ben o evliliğimde aşmadım ki sorunumu ben boşandıktan sonra gençlik aşkım çıktı karşıma şuan onunla evlendim rabbim bana hayata tutunmam için ikinci bir şans verdi ben o sorunu yeni aştım şimdi ise çocuk istiyorum ama pko var bende
tühhh
şimdi canın sıkılmıyor mu kız sohbet etmeden dolanınca canım sıkılıyor benimde forumda
Şimdi pek sıkılmıyor gezmeden geldik görümcemle.
ben o evliliğimde aşmadım ki sorunumu ben boşandıktan sonra gençlik aşkım çıktı karşıma şuan onunla evlendim rabbim bana hayata tutunmam için ikinci bir şans verdi ben o sorunu yeni aştım şimdi ise çocuk istiyorum ama pko var bende
27 yaşındayım 5 yıllık bir evlilik geçirdim çok zor günler geçirdim eski eşim kçtü değildi ne alkol ne şidet nede sigarası vardı sadece ana kuzusu idi anneside neredeyse bizimle beraber yatabilecek karakterde bir insandı ve benim 5 yılımı dirhem dirhem burnumdan getirdi ve sonunda başardı ve ayrıldık yani
Şimdi pek sıkılmıyor gezmeden geldik görümcemle.
Allah nasıp olanı verecegı zamanı bılıyor işte sükürler olsun.Canım bende PKO ıle hamıle kaldım 2. bebegıme şeker hapı ile =)
ohh ohhh gezmeciler sizi
görümceyle iyi anlaşıyoruz galiba
Allah nasıp olanı verecegı zamanı bılıyor işte sükürler olsun.Canım bende PKO ıle hamıle kaldım 2. bebegıme şeker hapı ile =)
:) Yani bi kötülüğünü görmedim şimdiye kadar, inşallah da görmem, zaten yeni evliyim yeni yeni alışıyoruz birbirimize, huyumuzu suyumuzu öğrenmeye filanKendisi ablam olur iki çocuklu bi hatun
hepsi başka başka oluyor işte ana kuzusuda zor tabbi ya
bi kaç tane görüyorum çevremde de nasıl üzülüyorlar kadınlar burunlarından getiriyor karışmaktan hele bi tane komşumuz artık bıkmış yani şuan ki aklım olsa aynı eve evlenmezdim diyor
Oyy neguzel bendede 4 görumce var yuzlerını gören cennetlık
bende anne olurmuyum dersin
çok zormuş insan yaşadığını biliyor bende isterdim güzel şeyler yaşamak ama nasip değilmiş
olursun be neden olmayasın yeter ki gönülden dua et yalvar ALLAH'a
umarım duaların kabul ollur da bebeciğin olur nur topu gibi sağlıklı amin
aa yeni mi evlendin kız ne zaman
hadi ALLAH tamamını erdirsin mutluluklar canım
İNŞALLAH ya kimi görümceler ayy çok kötü oluyor görümce değil örümcek oluyor kimisi ağlarını örüyor sanki anasını doldurup
tabi ki canım kol kırılmış yen içinde derler evlerin içinde neler yaşanmıyor ki ne hayatlar var yani
kim ister mutsuz olup yuvası yıkılsın ama bundan sonra umarım güzel şeyler olur hayatında
doktor mu verdi şeker hapını yoksa kendin mi kullandın yoksa tatlandırıcı mı bu dediğin şey:26:
bende anne olurmuyum dersin