- 19 Haziran 2023
- 1.371
- 681
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence yapmalısın geç döllenme olmuş olabilirKızlar merhaba reglden 2 gün önce beta 0,24tü 2 gün geciktim sizce test yapmalı mıyım
Malesef bu ayda olmadiBence yapmalısın geç döllenme olmuş olabilir
Hayırlısı olsun canım ama bence hemen umutsuzluğa kapılma adet olmadığın sürece ihtimal var biliyorsunMalesef bu ayda olmadi
Duralika sat 1 Mayıs bat 28 Mayıs benide ekler misinizMerhaba, Kızlar Gebelik Planlayıp Polikistik Over'e takılanlar, kimler neler yapıyor nasıl yol izliyor bu yollardan geçmiş gebe kalabilmiş arkadaşlar neler yaptınız bu başlık hepimizi bir yere toplayan kimimizin tecrübelerini kimimizinse yol aradığı yer olsun hepimize uğur getirsin
Uğur getiren tablo muzu da kendimle başlatıyorum yeni gelenlerde Sat ve Bat tarihlerini yazarsalar tabloya eklerim.
İSİM SAT BAT @0619 @Smy99 @havvagns98 27 Mart 1 Mayıs @ridade21 28 Mart 1 Mayıs @Ozlenenhanim 12 Nisan 10 Mayıs @rabianizzz 13 Nisan 12 Mayıs @ela_mommy 17 Nisan 18 Mayıs @cilek gezegeni60 19 Nisan 19 Mayıs @Evrem34 19 Nisan 17 Mayıs @Fatoss06 23 Nisan 21 Mayıs Cukurova78 28 Nisan 26 Mayıs @zlmtnz 29 Nisan 28 Mayıs @Bidamlaa 28 Nisan 30 Mayıs G gzd9097 30 Nisan 30 Mayıs @cidooss 28 Nisan 31 Mayıs A ayb00 26 Nisan 31 Mayıs @annelik yolunda 7 Mayıs 1 Haziran @evolievo 3 Mayıs 1 Haziran @2kediannesi 27 Nisan 2 Haziran @cebellato 2 Mayıs 2 Haziran @ayseaysss 5 Mayıs 5 Haziran @bodis 9 Mayıs 10 Haziran @balbadem2024 14 Mayıs 16 Haziran sdaak 24 Mayıs 24 Haziran
Merhaba doktora gittiz miLekelenmem devam etmiyor sadece arada akıntı geliyor test yapmadım pazartesi doktora gideceğim için bu kadar gecikme olmamıştı ama pcos dan dolayı birşeyler olduysa bilmiyorum artık
Güzel haberler olsun canım benimKızlar bugün doktor kontrolüm vardı yunrta takibi yapacagız cumartesi de kontrolüm var bakalım neler olacak ☺
Pcos olduğumuz için yunurtamız ne zaman gelişti ne zaman dellendi bunu da bilemeyiz anlattıgıbız şeyler gebelik belirtisi gibi inşallah vardır teste değilde kana mı baktırsanız sat 14 nisan ise bat Max 1 ay olsa 14 mayıs yapar sizin cıktan geçmiş ateşiniz kaç peki bence yarın bi hCG baktırın benim doktorum normal gecikmeden sonra yap ve 10 gün sonra test yap yıne gecikirse söktürücü baslarız der hepKızlar merhaba ben de pcosluyum. SAT 14 Nisan. Geçen hafta çarşamba günü 22 mayısta kaset test yaptım ancak negatif çıktı. 23 mayıs perşembe günü kasık ve bel ağrım oldu tuvalete gittiğimde çamaşırıma gelmeyen ancak peçeteye gelen nirkaç damla pembe kan oldu. Adetim sökülüyor sandım. Ancak sonra kesildi ve beyaz akıntım gelmeye başladı. Cumartesi günü de beyaz akıntı içerisinde pembe ipliksi bir leke geldi bel ağrısıyla birlikte sonrasında yine kesildi 2 gündür gelen bir şey yok normal renksiz akıntı yaşıyorum. Buraya baktığımda karşıma yerleşme kanaması çıktı ancak yerleşme kanaması için adetten 3-7 gün önce yaşanır diyorlar test için adet tarihinin geçmesini bekleyin diyorlar. Ancak pcos olduğu için belirli bir adet tarihim yok. Test yapsam testte çıkar mı sizce ya da ne zaman yapmalıyım bu yerleşme kanaması olabilir mi varsa tecrübeniz paylaşabilir misiniz
Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı yunrta takibi yapacagız cumartesi de kontrolüm var bakalım neler olacak
Ateş bakmadım ancak kaç olması gerekir ateşiminPcos olduğumuz için yunurtamız ne zaman gelişti ne zaman dellendi bunu da bilemeyiz anlattıgıbız şeyler gebelik belirtisi gibi inşallah vardır teste değilde kana mı baktırsanız sat 14 nisan ise bat Max 1 ay olsa 14 mayıs yapar sizin cıktan geçmiş ateşiniz kaç peki bence yarın bi hCG baktırın benim doktorum normal gecikmeden sonra yap ve 10 gün sonra test yap yıne gecikirse söktürücü baslarız der hep
Normalden bıraz daha yüksek seyretmesi gerekirAteş bakmadım ancak kaç olması gerekir ateşimin
Hadi bakalım güzel güzel büyür yumurtaların inşallahKızlar bugün doktor kontrolüm vardı yunrta takibi yapacagız cumartesi de kontrolüm var bakalım neler olacak ☺
Takviye kullanıyor musunuz ? Beslenme ve takviyelerle döngüler düzene girebiliyor. Birde doktora gittiniz mi?Merhaba ben uzun süredir kk'nü takip ediyorum fakat yeni üye oldum pcosum sat 15 mayıs beklenen belli değil 3 ayda bir oluyorum genelde
Evet doktora gittim amh yüksek ve lh yüksek inositol d vit omega 3 ginseng falan kullanıyorum tabi düzelmesi uzun sürecek farkındayım ama inşallah düzelirTakviye kullanıyor musunuz ? Beslenme ve takviyelerle döngüler düzene girebiliyor. Birde doktora gittiniz mi?
Beslenmenizi değiştirmediyseniz değiştirmenizi öneririm. Glüteni ve laktozu kesip paketli gıdalardan uzak durmanız lazımEvet doktora gittim amh yüksek ve lh yüksek inositol d vit omega 3 ginseng falan kullanıyorum tabi düzelmesi uzun sürecek farkındayım ama inşallah düzelir
Merhaba doktorunuz ile bunu görüştünüz mü 3 ayı asla beklemez benim dıktorum 10 gün gecikmeden sonra test negatif ise söktürücü başlatıyorMerhaba ben uzun süredir kk'nü takip ediyorum fakat yeni üye oldum pcosum sat 15 mayıs beklenen belli değil 3 ayda bir oluyorum genelde