- 22 Mart 2015
- 12.025
- 33.437
- 52
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cınıııııııııııııım iptal oldu sen duymadın mııı
cınıııııııııııııım iptal oldu sen duymadın mııı
Yenilen pehlivan güreşe doymaz canım benim hangi tarifi yapacağım belli bile hem bağımlılık yapıyor daha önce neden katılmadım acaba çok güzel bir heyecanı var.tebrik ederim arkadaşlar hepinizin eline sağlık çok güzel bir heyecandı benim için ama bundan sonra aynı cesareti bulup yarışmaya katılırmıyım bilmem . hepinize güzel günler ve yeni katagoride başarılar dilerim yarışacak arkadaşlara....
Cok tesekkur ederım cok mutlu oldum@Be_Ni_1012 ,çok çok tebrik ediyorum.Yarışmayı sürekli takip eden biri olaraktan uzun zamandır birinciliğini bekliyordum.Nihayet bunu poğaçalarda başarmış olmana çok sevindim.Cheescake te ,pizzada da , tavuk çorbası ile ramazan masanda muhteşemdi.Anlatımında,sunumunda ve tabiki sonuç herzaman harika.Ellerine sağlık.Mutfağa gönül vermiş,becerikli birinin hakkıyla kazanması güzel gerçektende...
Tebrik ederim.Cok tesekkur ederım cok mutlu oldum
sızlerden boylesı guzel yorumlar almak gurur kaynagı
tebrikler. tarifinizi çok beğendim ilk fırsatta yapacağımCok tesekkur ederım cok mutlu oldum
sızlerden boylesı guzel yorumlar almak gurur kaynagı
Tesekkur ederımdeneyıp memnun kalmanız dılegıyletebrikler. tarifinizi çok beğendim ilk fırsatta yapacağım
Tesekkur ederımcok guzel tarıfler vardı zatenTebrik ederim.
Ben size oy vermemişim ama :) olsun iyi olan kazansın.
ŞEFİMM tebriklerrr her zamanki gibii mükemmeldi tarifinn.. hak eden birinci olmuşş.. ellerine sağlık tekrardann..Tesekkur ederımcok guzel tarıfler vardı zaten
Cok tesekkur ederım cnmŞEFİMM tebriklerrr her zamanki gibii mükemmeldi tarifinn.. hak eden birinci olmuşş.. ellerine sağlık tekrardann..
yapmicamm artıkk.. yaptığın her tarif güzel kuzummCok tesekkur ederım cnm
Merak ettık senı yaramazlık yapma