- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Kek kek kek.Pasta uzun iş.Kek on dakikada olur.Katılım da çok olur.Hadi bakalım şimdi söyleyin hangisi olsun?
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kek kek kek.Pasta uzun iş.Kek on dakikada olur.Katılım da çok olur.Hadi bakalım şimdi söyleyin hangisi olsun?
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum
yarın kek yicem o zaman ben bugünlük yemek yeme rutinimi 6 itibariyle bitirdimO zaman pasta yok sana.Bir dilim kek kilo aldırmaz.
HIMM EVET .. katılım çok olsun diye kek daha mantıklı sanırımKek kek kek.Pasta uzun iş.Kek on dakikada olur.Katılım da çok olur.
O zaman bize kek yapabilirsinyarın kek yicem o zaman ben bugünlük yemek yeme rutinimi 6 itibariyle bitirdim
Haklısın ve haksızlık olmaz
Dimi Nevoş.Havalar da soğudu.Tam kek havası.Kekimizi kahvemizi alıp keyif yaparız.Adra sahiden kek yapalım hiç yapmadık
Doğru karar.evet evet kek dedim bende
Söz verememmm çünkü akıllı telefonum yok ama belki arkadışımın gedliği bigün onunkinden çekerimO zaman bize kek yapabilirsin
Biliyorsun elektrikle çalışıyorum ben.O zaman sende bize kek yaparsın
İnşallah.Bu kategori kekler olursa elektrik yüksek olur
Kek ve pasta ayrı 2 kategori olsun nevresteBu konuda haklısın adra'cım
O zaman şey mi yapsakYeni bir anket açayım nede olsa kekler -pastalar gibi görünüyor..
1.seçenek:KEKLER
2.seçenek: Pastalar
3. seçenek:Kekler-Pastalar
Ne dersiniz
Haklısınız canım daha önce hep birlikte yapıldıO yüzden baştan ayrım yapmak aklıma gelmedi...Madem çoğunluk pastalar-kekler diyor,o zaman ayıralımKek ve pasta ayrı 2 kategori olsun nevreste
Çünkü ikisinin hazırlama kolaylığı aynı değil
Hayırlı olsunŞimdi gördüm anketi :)
Kek dedim gitti...
Kek girer.Az çok herkes kek pasta ayrımını yapabilir.Kremalı bol soslu olursa kek kategorisine eklenmesin.O zaman pasta kategorisine oy versinler yapacak olanlar.Peki adra, sence kekler olunca bu kategoriye neler girebilir..Onuda konuşalım