik testi yapıp adet söktürücü kullanıcam yine . Buarada sen yine iyisin ilk denemede yımurta oluşmuş ben 3. Denemedeyim hala yumurta oluşmadı iyi tarafından bakmayı dene birazcık yumurtan oluşuyor nihayetinde ilacın dozu artınca daha helişecek busefer çatlatma iynesini de yapar doktor
Bi de sunu anlamadim ilaca tekrar yuksek dozla baslamam icin illa adet sokturucu mu lazim canim hemen baslasam olmuyor mu doktor adet sokturucu verip tekrar dozu artirarak baslariz dedi

Dozu yukseltip yeniden baslamak icn adet sokturucu vericem dedi doktor adet olmak sart mi ki hemen bslasam olmaz mi anlamadm ben bu isi canim

Canim 11cok kucuk benimkini 18olmadan catlatma ignesi yapmiyolar benimde bu ay buyumedi sonra 3tane birde buyudu igneyi yapmammi korunmami soylediler cogul gebelik olurmus tehlikeliymis ve zaten fh lsh hormonlarin cok yukselmis olmazmis yani

Canim 11cok kucuk benimkini 18olmadan catlatma ignesi yapmiyolar benimde bu ay buyumedi sonra 3tane birde buyudu igneyi yapmammi korunmami soylediler cogul gebelik olurmus tehlikeliymis ve zaten fh lsh hormonlarin cok yukselmis olmazmis yani
Senin de mi klomenle buyuyor canim sen ne kadar zamandir bu surecle ugrasiyosun

Senin de mi klomenle buyuyor canim sen ne kadar zamandir bu surecle ugrasiyosun
Canim benim 6ay oldu 3defa klomen denedik klomend cevap bile vermedi yumurtalarim son uc audackarindan igne yaptim kendime buyuduler hamile kalamadim bu ayda 3tanr birden buyumus ve riskli dedi doktorum bekliyoruz bu ay canim

X