POFFFFF Sıkıldım Konuşmak İsteyen Gelsin :)

Huyum kurusun havaları söndu ama yalanmı hem ztn benımde geçen sezondan sinirim var vermediler kupamızıda üstüne yatıyorlar(Trabzonsporlu olaraktan) 29 yıllık hasretımıze şike ektiler.

ay baya kin biriktirmişsin bacım sen içinde desene
aslında bana da sorsan hiç bir oyuncusunuz bilmem fbnin ama işte içimde bir yerlerden destekle atractive diyor yani

azik deme len uçarım bak burdan sana hee
pöff fener bahçeliyim evet nasıl yeniliriz yaa pöff gslılar neşeden öldüler valla tribünlerde

tribünde gs lı yoktu lütfenn yasaktıya bu yıl, tribünün tamamı fenerliydi, ama anlayamadığım niye kendi sahanızı mahfettiniz yahu yazık günah

Huyum kurusun havaları söndu ama yalanmı hem ztn benımde geçen sezondan sinirim var vermediler kupamızıda üstüne yatıyorlar(Trabzonsporlu olaraktan) 29 yıllık hasretımıze şike ektiler.
Ayy sorma allem ettiler gullem ettiler yine feneri kayırdılar
Güya ligden düşecekti felan üstünü kapadılarr

evet yaa hep banlandığım gibi işte bi laf ediyorum hemen şikayet alıyorum bu ne biçim iş anlamadım valla baya bi ay banlıydım yani.

1 Ay mııı
Kız çok fazla değil mi canım
Çüşş diyebilirmiyim.
iyiki üyeliğini iptal etmediler

tribünde gs lı yoktu lütfenn yasaktıya bu yıl, tribünün tamamı fenerliydi, ama anlayamadığım niye kendi sahanızı mahfettiniz yahu yazık günah

hadi ya yok muydu aman ne bilim ya maçı bile izlemedimne biçim fenerliyim nan ben
evet bak bende sinir oldum orda yaaaa kendi yerimizde nasıl yenildik cıkcık sinir oldum bir ara baya saydım yani

Bende geçen banlandım ya 2 günn tartışma çıktı bi konudan 2 kelime yazmışım banı yedim
Ama şikayet etmiş beni ya ben genelde şikayet etmem öyle binde bir yani

1 Ay mııı
Kız çok fazla değil mi canım
Çüşş diyebilirmiyim.
iyiki üyeliğini iptal etmediler

çok fazla evet ne dediğimide hatırlamıyorum ama arka arkaya iki kez ceza aldım o yüzden oldu
buna sevinenlerde olmuştur ama eminim buna çünkü sürekli şikayet alıyormuşum yani
demek biri uğraşıyordu benimle ne bilim yaa

Sahayı mahvettıler çinkü saraçoğlunda galatasaraylılara kupa verdirmek istemediler.Uyanıklar ya kendileri Söke söke aldılar.

Hakikaten valla birileri sana kafayı takmış demekki canım
Takip ediyodur kötü içerik yapıyodur
Biriyle tartışmaya mı girmiştin ki:26:

Aa mesela ne dedınde banlandın kız merak ettım

ya hatırlamıyorum ki neden di ama bir konuda kendei fikrimi söyledim bi kaç bayana ter geldi düşüncem işte sanki ben onların fikirlerinin aynısını düşünmek zorundayım ben sizin düşüncenize saygı duyuyorsam sizde duyun noluyor şikayet ediyorsunuz

her şikayet edileni banlamıyorlardır heralde, birisi senin üzerine baya yoğunlaşmış demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…