Kremalı olsun diyenler pastaya oy versinKek girer.Az çok herkes kek pasta ayrımını yapabilir.Kremalı bol soslu olursa kek kategorisine eklenmesin.O zaman pasta kategorisine oy versinler yapacak olanlar.
Aynen öyle.Kremalı olsun diyenler pastaya oy versin
Birine saç falan yap yada dudak kısmına kırmızı birşeylerapranxx Senin ayıcıklı pogacayi çok beğendi oğlum anne bir daha yap ama baba ayıyla anne ayı da olsun dedi
İriligine göre karar veriyor herhalde beni göbekli yapayım bir dahaki sefereBirine saç falan yap yada dudak kısmına kırmızı birşeyler
Oyyy kıyamamİriligine göre karar veriyor herhalde beni göbekli yapayım bir dahaki sefere
Yesin de ben göbekli olayım süsledikçe yiyor böyle işte.kreste yemek secmiyordu aldım yine sofra düzeni yok çocukta dertlendim yineOyyy kıyamam
Çocuklar küçükken öyle oluyor büyüyünce düzelir inşaallahYesin de ben göbekli olayım süsledikçe yiyor böyle işte.kreste yemek secmiyordu aldım yine sofra düzeni yok çocukta dertlendim yine
Yeni kategorimi ''Kekler Pastalar'' olabilir
Bekliyoruz tarifinizi
Kategoriyi ayırmayı düşünüyoruz ankkette oyunuzu kullanır mısınız?Evet evet en sevdiğim kesin katılacağım
Sabırsızlıkla bekliyorum...
Yenilen pehlivan güreşe doymaz misali ben de katılacağımEvet evet en sevdiğim kesin katılacağım
Sabırsızlıkla bekliyorum...
Yarışma bağımlılık yapıyorYenilen pehlivan güreşe doymaz misali ben de katılacağım.oğlum haftada bir hadi anne iyiki doğdum yapalım dediği için sık sık pasta yapıyoruz zaten
Daha oylama başlamadan sıradaki kategori ne olacak diye düşünmeye başladım.yemek yapmayı çok sevmem ben böyle hamur işi pasta olsun usenmem ama hiçYarışma bağımlılık yapıyor
O zaman hamur işi kategorilerinde sizi her zaman göreceğizDaha oylama başlamadan sıradaki kategori ne olacak diye düşünmeye başladım.yemek yapmayı çok sevmem ben böyle hamur işi pasta olsun usenmem ama hiç
Ayy teşekkür ederim nevreste simartmayin beniO zaman hamur işi kategorilerinde sizi her zaman göreceğizMaşaallah marifetlisiniz
Poğaçanızdan belli oluyorAyy teşekkür ederim nevreste simartmayin beni
nuryolu burdamısın tatlım..
Teşekkür ederim canımne demek :) ne zaman isterseniz. adresi atin gerisi bende