Ben dün dayanamayıp kan testi verdim negatif çıktı. Kesindir galiba dimi cuma regl olmam lazım çünküMerhaba doktorunuz ile bunu görüştünüz mü 3 ayı asla beklemez benim dıktorum 10 gün gecikmeden sonra test negatif ise söktürücü başlatıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dün dayanamayıp kan testi verdim negatif çıktı. Kesindir galiba dimi cuma regl olmam lazım çünküMerhaba doktorunuz ile bunu görüştünüz mü 3 ayı asla beklemez benim dıktorum 10 gün gecikmeden sonra test negatif ise söktürücü başlatıyor
Yani eğer geç döllenmeyse gecikmenin üzerine 10 gün kadar bekleyin diyorlar amaBen dün dayanamayıp kan testi verdim negatif çıktı. Kesindir galiba dimi cuma regl olmam lazım çünkü
Neyse bekleyeceğim mecburen cuma olmazsam belki cumartesi kan veririm yineYani eğer geç döllenmeyse gecikmenin üzerine 10 gün kadar bekleyin diyorlar ama
Zor zor ama yapamayacagımız hiçbirşey yok önce gerçekten inanalımBeklemek zaten zor bir durumken biz diğerlerine göre ekstra beklemek zorunda kalıyoruz ya gerçekten çok zor bir durum
Ben forumda kullananlar görmüştüm canım ama ben kullanmıyorum poliversin kullanıyorum ben 2 aydırDoktorum bana bu gıdısımde ocean polysitol ve ocean omega 3 verdi yumurta ilaclarına ek olarak kullananlarınız var mı
Ama inositol hakikaten çok etkili bir takviyeTakviye kullanıyor musunuz ? Beslenme ve takviyelerle döngüler düzene girebiliyor. Birde doktora gittiniz mi?
Görüşmedim yani bilerek söktürücü istemedim açıkçasıMerhaba doktorunuz ile bunu görüştünüz mü 3 ayı asla beklemez benim dıktorum 10 gün gecikmeden sonra test negatif ise söktürücü başlatıyor
Ocean omega 3 ve inositol kullanıyorumDoktorum bana bu gıdısımde ocean polysitol ve ocean omega 3 verdi yumurta ilaclarına ek olarak kullananlarınız var mı
Omega 3 ve polysitol günde bir kez basladım diğer ilaçlarımda var yunurta kaliteli büyüsün diye sonra cumartesi kontrolüm varOcean omega 3 ve inositol kullanıyorum
Polysitol günde kaç kere içiyorsunuz
Neden istemediniz zaman kaybetmiş oluyorsunuz böyle de 1,5 ayda bir şansınız olacakken böyle yılda 4 kez şansınız olmuş oluyırAma inositol hakikaten çok etkili bir takviye
Görüşmedim yani bilerek söktürücü istemedim açıkçası
İnşallah çok kısa zamanda istediğiniz en güzel en hayırlı sonuca ulaşırsınızOmega 3 ve polysitol günde bir kez basladım diğer ilaçlarımda var yunurta kaliteli büyüsün diye sonra cumartesi kontrolüm var
Çok haklısınız ama kendimce sebebim vardı inşallah bundan sonra düzenli ilerler de hiçbirşeye gerek kalmazNeden istemediniz zaman kaybetmiş oluyorsunuz böyle de 1,5 ayda bir şansınız olacakken böyle yılda 4 kez şansınız olmuş oluyır
Amin hepimiz güzel haberler alırızİnşallah çok kısa zamanda istediğiniz en güzel en hayırlı sonuca ulaşırsınız
Herşey gönlünüzce olsun ☺Çok haklısınız ama kendimce sebebim vardı inşallah bundan sonra düzenli ilerler de hiçbirşeye gerek kalmaz
Duphaston kullanabilirsiniz hem bebek varsa tutunmasını sağlıyor yoksa da adet olmanızı sağlıyorAma inositol hakikaten çok etkili bir takviye
Görüşmedim yani bilerek söktürücü istemedim açıkçası
Bu mesajınızı sonradan gördüm. İnşallah her şey istediğin gibi olurÇok haklısınız ama kendimce sebebim vardı inşallah bundan sonra düzenli ilerler de hiçbirşeye gerek kalmaz
Merhaba. Bende pcos imişim yeni öğrendim çocuk istiyoruz inşallah nasip olur Beni de katar mısınız ama sat bad dediğiniz nedir acaba onu bilmiyorumMerhaba, Kızlar Gebelik Planlayıp Polikistik Over'e takılanlar, kimler neler yapıyor nasıl yol izliyor bu yollardan geçmiş gebe kalabilmiş arkadaşlar neler yaptınız bu başlık hepimizi bir yere toplayan kimimizin tecrübelerini kimimizinse yol aradığı yer olsun hepimize uğur getirsin
Uğur getiren tablo muzu da kendimle başlatıyorum yeni gelenlerde Sat ve Bat tarihlerini yazarsalar tabloya eklerim.
İSİM SAT BAT @0619 @Smy99 @havvagns98 27 Mart 1 Mayıs @ridade21 28 Mart 1 Mayıs @Ozlenenhanim 12 Nisan 10 Mayıs @rabianizzz 13 Nisan 12 Mayıs @ela_mommy 17 Nisan 18 Mayıs @cilek gezegeni60 19 Nisan 19 Mayıs @Evrem34 19 Nisan 17 Mayıs @Fatoss06 23 Nisan 21 Mayıs @Cukurova78 28 Nisan 26 Mayıs @zlmtnz 29 Nisan 28 Mayıs @duralika 1 Mayıs 28 Mayıs @Bidamlaa 28 Nisan 30 Mayıs G gzd9097 30 Nisan 30 Mayıs @cidooss 28 Nisan 31 Mayıs A ayb00 26 Nisan 31 Mayıs @annelik yolunda 7 Mayıs 1 Haziran @evolievo 3 Mayıs 1 Haziran @2kediannesi 27 Nisan 2 Haziran @cebellato 2 Mayıs 2 Haziran @ayseaysss 5 Mayıs 5 Haziran @bodis 9 Mayıs 10 Haziran @balbadem2024 14 Mayıs 16 Haziran sdaak 24 Mayıs 24 Haziran
Sat son adet tarihi, bat beklenen adet canım benim bu arada hoş geldin Umarım çok hızlı atlatırsın bu süreci doktor ek olarak bir şey verdi mi nasıl ilerleyeceksinMerhaba. Bende pcos imişim yeni öğrendim çocuk istiyoruz inşallah nasip olur Beni de katar mısınız ama sat bad dediğiniz nedir acaba onu bilmiyorum