Ben bir hafta bakmasam ne olur bilmiyorumBn bi kere kışın kulanmadım tam 1 hafta ohhhh dünya varmış didimAma bildirmler baya olmuştu
Kremalı olunca pasta oluyor o yüzden ne istiyorsan onu seç canım
5 kitap bitirmiştimbitirmiştir ost: 423389telefon ber: 226866 .!.:Ben bir hafta bakmasam ne olur bilmiyorumBen dayanamam galiba En fazla 2 saat dayandığım olmuştur
Çoğunluk ne isterse ben ona çeviririm oyumupasta dediminsh pasta olur
Doğru söylemiş5 kitap bitirmiştimannem şu telefon olmasa prof olduydun deyoo
Sınava hazırlanmaya başlıca eylulde cok uğrayamaya bileriimDoğru söylemiş
Çoğunluk ne isterse ben ona çeviririm oyumu
Herkes emek vermiş uğraşmış hepinizin eline sağlık.
Ben en çok külah poğaça ve papatya poğaçayı beğenmiştim.
Oyumu külah poğaçadan yana kullandım.
Sen derslerine bak canımSınava hazırlanmaya başlıca eylulde cok uğrayamaya bileriim
Oooyyy yerim ben onuuapranxx Senin ayıcıklı pogacayi çok beğendi oğlum anne bir daha yap ama baba ayıyla anne ayı da olsun dedi
Oooyyy yerim ben onuu
Yap sende çocuğa kocamaaannn bi baba ayı...hamurun hepsinden tek bir ayı yap
Babalar büyük olur de
Sorma valla ne gezmek..ayaklarım ağrıyo..yaşlanmışım...eskiden olsa wuhuuuu sabaha kadar eğlence...kusadasi miiiii
wuhhuuu .bir ve ki ve ça -ça-ça
cok severim.bekarken her yaz kusadasi,cesme ,seferihisar gezerdim. ne guzeldii...
yerime de gez canim
Eşim biraz iri takılıyorum arada hamurun hepsini onu yaparsam bana yedirir kız o ayıyıOooyyy yerim ben onuu
Yap sende çocuğa kocamaaannn bi baba ayı...hamurun hepsinden tek bir ayı yap
Babalar büyük olur de
Benn pasta görünümlü kek yapiciğimmm..Yeni kategori kekler pastalar olabilir ya.Kekleri ayrı pastaları ayrı kategoride oylasak.Çünkü herkes pasta yapmak isteyecek ve biz yine güzelim keklerden mahrum kalacağız.Çünkü doğru dürüst kek yapanın çıkacağını sanmıyorum.
Kategoriyi ayırmayı düşünüyoruz ankkette oyunuzu kullanır mısınız?
Kekler mi
Pastalar mı
Kekler-Pastalar mı olsun
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum
tam tariflerini ve sunumlarınıda özlemişken adradan enfes bir kekk beklemedeyim canımm..Dimi Nevoş.Havalar da soğudu.Tam kek havası. Kekimizi kahvemizi alıp keyif yaparız.
ama nevreste adı kek benim tarifin o nasıl olcekk..Kremalı olsun diyenler pastaya oy versin