Teşekkür ederimBİSMİLLAH :)))) enfes olmuş canım ellerine sağlık
Afiyet olsun canımkeksiz bir hayat düşünemiyorum aha canım çekti N**** (Siyahi) yiyom
ne yaparsan yap bu hatunu geçemeyiz bacıı..şu güzelliğe bakkBİSMİLLAH :)))) enfes olmuş canım ellerine sağlık
Tatil bitince döner aramızahımm papatya adına çok sevindimm..
Estağfurullah canımne yaparsan yap bu hatunu geçemeyiz bacıı..şu güzelliğe bakk
krisnlikle katılıyorum canımmmmne yaparsan yap bu hatunu geçemeyiz bacıı..şu güzelliğe bakk
nevoş antep salçası nasıl bulurum kuzucum ya ama çok acı olmuycakEstağfurullah canım
Canım yaşadığın şehirde var mı bilmiyorum ama genelde aktarlarda oluyor.Mesela bulgur,kurutmalık,nbaharat,tarhana ve salça satan yerlerde oluyornevoş antep salçası nasıl bulurum kuzucum ya ama çok acı olmuycak
onla yemek yaparsam daah nefis olacğını düşünüyorum
Bu konuda haklısın adra'cımYeni kategori kekler pastalar olabilir ya.Kekleri ayrı pastaları ayrı kategoride oylasak.Çünkü herkes pasta yapmak isteyecek ve biz yine güzelim keklerden mahrum kalacağız.Çünkü doğru dürüst kek yapanın çıkacağını sanmıyorum.
Anket açayım orda konuşalımPAŞTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
OlurrrAnket açayım orda konuşalım
Olabilir Nevoş.Ama oy verenlere de haber mi versek.Bu konuda haklısın adra'cım
O zaman şey mi yapsakYeni bir anket açayım nede olsa kekler -pastalar gibi görünüyor..
1.seçenek:KEKLER
2.seçenek: Pastalar
3. seçenek:Kekler-Pastalar
Ne dersiniz
Yapacakmısın?PAŞTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
yaparsam hepsini yerim o yüzden yapmamam lazım diyetteyimYapacakmısın?
Olurrr
Olabilir Nevoş.Ama oy verenlere de haber mi versek.Belki değiştirmek isteyenler olur. Mesela açarsan ben değiştirip keklere veririm.Çünkü hiç kek yapmadık.
O zaman pasta yok sana.yaparsam hepsini yerim o yüzden yapmamam lazım diyetteyim
bence pasta olsunHadi bakalım şimdi söyleyin hangisi olsun?
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum
O zaman oyunu kullan canımbence pasta olsun