- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
Onu bende çok beğendim
sizin icin ozendim hepsi bu. ozenilmis diger tariflerin o kadr az oy almis olmasi beni cok sasirtti dogrusu. dunya ters duz olmus, ahir zaman vesselam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu bende çok beğendim
Bende şok oldumsizin icin ozendim hepsi bu. ozenilmis diger tariflerin o kadr az oy almis olmasi beni cok sasirtti dogrusu. dunya ters duz olmus, ahir zaman vesselam
Oylama daha devam ediyorsizin icin ozendim hepsi bu. ozenilmis diger tariflerin o kadr az oy almis olmasi beni cok sasirtti dogrusu. dunya ters duz olmus, ahir zaman vesselam
Sen alıntıları niye bozuyorsunBende şok oldum
Şey o niden oluyo anlanadım bde sinir oluyorun bu durumaNevreste .!.:Sen alıntıları niye bozuyorsun
Mesajın içine yazıyorsun ondan oluyorŞey o niden oluyo anlanadım bde sinir oluyorun bu duruma
Teşekkür ederim canımYollarsın biliyorum
Ankette oyunu kullandın mı?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tfakta-mutluyum.586088/page-110#post-42338305
Telefon atloyo üsteMesajın içine yazıyorsun ondan oluyor
Kremalı olunca pasta oluyor o yüzden ne istiyorsan onu seç canımsimdi kullandim nevos :) pasta didim
ama kek ondeymis. kategori kek olursa yas pasta olmuyor mu
Atlamasın akıllı olsunTelefon atloyo üste
Bebemmmm yaa
Tatildeyim kuşadasında
Çok sık giremiyorum
Girince kocamın gözleri bööyyle
Tatilde bari bırak şu kk yı diyo
Sanki sevgilimle mesajlaşır gibi kaçak göçek yaxıyorum
Bak şimdi gördü yine cık cık cık
Diyo
Zaten göbek adı akıllı ablası ama yok beni bazen çok üzüyor sende birşey de de akıllansın kız birazAtlamasın akıllı olsun
Birde dokunmatik olunca her yere giriyor çok yaramazZaten göbek adı akıllı ablası ama yok beni bazen çok üzüyor sende birşey de de akıllansın kız biraz
Aynen ya benimki iyidir hoştur aslında şu alıntılama sırasında cumppp yukarı uçuyor beni deli edi-yo-yo zoruma gidi-yo-yoBirde dokunmatik olunca her yere giriyor çok yaramaz
Mecbur olmasak kullanmayacağızAynen ya benimki iyidir hoştur aslında şu alıntılama sırasında cumppp yukarı uçuyor beni deli edi-yo-yo zoruma gidi-yo-yo
aynı dert bndede var hiç sorma. Sanırsın aldatıyoruz kk la D
Bende varım merak etmetek olmadigima sevindim kizlar:)))
Bn bi kere kışın kulanmadım tam 1 hafta ohhhh dünya varmış didim Ama bildirmler baya olmuştuNevreste .!.:Mecbur olmasak kullanmayacağız
Atlatıcaz inşallahzor gunler geciriyoruz canim